Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün menüm 3 kaşık patatesli yumurta, domates salatalık maydanoz yeşil zeytin turp limonlu yeşil çay Ara türk kahvesi,2 hurma ve 2 ceviz Öğlen haşlama tavuk ve 4 kaşık bulgur pilavı, salata Ara züber bar yeşil çay Akşam zeytinyağlı bamya yemeği ,cacık 4000 adım 2 lt su oldu Pain Killer
Kahvaltı peynirli yumurta, 3 zeytin 3 ceviz az yufka Ara mandalina, avuç içi kadar çitlek Akşam 7 tane çig köfte, beyaz lahana, ayran Bolca su Spor yok yarın okul için evrak hazırladım. İyi geceler dilerim
Sabah 4 adet misket peynir ve zeytin 3 ceri domates ve 1 badem salatalik 3 aci cin biber 3 dilim ekmek ve cay Öğlen 2 adet sandivic ve 2 aci biber Aksam Türlü ve bulgur pilavi Bol salata
Iyi aksamlar kizlar bugün hic doymak bilmedim Kahvalti 8 de omlet, yarim dilim ekmek, kahve Öglen 12:30 da bir tabak etli kurufasulye, iki dilim ekmek Ara bir elma Aksam 5 te sütlü sicak cikolata ve bir avuc kuruyemis
Bugün menüm Kuşluk vakti Peynirli domatesli marullu sandviç Ara 1 paket altınbaşak çörekotlu ve kuru kayısı Akşamüstü tavuk sote ,bulgur pilavı salata cacık Akşam 9 gibi ablamın şekersiz elmalı pudinginden 1 küçük kase yedim 2 lt su Yürüyüş kaptanda geç kalmadıysam
Eveeet, bugun ben yazmasam daha iyi aslinda,zaten ne yedigimi de tam olarak bilmiyorum.
Sabah 2 fistik ezmeli wasa ve sutlu kahve
Aksam tavuk naget 1 cennet meyvesi
su cok az. Spor yok. 9000 kusür adım atmışım ama günluk koşuşturma şeysi o.
Bugun ikramlik hazirlamayi bitirdim ama yaparken hep tatlarina baka baka bayagi yemis bulundum. Hele pastayi yaparken ic kremasi dus kremasi cikolata kremasi falan icim disim krema oldu. Yarin kutluyoruz ve bitiriyiz insallh. ama 1 hafta sonra da digerinin dogum gunu
Akşam kalabalık misafirimiz olacak Unutmadan menuyü atayim Sabah 10.30 2 haşhaşlı gözleme,3 ceviz,2 badem 4 dilim peynir,salatalık,domates,3 kücük patates kızartması Ara türk kahvesi Ara domates,haşlanmış yumurta Ara kiraz sapı çayı
Aksam 18.00 Yarim kase çorba,bamya yemeği 2 litre su El_EmMehfam