Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
29.07.2021 Aralıklı Oruç 18 saat Sabah :Türk kahvesi İlk öğün :ayranaşı çorbası, 4 köfte, salata 2 fellas (regl 2. Gün tatlı krizim için) Espresso+filtre kahve Akşam : yumurtalı ıspanak, yarım kase karpuz, maden suyu 3 litre su 11000 adım
Kahvaltı 1 yumurtadan omlet, 1 kk köy peyniri, 3 zeytin, 1 tk bal, şekersiz çay 1 fincan karışık bitki çayı İkindi Yarım kıymalı pide, 1 bardak ayran 1 fincan karışık bitki çayı 1.5 litre su 10.000 adım EEmnis , ummhnisa , SonsuzUmut
30.07.2021 toplam 19 saat açlık. Sabah : Türk kahvesi İlk öğün : ezogelin çorba, 200 gr kadar tavuk ızgara, maden suyu Laktozsuz sütlü filtre kahve Akşam tatlı isteğim arşa çıktı. Yemek yemeyip kalori dengeleme yapacağım. 2 tane magnolia (yaklaşık 800 kalori) 10000 adım 3 litre su