Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar Sabah Yarım Tandır lavaşıyla peynir maydanoz dürüm 2 dilim portakal Öğle 1 tane çikolata kaplı eti form bisküvi Akşam 1 kepçe çorba 4 5 tane küçük nuget Yoğurt Ara 5 i 1 yerde form çayı 1 fincan 3 5 tane cips Su: 1lt 1lt de detoks suyu Spor: 5000 adım NamariaEEmnis
Bugün menüm Sabah 2 dilim kepekli ekmek üstüne toplam 1 yemek kaşığı nutella ,muz ve türk kahvesi Öğlen hindi sote salata ayran Ara yeşil çay, badem Akşam kıymalı yeşil kabak yemeği, 1 dilim kepekli ekmek salata cacık 3 lt su , 4200 adım ve 30 dk leslie Pain KillerMehfam
İyi akşamlar Dün menü paylaşmayı unutmuşum bugün daha erken yazayım istedim 10.30 Melemen yarım dlm ekmek 1tane mandalina 2 tam ceviz Yeşil çay 15.00 Türk kahvesi 18.00 Bir kase işkembe çorbası 3yk kaşıgı barbunya 1yk kereviz 2lt su 2mil leslie İlerleyen saatlerde Bi tatlı yiyesim var sanki
Feci bi menu biliyorum. Avantajım şu ki bugün tartıldım ve kaydettim:) yılbaşı sebebiyle değil ama uzun zamandır görmediğim bi arkadaş ugradı.çok vaktim olmadığı için de salata falan yapamadım. Dünkü kurabiye bi de börek olunca haliyle ben de onlardan yemek zorunda kaldım. Allahtan sabah çok yememişim.plansız bi misafirdi çünkü.
Öğle 12 de Roka salatası 1 dilim ekmek ve biraz süzme peynir
Ara şekersiz çay ve 1 ceviz ve 1 adet hurma Akşam 1 kase çorba 2yk sebzeli kapuska ve salata Çay yanina 2 tane mini kek Gün boyu 2.5lt su 50 dk tempolu yürüyüş Gün sonunda 11200 adim EEmnis @Namari Mehfam
İyi akşamlar Sabah Yarım Tandır lavaşı 2 kk süzme peynir bol maydanoz 3 4 dilim portakal Öğle 1 çatal sucuklu yumurta 1 çatal patates salatası yarım dilim tam buğday ekmeği Akşam Kabak tarator 1 çatal makarna Aralarda 2 fincan form çayı
İyi akşamlar Sabah Yarım Tandır lavaşı 2 kk süzme peynir bol maydanoz 3 4 dilim portakal Öğle 1 çatal sucuklu yumurta 1 çatal patates salatası yarım dilim tam buğday ekmeği Akşam Kabak tarator 1 çatal makarna Aralarda 2 fincan form çayı