Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cayın yanında 1 avuç leblebi 1 tane de elma yiyeceğim Su sahura kadar 3 lt olur
Iftardan hemen sonra soda içiyorum. Sonra kirazsapi çayı sonra normal çay spordan önce yeşil çay spordan sonrada şekersiz türk kahvesi içiyorum. Habire içiyorum anlayacağınız.
Spor 40 dk. + 40 dk. Iki set bölgesel egzersiz yapacağım daha ama kesin yaparım EEmnis
İftar Yayla çorbası Bir lahmacun 2 YK acılı ezme salata Bir çiğköfte evde ben yaptım esmer bulgurla. Yarımtabaktan az enginar..
Kahve bir incir iki hurma .. Spor 30 dk yoga .. bu gün içinde evde yapılan adımlar sayılıyor mu 4 bin olmuş.. hani husisi adım atmadım.. evde iş güç derken kendi kendine oluyor..
Bi de oruçken daha az yemek yeniyormuş.. oruç olmasam en az 3 lahmacun giderdi
Menum sabah 1 yumurta omlet 7 zeytin domates salatalık biraz peynir bir dilim.pide İkindi 1 kase çorba çok az fasulye yemeği 2.ksk kadar yoğurt 3 ksk sade makarna