Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün menüm uyanınca ılık limonlu sirkeli su kahvaltı 2 yumurtalı zeytinyağlı dereotlu maydanozlu taze naneli omlet, baharatlı yeşil zeytin,beyaz peynir,salatalık,1/2 portakal,Herby yılbaşı çayı ara türk kahvesi, Bim Buono şekersiz sütlü çikolata 20 gr (tadının hiç farkı yok normalinden ) akşam hindi göğüs konserve 160 gr, iceberg ara kuru naneli limonlu yeşil çay 3 lt su 6000 adım,2 mil leslie MehfamEl_Emyarimuhendis
12 şubat cuma Doğum günğ menüsü olacak biraz 8.30 Milföylü tatlı 1 tane 12.30 1 tane poğaça, 5yk mantı, 3yk fırında patates, 2 çatal pasta, 3 tane incecik kurabiye Arada birkaç üçgen cips ve patlamış mısır atmış olabilirim ağzıma Su : 2lt Spor : 45 dk kardiyo = 225p (cezamı kestim kaptım) Hedef60kgolmakEl_EmMehfam
12.02.21 Kahvaltı Yulaf sandwich 2,5 yk yulaf ezmesi ve 1 yumurta çarptım, harcı 2 ye bölüp ayrı ayrı az z.yağı ile pişirdim arasına 1,5 kk peynir Domates Sade kahve
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle 1 portakal, 1 kuru üzüm, 1 kuru kayısı, 1 çiğ fındık, 1 çiğ badem
Ara sade kahve, çay
Akşam Yoğurtlu kabak
Ananaslı yeşil çay
Su 3,5 lt Spor 2000 zıp 400 p.
Not: Öğle menüm için yorum istiyorum fazla mı olmuş acaba