5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Menüm
Sabah 1 yumurta omlet yarım domates 5 zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen yarim tabak nohut.yemegi + 1 portakal
Aksam tarhana çorbası + 3 kaşık tavuk sote

Spor
1 saat bisiklet
300 bölgesel
100 ziplama

Sabah
5 kuru dut
1 kuru kayısı
1 dilim peynir
2 zeytin
2 yumurta sarısı
Bi parça ekmek

öğlen
2 kase cacık

akşam
2 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 dilim peynir
Zeytin ezmesi
Azıcıkta sıcak ekmeğe tereyağ sürmüş olabilirim
2yk haşlanmış yeşil mercimek

su 1 litre
Spor sonra yazacağım

Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Yeşil çay
Öğle
  • 2 kaşık mantı (kızımın tabağında kalan)
  • 1 küçük elma
  • Az sütlü Neskafe
Akşam
  • 1 haşlanmış yumurta
2 lt su
1 lt ödem içeceği

1 saat koşubandında cardio E Emnis

Sabah
Bir dilim tam buğday ekmekle ekmek pizza. Yaparken kullandıklarım; bir yumurta, bir kaşık yoğurt, 5 zeytin, bir dilim beyaz peynir, bir dilim kaşar peynir, bir dilim salam

Ara
Tarçınlı süt
2 hurma
8 fındık

Akşam
Fırında sebze
Boool salata

Ara
Sade türk kahvesi
1 kare yüzde 80 bitter çikolata
Yarım avuç kabak çekirdeği

Bitter çikolatayı eşime çıkarmıştım el alışkanlığı ağzıma atmışım farkında olmadan, yutarken aklıma geldi neyse ki yüzde 80 ve bitter

Su 3 litre
Spor 30 dk leslie, 30 dk bölgesel egzersiz, 10 dk eliptik, 10 dk koşu, 20 dk cardio, bunların dışında 4000 adim. Bugün hem öğlen hem akşam spor yaptım enerjim tavandi

Sabah
domatesli biber kavurması, 1 yk lor, salatalık, domates

Akşam
brokoli, karna bahar ve 1 havucu rendeleyip 1 yk zeytinyağı ile pişirdim ve yoğurtlayıp yedim.

2, 5 litre su

700 bölgesel, 1300 ip, 20 dk kardio E Emnis

Sabah.
Kaynattigim soğanlı kemik suyuna bolca baharat ektim (1 kase içtim ) 1 greyfurt...

Öğlen 300 Gr biftek ve bol salata..
Ara çerez çorba kasesi kadar( beni artık. Bağımlı yatı nerdeyse üzüm ve fındık çeşidi bilereks az tutuyorum...

Akşam kahve ve greyfurt
Su 1 lt ancak ve detox suyu 3 bardak

10 km yürüyüş spor olArak

Kizlar lütfen bı kaç günlük menume bakıp beni degerlendiri misiniz...onerilerinizi ya da eleştirilerinizi dinleyecem...

Kizlar ben geldim . Artik korona durumu beni alaşagi etti. Biraz kafami dagitip kilo vermem lazim.pazartesiden beri sürekli yemek yiyorum. Insilın direncim zaten tavan yapmisti. Kilo vermem şart
Merhaba kilolarimiz yakın..@kardelelen321 le tatlı bir yarışa girdik sende gel.. bu hafta benim hedef 2 kilo..cumaya ne kaldiki

Merhaba kilolarimiz yakın..@kardelelen321 le tatlı bir yarışa girdik sende gel.. bu hafta benim hedef 2 kilo..cumaya ne kaldiki

Ben bu sabah 88.5 ciktim. E Emnis duymasin. . Bu cuma baslayabiliriz rekabeti severim. (Bende insilün direnci var cok zor kilo veriyorum.)

Sabah : 2 yumurta +5 zeytin+ domates + salatalık+ 1 dilim tb ekmek
Ara: 1 mu
Akşam: kereviz yemegi+2 yk yoğurt+ yağsız salata
Kaçamak: 1 küçük kase sütlaç

spor: yarımsaat yürüyüş+30dk jilian+30 dk bölgesel hareket ( sporun bir kısmı sütlaça sayılcak )

Sabah
1 dilim peynir
2 dilim hindi füme
1 parça ekmek
Salatalık

öğlen
Yeşil mercimek salatası 6yk
Cacık 3yk

akşam
Fotideki ekmek
3yk tavuk sote
4yk yeşil mercimek salatası

suuuuu 2 bardak
spor birazdan yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…