Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun sabah * 3 ceviz, 2 ince dilim peynir, 3 siyah zeytin, 2 yeşil zeytin
Öğlen 3 yemek kaşığı yoğurt içerisine toz zerdeçal öğütülmüş keten tohumu öğütülmüş çörekotu biraz karabiber birkaç damla zeytinyağı 2 yemek kaşığı yulaf ve 21 adet kuru üzüm ekledim ve 1 tane de incir doğradım. Yiyeceğim zaman da 1 küçük çay bardağı sıcak su ilave edip biraz bekledim ve öyle yedim.
Akşam 2 kase yalanci paça çorbasi (paça yerine kemikli et)
Ara 1 soda, 2 bardak çay, 2 türk kahvesi (içine 1 cay kaşığı toz kakao ve 1 tatli kasıgi süt ekliyorum arkadaşlar-bunu yeni keşfettim kahvenin yanina cikolata hurma yeme istegimi kestiğini farkettim)
iyi aksamlar arkadaslar gecen hafta kotu bi hafta gecirdim (grible savastik ailecek) ve haliyle kilo olsun odem olsun tartida fazla çıkıyorum bu yuzden patates-yogurt diyeti yapacagim 3 gun boyunca hem bu sekilde midemi rahatlatip hemde vucuda bi sok etkisi yapacagim insallah basarili olurum
Iyi aksamlar Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin 1 ceviz 2 dilim ekmek ÖĞLE 8 yk kuru fasulye 6yk ıspanak 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek Ara 2 yeşil elma Akşam 1 tabak bulgur pilavi Yağsız salata turşu 1.5 lt su hezeyan5381
45 dk. Yürüyüş 100 squat 15 dk bölgesel egsersiz Bide video EEmnis
sabah Uyaninca 1 bardak limonlu su Ardindan 1 haslanmis yhmurta, 1 tatli kasigi zeytin yagi, baharatlar 1/2 bardak ihlamur
Oglen 2 kaşık yogurt, 2 kasik yulaf 2 dilim elma rendesi, 1 tatli kasigi ogutulmus keten tohumu corek otu tohumu ve toz zerdeçal 5 adet çiğ badem 1 kuru incir 21 adet kuru uzum ve 1 çay bardağı sicak su.
Sabah 3 yumurta yagsiz kavrulmus ve tuzsuz yanina 2 dilim kasar peyniri yarim ekmegin en son yeri ve icini yemedim dışı .kardio hareketleri ve ziplama ara ogun 5 findik 1 kucuk elma
(bu benim ilk sok diyetim kendimi oyle bi kodladim ki aciksam bile yemiyiyom su cay iciyom kendimi feci inandirdim cok şükür ic sesim ye ye diyeti boz boz diye bagirmadi bu defa bana) (ikincisi halsizlik yorgunluk bas ağrısı bulanti bas donmesi yapmadı sukur ki surda 6 saat sonra uyuyacağım)