Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün menüm Sabah 2 çavdarlı etimek üstüne avokado ezmesi ve ezine peyniri, turp, roka salatalık,limonlu yeşil çay Ara türk kahvesi, 2 hurma Öğlen balık ızgara,havuçlu yeşil salata,1 dilim çavdarlı etimek Ara türk kahvesi, 4 kuru kayısı Akşam 4 kaşık kısır,marul ve ayran 4000 adım , 15 dk leslie MehfamNamaria
Menüm 12.30: 1 haşlanmış yumurta, 5 minik yeşil zeytin, 3 küp beyaz peynir, 10 çiğ badem, maydanoz, beyaz lahana
Ara: 1 sütlü Türk kahvesi, 5 taze badem, 2 ince dilim armut
17.45: 1/4 fırında karnıyarık, 1 Adet fırında Girit kabağı(içinde peynir dolgusu vardı, 1 kabağa yaklaşık olarak 33 gr beyaz peynir düşüyor), 10 çiğ fındık, 1 kase ev yoğurdu
Su: 2,5 lt (3'e tamamlarım) Spor: 4000 adım Gece yeşil çay içmeyi planlıyorum
Iyi aksamlar kizlar Kahvalti 8 de bir rafadan yumurta, beyaz peynir ve yarim kepekli lavas, kahve Ara 5 kabuklu fistik, 10 findik, latte Öglen 3 te iki kase bugdayli yayla corbasi, bir kepekli lavas Ara cay