Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün yazamadım ama kaçamak yaptığım düşünülmesin Dün oruç tutamadım Sabah 3-4 badem ve su Öğle 14.00 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir Salatalık 5 zeytin Ara 3-4 badem Akşam 20.00 4-5 yk mantar sote Ayran 11.000 adım 3 litre su El_Em
Bugün menü Kahvaltı mantarlı tereyağlı kaşarlı yumurta ,yeşillik söğüş 7 zeytin, 3 ceviz şekersiz çay Ara dukan birası,sade türk kahvesi, 150 gr sütlaç -meyve ve ekmek yerine Akşam light ton balıklı zeytinyağlı sirkeli salata 3 lt su 6000 adım El_EmMehfamSSuskunhanim
Sabah 10.00 1 yumurta 1 parmak peynir 5 zeytin 3 badem 2 dilim tb ekmeği Ara Yarım elma 4 fındık Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 tavuklu kabak sandal 35 dk kardiyo 7000 adım El_EmMehfam
16 nisan Sahur : soğuk sütle yulaf içinde 1 küçük muz ve 1silme yk fıstık ezmesi İftar : 1 hurma, yarım kepçe çorba, 1 tabaktan az kıymalı türlü, salata ve 1 dilim ekmek Ara : 1 kupa sütlü nescafe ve lifalif bar Su : 2.5lt Spor : 25dk leslie, 6000adım, 25dk zumba El_EmMehfamhzlsel
16 nisan cuma Sahur Yumurtalı menemen 1 dilim peynir 5 zeytin salatalık 2 lokma ekmek anca İftar 1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası Fırında balık soğan Salata 2 lt su anca oldu 12 bin adım El_EmMehfamHedef60kgolmakMathildablue