Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünkü menüm: 16/8 Sabah çilekli yulaf lapası Ara kahve,ceviz Öğlen balık ızgara,salata,şalgam suyu Ara kahve,1/2 züber bar Akşam pancar+yoğurt+maden suyu Spor 15 dk leslie ve 4740 adım *Kızlar haşlanmış pancar effsane yakıştı BAYILDIM
Merhaba, 2-3 gundur moralim çok bozuktu yapmam gereken işleri bir kenara birakirsak. Oyuzden buraya ugrayamadim. Ama diyetime devam ettim o konuda bir sıkıntı yok, buraya giremeyecek kadar kafam doluydu, kusura bakmayın.
Sabah:08 Bir kucuk dilim beyaz peynir Bir dilim tambugday ekmegi 1 haslanmis yumurta 3 adet zeytin
Oglen Sebze çorbası
Akşam Yoğurtlu kabak salatasi 1 adet köfte 6+7 dilim firinlanmis patetes ve havuç yedim
Aralarda 2-3 ciğ badem aynı sekilde findik ve 5 adet siyah kuru uzum yedim, şuan yeşil çay iciyorum 2 litre su ictim daha da icebilecegimi sanmiyorum suan Chloe thing 2 week yapiyorum. Hayırlı akşamlar herkese.
kizlar iyi aksamlar kahvalti 8 de ev yapimi lor peyniri, 3 siyah zeytin, iki dilim ekmek, kahve öglen 2 de bir porsiyon sushi, arkadaslarla bir kücük bira aksam 6da yesil salata.
Sabah 1 haşlanmış yumurta, salatalık, kırmızı biber, 1dilim ekmek, sütlü kahve Öğle 5 yaprak sarma, 1 kase yoğurt Ara yarım muz Akşam yarım porsiyon musakka, 1 domates
Kahvalti 2 dilim ekmek ve peynir hakkimi tostta kullandim. 1 h yumurta
Ara 1 porsiyon meyve
Ara 1 porsiyon meyve 1 fincan leblebiyi yemedim
Aksam 2dl ekmek yerine 6 yk makarna (ama dolu dolu degil, saysam icinde 10 tane ancak vardir.) 4 5 yk et sote 4 5 yk sebze 3 yk yogurt Salata 1 ceviz buyuklugunde karpuz, esim tadi degisik geldi dedi, cocuklar da yiyecegi icin tadina bakmak istedim, listemde aksam meyve yok. 1 fincan kahve 2lt su El_EmMehfam
09.09.2020 sabah 9:00 karışık yeşillik, 1 kaşık lor,domates,salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği ara şekersiz türk kahvesi öğle yarım kase çorba,tavuk baget, yoğurt,salata ara 1 armut,10 fındık akşam küçük kase mantı,salata 3 litre su ,yürüyüş yapamadım malesef MehfamEl_Em