Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selammmmmmm
nihayet is bitti ben geldimmmmm.
artik 4 gün evdeyim.
dün neler oldu bitti bir özetleyin ne olur bir girersem 3 saat cikamam simdi:)

evet zenan canım sarma yapdım.ama bana kalmasın dıye soyle ıkı sıra falan sardım.napıym kalırsa yıyıverıyorum kendımı kaybederek.sımdı pısırıyorum hemde guvecde cok guzel kokuyor cook.uff neyse bu konuyu kapatayım.zenan ım platese basladım.ebrı sallı nın cd sı var onu yapıyorum.ama top alamadım daha.topsuz hareketlerı yapıyorum.dun hem yurudum hem onu yapdım hemde nıvea body ı.bugun sadece cd lerı yapdım.yurumedım daha.halımde kalmadı acıkcası.ama sımdı tv ızlerken belkı yururum.kucuk bı tv vardı evde kucagıma alır oda oda gezdırırım.utumu yapıcam kucuk odaya mutfakda uzun bı ısım mı var mutfaga.yatakda keyıfmı yapcam yatak odasına.ısde o tv yı bandın karsısına koydum.kulaklıgı takıp hem yuruyorum hem ızlıyorum.yoksa zaman gecmıyo.kesınlıkle dısarda yurumek daha zevklı ama burda parkur a yakın degılım.baska sansım yok ama havalar ısınınca sahıle caddeye ınmeyı planlıyorum.canım topu nıye sısırmedınkı sen daha.

:1hug:reyhan ablacıgım hosgeldın sen geldın ben cıkıyorum.yurumeye karar verdımde.4 gun boyu bolbolkonusuruz umarım.ama azıcık gecmısı oku ıstersen cunku ben emel ve kallıste cıgım oykulerını yazdı.opuyorum ablam senı

simdi ben size bisiy soracam ben biraz onceki yazimi yazarken asada iki kisi gorunuyodu biri bendim biride unuttum adini iste iki kisiydik ben burda yazarken gozum hep asadaki isimlerdeydi ve ben mehalimi cedrici emeli kallisimi gormedim hangi ara geldinizde yazdiniz benim gozum asada baska isim gormedigime eminim cunku hadi bazen bir kisi gorunmuyo hepinizidemi gormedim bana bunu aciklayin arkidesler bisiy daha ogrenmis olayim hadi bekliyom simdi ucumuzu goruyom demin niye gormedim
zenan ben senin yazdıklarını okurken çok gülüyorum yaa dünde tartının pilini yumurtalığa koymuş sonrada neden oraya koydum bilmiyorum yazmış koptum valla, birde bu akşam kocayla kavga etme bahaneleri arıyor ba-ba-bakkkk:roflol:
o aşağıda gözükmeyenleri tam bizim sırrımız sen yapamazsın diyecektimde mehalim vermiş sırrıhihoyyyt

abovvvv ne kadar misafirimiz var bugun kızlar hadi durman çaylar nerde yetişemiyorum anacım:)))
bu gün o kadar çok misafirimiz neden var ben biliyorum, yazdıklarımızla ilgili konu açma izni almak ve ayrıca detek arayan arkadaşlarada paylaşım yapmak için paylaşım alanına buranın linkini vermiştim okuyanlar bini aştı ama kimse yorum yapmamış iki kelime yazmak bu kadar zor olmasa gerek:1shok: aslıda tüm gelenlerin buraya geldiklerinden habrleri yoktu yazsanızda göremezlerdi cedrci yazmışya eski takım arkadaşına işte onun gibi dedim onlar sadece verdiğim mesajı gördüler ama buraya gelmişlerdi farketmeden iyide oldu demi kimler okudu kimler baktı gördük delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ayyyy ünivrsiteden beri kitap özetlemiyordum ne zor işmi yahuu yok yok özetlemek değil worda yazmak ço zormuş yafff evet hanginiz masaj yapacak boynuma bekliyorum.kaptanım kraliçem kallisim seni seçtim sen gel:)))
masajcı geldi hanuummmmkaydirigubbakcemile yat bacum şuraya...

bende öptüm seni gökcenkim. hadi güzel yürüyüsler sana. ben öyküleri mutlaka okuyacagim
ablam nasılsın, dinlenirsin şimdi 4 gün evdeymişsinyerimseniben hava nasıl yürüyüşler ne alemde olacakmı 4 gün boyunca, sanki biraz bıkkınlık var gibi seziyorum herkezde ama yarın göreceğiz Çok üzgünüm çoook tartıda eksi çıkanı eksilticem :nazar:

okudum okudummmmm
hepsinide okudummmmm.
ne kadar güzel yazmissiniz kallisim emelim gökcenim. biz ideal kilomuza indigimizde bir kitap basalim valla herkesin kalemi kuvvetli masallahhhhhh.
ama dikkat ettinizmi hikayeler daha dogrusu duygular nasil birbirine benziyor.dertortagi olduk burada söylemeden anliyoruz digerimizin sikintisini bunaltisini..

ablam bende kopup gittin sandım hepsini okumasaydın gözlerine yazık sonrada okurdun valla kaç saattir kaldınmı sen şimdi orda inanamadım..

hepimizin derdi söyleyemesekte aynı içimizden geçenler hissettiklerimiz aynı bu yüzden ben inanın okurken gözyaşı döktüm ister inanın ister inanmayın çünkü anlatamadığımız derin yaralarımız var...

ben püsküütüme söylemiştim kitap yap çok kazanırsın diyededelikafaduldendelikafadulden onun gerçekten yazar olduğunu biliyorsunuz değil mi:1hug:

kallisim okuyup kendimi buluyorum yazilarda.öyle yürekten kopmus öyle tatli bir dille yazilmiski benimde burnum sizliyor okurken. ya ben sizi niye bukadar cok sevdim??

iyi aksamlar ablacim tatilede girmis ne guzel dinlencek ohh iyi ne guzel daha cok ugrar takima orgulerini orer sporunu yapar evde diye herkes ona gelir boreklerinide yapar bir dilim yemez demi reyhan abla ne guzel tatil plani yaptim sana bak

zenan ben senin yazdıklarını okurken çok gülüyorum yaa dünde tartının pilini yumurtalığa koymuş sonrada neden oraya koydum bilmiyorum yazmış koptum valla, birde bu akşam kocayla kavga etme bahaneleri arıyor ba-ba-bakkkk:roflol:
o aşağıda gözükmeyenleri tam bizim sırrımız sen yapamazsın diyecektimde mehalim vermiş sırrıhihoyyyt:
kallisim canim bak ben buraya geleli basima gelmeyen kalmadi bazen basima gelenleri arkadaslara anlatiyom delleniyolar sadece su intenette yaptiklarim esim varya hem kiziyo hemde guluyo ama bu sakarliklar olurken ben sinirden kriz geciriyom sonra komik gorunuyo tabi gel birde bana sor sorma ben sana soram yeri gelmisken
simdi ben bu takima gelene kadar her tikladigim yerde reklamdir sudur budur heryerden bir pencere cikiyo mesela dun yantarafa bir basmisim elimmi titriyo yoksa gozummu kor bilemedim aaanaa basmisim biryere ne cikti ((((( kellige son))) diye bir yazi ciktibende merakliyim ya basladim onu okumayabenim adamin biraz tepesi delik sac yok yani orda ok mi buraya kadar iyi ama o sayfadan cikmak istiyom cikamiyom nereye basacam o zaman hadi sen soyle ben naptim bilgisayari temelli kapadim yeniden actim
nereye bassam kellige son cikiyo bunu yasarken cok sinir oluyo ama anlatirken komik oluyo buna benzer oyle cok sey yasadimki daha cooook soru sorarim sizede yapamam yine yarin kilo bildirimi varya bu sefer ekliycem kilomu diyom olmuyo yaa iste birgun sizin msn duzelsinde neler anlatirim bensana bir iki ay daha burda kalirsam bir filmlik malzeme cikar diyebilirim isteyerek olmuyo bunlar hep sakarlik iste napim:çok üzgünüm:

iyi akşamlar hepinize
kallistecim yarın için kilomu aynı göstermen gerekecek.bu hafta bi hareket yok bende.
az önce de bisürü şey yiyerek sinirimi çıkardım.:))
öpüyorum hepinizi.

umutum canimcim hafta ici iyiydin iyi gidiyodu canim olsun almadin ya ona bak sen olacak tabi bazen duruyo napalim canim sen yine yarin kaldigin yerden devam et bitanem

kallisim ya sendeki kis modasi sayfanda ilk sayfadaki en yukardan 3. model ile son sayfadaki 24 numarali mesajdaki 8 dügmeli mavi kisa ceketi yapmak istiyorum kizlara. hangisini yapayim karar veremedim. kac numara sisle örülür ikiside bir fikrin varmi?

Güzellerim!
Herzaman dedigim gibi. Ayni dertlerde, ayni sikintilarda,ayni girdaba düsmüs ama birbirine tutunarak, akintiya kapilmamaya,cabalayip ayakta kalmaya hatta kurtulmaya calisan bir gurubuz....
Iyi güzelde biz bu girdaba niye düstük? Hepimiz sisko, kilolumu dogduk? Hic sanmiyorum....
Ben ilkokuldayken öyle zayiftimki annem bana bakarak endiseleniyordu.... Sabahlari zorla yumurta sarisi iciriyordu...artik ne demekse.... Ceviz ögütüp icine bal karistiriyor, sabahlari surup gibi kasik kasik yediriyordu... Yemek aklima geldiginde bile midem dönüyordu.... Sonra büyüdüm, serpildim, gözdolduran güzel bir genckiz oluyordum 14 –15 yaslarimdayken...o zamanlargüzellik idolleri düzgün ,dolgun bacakli iri gögüslü bayanlardi... iste o ara ingilterede zayifligiyla meshur bir manken meshur olmustu o zamanlar ...(twiggy).... Ve ilk mini etek modasi yayiliyordu dünyaya.... Benimcevremde kilo sorunlarini ilk böyle animsiyorum... ve hic bu zamandaki kadar kilolu insan yoktu. Balki hareketsiz birkac yasli hanim vardi.ama genckizlar ,delikanlilar, heledecocuklar nerdeyse ciliz denecek ölcülerdeydiler. ..Insanlar twiggy gibi hortlak gözlü, halinden bezgin, halsiz, ici gecmis mankenlere özenmeden..... önce hersey daha bir yolundaydi sanki.. kilo sorunu böyle had safhada degildi... Yani kilo sorun degildi benim cocuklugumda..
Benim cocukluk anilarim sizinkilere benzemez canlarim. Nerdeyse hepiniz benim evladim olacak yastasiniz..
Ama demek istedigimi anladiniz biliyorum... Gelelim benim nasil bu hale gelmis olmama..
16 yasimda evlendigim zaman 163 boya 53 kilo idim tipim düzgün. Yürüyüsüm hareketlerim alimliydi.
18 yasimda almanyaya geldim tek gram almamistim... Tek kelime almancam yada herhangi bir tanidigim yoktu almanyada.. buna ragmen geldigimden 10 ay sonra esime hem is hem kalacagi ev bulup almanyaya isci istegi yaptirdim .. 1974 yilina kadar bu isler böyle yürüyordu... 74ten sonra istanbul mecidiyeköydeki alman isbulma kurmu kapatildi...türkiyeden Isci alma durduruldu..
75te ilk kizim dünyaya geldi ben hamileligimde 72 kiloya cikmistim bu benim fazla kiloyla ilk tanismamdi.
Ama inanin 10 haftada 55 kiloya düsmüstüm yine... Ama diyet yapmistim spor yapmistim yani bir caba göstermistim . birdaha asla kilo almiyacagim diyordum kendime... 80de ikinci kizim oldu... Ben diyet sorunuyla bir defa hasir nesir oldumya, bu hamileligimde 82 kiloya kadar ciktim...yine 3 ay icinde 60 kiloya inmistimki sütüm kesildi ben yine hamileydim... 81de ücüncü kizim dogdu simdi bebek bekliyen bebegim... Onun hamileligindede 84 kiloya gelmistim. Bu defa 57 kiloya düsmem nerdeyse 9 ay sürdü... Ama sonucta ben 3 cocuklu 57 kilo hos bir hanimdim... Istedigimi giyiyordum.. giydigimde yakisiyordu...son kizim 4 yasinda iken birde oglum oldu... Yasim 31 idi. Ben iste bu hamilelikte 90 kiloyu gördüm en son hafta tartida... 18 ay ugrasip 61 kiloya zor düstüm.
Fakat o ara 8 ay issiz kalip 8 kilo aldim 69 kilo ile simdiki isime girdim 1989 da ise girdim.. ilk 6 ayda 6 kilo daha aldim. Ise girdim gireli diyet yapiyorum... Eski reyhani kaybettim onu ariyorum. ..Ben hamilelik sonralari yaptigim diyet kurlari haric. Bu ise girdim gireli 20 yildir diyet yapiyorum.. ve ben diyetle bogustukca heryil daha cok kilo aldim... 1haziran 2004 yilinda hic sebepsiz ,hic hazirliksiz sigarayi biraktim... Daha öncesinde 36 yil icmistim sigarayi... 14 yasimdan beri... sigarayi birakinca inanilmaz bir süratle kilo aldim.. nerdeyse hergün kilo aldim... 8 ay icinde 98 kilo oldum. Nefesim tikaniyordu.. hareket ettikce at gibi soluyordum... Egilip ayakkabilarimi baglarken zorluk cekiyordum... En büyük sorunum giyinmemdi... Iyi giyinmeyi seven biriyim... Ama 98 kiloluk bir insanin giyecegi iyi seyler benim hosuma gitmiyordu... Yasim vardi ama ben kendimi hic o yasta görmedim... Icimde cocuk bir taraf var... Gönlüm genc... Calisan bir insanim ..hergün giyinipbakimimi yapiyorum. .. Fakat bana hicbirsey yakismiyordu... Tek düsüncem giydiklerimin orami burami kapatmasiydi tek bu amacla uzun bol cadir gibi birkac tshirt aldim. ..
Daha baskada kiyafet almadim ... nasilsa zayifliyacagim diye... Zaten benim begendiklerim bana olmuyor.. kalcalarimda sikisip kaliyor kazaklar tshirtler.. dökülmüyor asagi kapatmiyor sirtimin göbegimin yag katmanlarini...
Canlarim ben 2007nin mart ayinda bir protein diyeti yaptim iki haftalikve 6 kilo verdim... Öyle zor bir iki haftaydiki ben bu 6 kiloyu asla geri almiyacagim dedim kendi kendime... diyete devamettim... Ve ben yürüyordum ..hergün 10bin adim atmadan kesinlikle yatmiyordum,... Gece saat 2 bile olsa adim sayimi tamamlamadan rahat etmiyordum.... Tek selülitim yoktu... Hareketli fikir fikirdim... Yürümeyip kosuyordum ... haziran ayinda bir reha klinige gittim... 5 haftada inanilmaz bir görünümüm olmustu .. 2008 yilinda izine gittim 70 kilo ile... Bu ne harikulade bir duygu anlatamam... Beni kilolu taniyip kendileride kilolu olan hanimlarin kiskanc halleri... Ya hele cocuklarimin benimle duyduklari gurur... Herkese soruyorlardi „ annem nasil olmus?“
Türkiyeden beyaz klos etekli bir takim aldim... Öyle yakisiyorduki. Kendimi nerdeyse o genckizligimdaki gibi hissetmistim... Heyhatttt..... Ne oldu? Izinden döndük ben acaip saldim kendimi.... Yani bir kac ayicinde bukadar cabuk kilo alinirmi ya?? 85 kilo oldum iki kizimin dügünündede istedigim kiyafetleri giyemedim ...
Gecen yilin ekim ayinda dantel modelleri ararken bu siteye rastladim. ..Bir kac gün dolastim... Grup halinde zayifliyanlari görüp heyecanlandim.. kararlamadan bir yere girip benide alin ne olur yasim var ama cokta hirsliyim yazdim... birtanecik kallisimde yakinda bir arkadasi mezun edecegiz onun yerine girebilirsin birkac gün disardan katil dedi.... Oyy canim benim sana cok tesekkür ediyorum kallisim. ŞenizNerden bilebilirdimki tam bana uyan bir takima geldigimi.. gerci cok cabuk anladim bunu... Ben aranizda olmaktan mutluyum... Dostlugunuzu, sicakliginizi, bana actiginiz yüreginizi, arkadasliginizi cok seviyorum. Bazen sizden aldiklarimin karsiligini veremiyorum diye üzülüyorum... Keske elimden daha fazlasi gelse diyorum... Pc yi ,interneti cocuklarimdan ögrendim... Cok fazla bilgim yok... Birde calisan biri olarak fazla vaktimde yok. Ama siz güzel arkadaslarim, canlarim beni oldugum gibi kabul ettiniz.. saydiniz, sevdiniz... Allah hepinizden razi olsun ..ben sizi cok seviyorum..
Rabbimden diliyorum... Kilolarimiz bir hastaliga sebep olmadan kisa zamanda saglikla istedigimiz kilolara inelim.. bizimde kendimizi sevmeye .kendimize saygi duymaya ihtiyacimiz var..
Ve ben buna inaniyorum.. takimima güveniyorum.. takimim sayesinde kendimede güveniyorum..kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

mehalim merhaba isigini gördüm asagida. yalniz benim cikmam lazim belki sonra gelirim. öptüm canim. iyi geceler gelemezsem

canlarım güzel arkadaşlarım ne güzel konuşmuşunuz zenanım çok tatlısın buseye çok benziyosun biliyomusun özellikle bu teknoloji ile olan ahbablığınız aynı yani:)) konu açmıştım okudunuzmu bakım söyleyin çabuk:)) yarın bildişrim günü bakalım kim nereye gidecek

listemizi şimdiden ekleyim dedim.kallisim sabah görünce sevinsin:))

umuts76 ( 78.0 / )
honeybaby( 59.6 / )
kadis ( 61.9 / )
reyhanxx54 ( 77,4 / )
MATEM ( 91.4 / )
zenan25 ( 75.6 / )
GÜL78 ( 105.5 / )
cedric ( 109.7 / )
mehalim ( 62.3 / )
şaşkınperi ( 69.6 / )
buseyrem ( 103.3 / )
kalliste22 ( 78.0 / )

ohooo sefinmedim bende kopyaladım benimki mauste kaldı şimdi ereye kopyalıycam diyecem:kızgın:

canım benim ya muhteşem buradaki tüm arkadaşlarım her geçen günde bunu anlıyorum ben kaydirigubbakcemile5 teşekkür ediyorum...a.s.

X