Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaptancim Emnis dun spor yok demistim ama oysaki 10770 adim vardi..bubun4660 i saglikli adimmis.pazara gitmistim ardindan da kisa bir yuruyuse ciktimdi
Kaptanim Emnis iftarda gozmele istedi yavrular yaptım konu komşuya dağıttım ben de bir gözleme(ki iki elim kadar minicik) ve yarım bazlama yedim.su an acım Yarın için de kalburabastı yaptım evde tatlı bulunsun diye ama yemedim yarına hak kerim Bir kase de çorba.
24 Mayıs Menü Sabah: Domates, salatalık, havuç ve çarliston biber ile karışık tabak Ara: 1 adet bitter çikolatalı eti form bisküvi Akşam: Domates, salatalık, havuç ve çarliston biber ile karışık tabak
Başka da yemem zaten midem bulanıyor allak bullak oldum sabah beri.
24 Mayıs Spor Yapamadım midemden ötürü dana gibi yattım
Menüm Sabah az.sucuklu yumurta 5 zeytin domates salatalık 1 dilim.tbe Öğlen 1 muz 3 sarma Aksam patetesli bezelye yemeği ve yoğurtlu kabak spor bugun biraz isim.var yetirse yazarım
Kahvaltı: 2 yumurta ile menemen , 1 dilim ekmek, salata, sütlü kahve Ara: türk kahvesi+ meyve Bayram dolayısıyla birkaç çikolata Aksam: 2 dilim pide ile tavuklu kabak, yoğurt 4 kaşık kadar 10.000 adım, 3 litre su