Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğlen
Koyun yogurtlu semizotu salatasi (salatalik domates kapya biber de vardi) 4 yemek kasigi
2 ince dilim sadece misir unundan misir ekmegi
2 zeytin
2 dilim peynir
1 bardak çay
Akşam
1 kepce misir unlu tarhana çorbasi
3 yemek kasigi semizotu yemegi
1 kasık yogurt
Salata
Arada
2 bardak ev yapimi şekersiz limonata
10 adet findik
1 turk kahvesi
6 Haziran Menü
Sabah: 4 kayısı 1 bardak şalgam suyu
Ara: Bitki çayı
Öğle: 2 kayısı
Akşam: 1 sütlü nescafe
Basurum şişti hareket edemiyorum o nedenle spor yok yattım bütün gün
Tuvaleti de halledemedim gidip geliyorum bir türlü yapamıyorum zorlayamıyorum da basurum daha da şiddetleniyor bu defa tek umudum ishal olmak kaldı.
ishal olana kadar sadece sıvı tüketimi ve kayısı tüketimi yapacağım.
tuvalete çıkma korkusu başladığı için yemek de yiyemiyorum o yüzden boş geçtim bugünü inşallah bu gece kayısılar etki ederse yarına eski düzene devam ederim
Sabah: haşlanmış yumurta, kapya biber, 2 ceviz, maydonoz, tarçınlı yeşil çay, 25 gr tam bupda ekmeği
Öğle: Salatalık, Domates(üzerinde yağ gezdirilmişti, süzerek yemeye çalıştım), 35 gr kadar peynir, yalnıza 1 dilim fırında baharatlı patates (hala bilmiyorum şekersizi bozuyor mu... nolur bozmasın çünkü)
Ara: 2 kayısı, 1 sarma
Akşam: 100 gr kadar domatesli biberli tavul göğsü
Su: 2 lt
Spor: 10.000 adım
Not: Bir dilim patates ve sarma yediğim için diğer yediklerimi sınırlı tutmaya çalıştım. Baya az kalori almışım. Bir de uygulamaya fazla fazla yazdım. Umarım kötü bi şey yapmamışımdır.