Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi aksamlar. Kahvaltı 1 yumurtadan ıspanaklı omlet 1 kk peynir 2 dilim ekmek Öğle 1 kase çorba 5 yk yoğurtlu kereviz Ara Küçük bir kase kayısı çekirdeği (kasesi küçük evet ama kalorisi bir bombaymış kafamı nerelere vurayım bilmiyorum. 100 gr 600 kalori falan aklınızda olsun. Neresinde barındırıyor o kaloriyi bilmiyorum ) Akşam 4 yk kuru sebze kavurmasi 5 yk yoğurtlu kereviz 1.5 lt su hezeyan5381
ÇARŞAMBA SABAH YOK ARA 1 kurabiye 1 nescafe Ögle kuru patlican yemegi 1 dilin ekmek salata Ara 2 kucük salatalik tursusu Aksam patlican yemegi 1 tas cacij 1 dilim ekmek 1.5litre su
PERSEMBE
Sabah 1 dilim ekmek 1 tas sehriye çorbası Ara türk kahvesi
Ögle zeytinyagli pirasa
Ara limonlu cay
Aksam ton balikli salata limonlu soda Belki birazdan sekersiz nescafe icerim.
1litre su EEmnis bu aralar su icemiyorum unutuyorum. Yarin sürahiyi doldurup yanima alicam
Buraya yazinca az gibi gorunuyor ama bu hafta tabaga koydigim miktarlar hep cok oldu, yarini sonuca gore bakicam. eger olumsuz olmazsa yediklerimi bu haftaki gibi biraz artirarak devam ederim.
öğlen : iki dilim ekmek ile 3 porsiyon protein (peynir ve hindi fümeli) ile sandviç
ara;7 badem 1 kivi
akşam ; 2 fırında baget salata
ara ;3 kadeh şarap( belki 2kadeh şarap biraz peynir de olabilir )
2 lt su Spor ; 500 ip, 5 bin adım .. -ceza sporum ise ; 20 dakika bölgesel 100 squat 300 Mekik ( 150 yaptım, kalanını akşama yapacağım ) etti 90 puan :)
Iyi aksamlar. Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 simit (1 simit 4 dilim ekmek ediyor benim listeye göre ama cezası varsa çekeriz ) Öğle Haşlama tavuk göğsü 5 yk pilav 5 yk yoğurtlu kereviz Ara 2 yeşil elma Akşam 5 yk kuru sebze kavurmasi 5 yk yoğurtlu kereviz salatasi Brokoli salatasi 2 lt su hezeyan5381
30 dk tempolu yürüyüş (yürüyüşümü süre olarak azalttım tempoyu artırdım bu hafta) 100 squat(1er kilo ağırlıkla yapıyorum bu hafta her hafta ağırlığı artıracağım) 15 dk. Bölgesel 10 dk alt bacak EEmnis
Sabah sütlü kahve, 100 gr tam buğday unu ekmeği Öğle 4 büyük tavuklu sosis, cevizli ezme, çay Ara 1 mandalina 10 fındık Akşam 2 kıymalı taco dürüm(beyaz undan taco ekmegi) , bol salata
Su 1 litre Spor 45 dk yüksek tempo yürüyüş, 15 dk koşu, 20 dk ağırlık çalışması
Iyi aksamlar Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 yk bal 2 dikim ekmek Ara 1 muz 1 yeşil elma Akşam 5 yk pilav 5 yk türlü 3 yk yoğurt Turşu 2 lt su hezeyan5381