Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah 1 bardak limonlu zencefilli zerdecalli su (bagisiklik guclrndirmek icin) 1 haslanmis yumurta 1 dis haslnmiş sarimsak 1 tatli kasigi zeytinyagi Bakaratlar ve yesillik 3 adet ceviz 5 adet zeytin
Oglen Şekersiz pişirilmiş 2 adet minik boyutlarda bal kabagi 1 tatli kasigi tahin. 1 adet ceviz 10 adet fındık
Aksam 3 kepce yulafli brokoli corbasi 1 ince dilim haşlanmış tavuk göğsü 2 yemek kasigi barbunya yemeği
Ara 1 bardak çay 1 turk kahvesi 1 bardak soda su karisimi 2 ince dilim mandalina ( 21.gun) tamamlandi arkadaslar..lakin devam etmeye niyetliyim cok rahatlatici çunku bu sekilde devam etmek..
Sabah resimde Öğle sucuk (miktarını olcmedim ama toplamda yarim sucuk vardı en fazla ceyrek yemisimdir) 1 top ekmek, çay Ara 1 portakal Aksam toyga çorbası, 2 dilim kavun
Merhaba kizlar ilk menümü yazayım Dün Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim karabuğday ekmeği az peynir 7 zeytin Ara 1 parça kabak tatlısı yapmıştım canım istedi ve yedim Akşam et döner ekmeksiz bir bardak ayran bol salata 2 lt su spor yok