Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12.30 Kuru börülce salatası.. 2 yumurta peynir zeytin 3 ceviz
Akşam 18.30 Kuru barbun Bulgurdan kuskus kaşarlı olduğu kadar artık Yoğurt
Çay ve soda..
Spor 30 dk triometrix..cardıo..
Ah o güzel kalça ve bacaklarım... Yapan va rmı bu videoyu? Bir hareketi sırasıyla 3 şartta zorlaştırıyor durmadan squat diyeyim.. bazı hareketler de öööyle baktım kaldım bazıları da orta seviye de kaldım ama geberdim.
Kusura bakmayın kizlar, veda ziyaretleri başladı da eve girdim çocukları uguttum, sızmak üzereyim ama paylaşmadan uyumamak için direndimmesajları da okurum ama yazamayabilirkm Şu galiba 1,5 oldu, 16000 adim
Sabah 1 rafadan yumurta 2 dilim ekmek Domates Salatalık 2 dilim peynir 3 zeytin Akşam 5 adet derisi kanat 1 büyük kase salata 2 bardak ayran Bugün spora gitmedim kızlar ev temizledim çamaşır ser falan derken duş aldım gidecektim hiç içimden gelmedim bugün üşendim valla 6 bin adım attım sadece
12.00 Menemen Az tavuk göğsü Peynir zeytin salatalık 3 ceviz
Akşam Fırında tavuk Soğan Bulgur pilavı Salata..
Bugün dondurma vs yemedim.. aslında her gün elimin altına bir şeyler geçiyor malum çocuk olunca ne meyve bitiyor ne çerez Ama bir yudum almadım .. aferin bağa
13 Haziran Menü Sabah: 1 büyük fincan kefir 200 ml Ara: 1 fincan yeşil çay Öğle: 1 fincan kefir 200 ml + 3 yemek kaşığı haşlanmış mısır Ara: 4 kayısı Spordan önce: 1 ufak fincan shot extra kahve şekersiz sütsüz Spordan sonra: 1 kase yoğurt + 1 konserve ton balığı + yeşil salata
13 Haziran Spor 1 saat yürüyüş 2 saat bisiklet 400 bölgesel hareket karın popo omuz