Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26.07.21 Sabah 1 bardak su, 1 fincan duble Türk kahvesi Öğlen 5 köfte, 1 kap yoğurt, bulgur pilavı, domates çorbası Akşam 1 tabak yeşil fasulye, 1 tabak makarna 3 litre su 12000 adım
Sabah 2 dilim ekmek -Menemen -peynir-domates salatalık 14.00 1 Türk kahvesi 1 dilim ıslak kek 18.30 5kaşık bulgur pilavı-2 balık 21.30 1 Türk kahvesi 1 hurma 2 litre su Mmonarosaa
Saat 13 1 yumurta Domates salatalık 1 dilim tam buğday Peynir
Saat 18 Üniversitede tost yedigim mekana gidince iki kaşarlı sucuklu tost 3 top dondurma şekersiz beslenmem 13. Gunun de sekteye uğradı ama kaldığım yerden devam.
27.7.21 Sabah 1 bardak ılık su, 1 filtre kahve Öğlen ton balıklı salata Akşam 4 sıkım çiğköfte, bamya 4 litreye yakın su 1 maden suyu 1 duble Türk kahvesi Aralıklı oruçta toplam 18 saat açlık.
27 temmuz salı Saat 12.30 Peynirli omlet 1 dilim Ezine 1 dilim tam buğday 2 zeytin Saat 19 Tavuklu salata 1.5 su bardağı ayran 2 yemek kaşığı kadar kiymali borek 10 badem 1 ceviz
27 temmuz salı Kahvaltı Yarım domates, 1 kk köy peyniri, 5 zeytin, avuç içi kadar haşhaşlı ekşi maya ekmek, şekersiz çay İkindi 1 kase tarhana çorbası, 2 köfte, 1 bardak ayran , şekersiz çay, 1.5 litre su 13.000 adım EEmnis , ummhnisa , SonsuzUmut
28.7.21 Aralıklı oruçta 18 saatin 2. Günü Sabah Türk kahvesi Öğlen Akdeniz salata 1 madlen çikolata 1 hindistan cevizli filtre kahve Akşam 5 tane tavuk köftesi, salata 3 litre su 13000 adım
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 1 dilim tb ekmek, domates, biber, 5 yeşilzeytin, yeşil çay
Ara: (Değişik saatlerde yedim bunları) 4 ceviz, 1 küçük yeşil elma, 1 küçük boy portakal suyu (diyette iyi olmadığını biliyorum ama şeker düşüklüğünden gerçekten gözüm kararıyordu. Ona rağmen çikolata tarzı şeker almaktansa onu içeyim dedim. İçmesem bayılacağıma eminim.)
Akşam: 1 kepçe ezogelin çorbası, 100 gr köfte, 2 küçük bardak ayran
28 temmuz çarşamba Kahvaltı 1kk köy peyniri, 5 zeytin, yarım domates, şekersiz çay, çeyrek gevrek İkindi Avuç içi kadar ızgara tavuk salata 1.5 litre su 1 yeşil çay, 1 karışık bitki çayı 10.000 adım EEmnis , ummhnisa , SonsuzUmut