- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
Tam diyet listesi olmuş canmBugün biraz geç oldu.
Öğlen 1de 1 dilim yumurta ekmek
Kk peynir
Saat 4 de Türk kahvesi 2 hurma
Akşam 7 de bir porsiyon balık
Bol salata
Akşam 9da 1 elma
5.TAKIM MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI Güzel menü ve şahane sporlarınızı bekliyoruz kızlar :)) hayırlı olsunnnn
Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız.
Menulerdeki kaçamaklar ve ceza puanları bunlara karşılık gelen sporlarimiz aşağıdadır :)
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡30 p
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan chloe cardio dakika 5 puan aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan
Bende katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz yeni uyeyım bılgı verrmısınızBen bugun hafif tempo da olsa yuruyus yapayim istdim ama yuruysun sonu doktora gitmek oldu..ayagimda uyusmalar arttigi icin doktora gittim..
Bu ara giremedim kusura bakmayin lutfen.
Sabah
1 haslanmis yumurta
1/2 avakado
1 kasik zeytinyag, baharatlar ve maydanoz
1 cay kasigi bal
9 zeytin
Akşam yemegini evde raporlu oldugum icin erken yiyorum..
Tavuk gögus ve 4 dilim patates haslama
1 dilim ekmek
1/2 bardak sade soda
Arada
Kapiçino
2 bardak cay
1 tane de türk kahvesi icersem icerim..gunu bu sekilde kpatmayi dusunuyorum
Gunaydin canimmMerhaba canm menün güzel az sevdim ama dediğim gibi az ben batırdım bugün yarın telafi etmm gerek cuma 64 ü görecektim
Ayy öylemi dersin umarım bugün kaçamaksız atlatırım şansa eşimde evde çok zayıfladın deyip duruyor zatenGunaydin canimmolsun 1 gunden hicbir sey olmaz bugun telafi edelim canin zararli bisey yemek isterse buraya yaz seni durduralim
Sen de cok iyi gidiyorsun ortim
Menune baktim aksam kek ve kestane karbonhidrat fazla almissin ama bugun telafisini yaparsinAyy öylemi dersin umarım bugün kaçamaksız atlatırım şansa eşimde evde çok zayıfladın deyip duruyor zaten