Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oglen 2 kasik koyun yogurdu 1 kasik yulaf 1 elma rendesi Yarim limon suyu ve biraz kabugu 1 kasik keten tohumu tozu 1 tutam corek otu 1 cay kasigi zerdecal biraz karabiber ve zeytinyag Sicak su
Ara 1 bardak cay 1 hurmali kajulu kakolu portakalli bar (35 gr)
Sabah duş al süslen püslen derken kahvaltı yapamadım onun yerine yolda yiyebileceğim şekilde 2 dilimle tost yaptım çantama attım saat 3 buçuk 4 gibi 1 küçük ayran aldım onu yedim akşam yemicem
17637 adımyatana kadar en az bin adım daha atarım, 2,5 lt su, yarım lt Dukan içeceği(bira demek istemiyorum) Yine çok yediğimi hissettim Sofradan doymak uzereyken kalktım ama sizin menüleri gördükçe ne yapacağımı sasiriyorum El_EmMehfambirsevgi
Sabah Çay kahve 11.30 da kahvaltı yaptım bugpn 6 da uyandım..
Bol bol peynir Yumurta Mantar domates salatalık zeytin
Akşam Taze fasulye Bulgur pilavı (sıkıldım gariiii )) Nohut haşladım içine taze reyhan yoğurt ve sarımsak koydum.. soğuk ayran aşı çorbası gibi gibi oldu kıvamlı sadece ..buğday bilerek koymadım bir kaç güne keşkek yicem Ve salata..
Aralarda sıvı saatlerinde bitki çayı ve kahve. Sodam bitti dışarı da çıkamadım jandarma kol geziyor yarın deniz gezmesi inşallah
Öģle 1 kase kisir(arkadaşlar is yerinde yapmis her cagirdiklarinda diyetteyim diye yeniyordum uyandim artik )
Akşam
1 kase koz salatası 1 tam buğdaylı poğaça 1 avuç kaju 1 avuç antep fıstığı 10 tane kuru erikbakma bugün cok kotu gecti ama duygusal olarak kendimi akşam yemege vurdum sanirim sabah cok iyiydim