Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 1 kupa sade neskafe Öğle Dünkü bardağın aynısından 1 bardak ayran Saat 5 gibi 1 bardaktan biraz az çilekli süt Şimdide 1 bardak ayran içiyorum Sporu biraz geç yazıcam
Sabah 09.30 gibi bi sade türk kahvesi içtiim 12de kahvaltımı 2 yumurta, yarım tam buğday lavaş, taze nane, 5-6 zeytin ile yaptım Akşam yemeğinide 4 civarı bitirdim ve fırında kabaklı havuçlu mücver yaptım yağsız unsuz yani mücverin yanından geçmedi ama mücver yedim diye kandırmaya hala devam edicem kendimi porsiyon olarak avuç içim kadar yedim biraz da yanında yoğurt yedim Spor olarak sabah 40 dk yine bölgesel hareketlerimi ve 100 ip atlamamı yaptım birazdan da 100 falan atların ipp
Not: pattesi pirinc ve pide ile taclandirdigim.kan sekerim acayiplesti iftar sonrasi..uzun zamandir hic bu kadar yememistim..iftar oncesi cok üşürken iftardan sonra ayaklarimin tabani yanmaya başladi..sanirim hipoglisemi nuksetti..bir dahaki sefere daha dikkatli olmaya kararliyim
Sabah 1 su bardağı ayran Saat 4 gibi Resimdeki bardaktan demek yerine kola bardağı desem olur sanırım Öyle 1 bardak ayran Şimdide 1 bardak ayran daha içiyorum size yazarken ve günü ve detoksu kapatıyorum kızlar bakalım yarın tartı ne olacak çok merak ediyorum.