Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabah geceden yulaf+chia+süt+ceviz+kakao+muz Öğle 2yk pilav, tarhana çorbası, 2yk çökelek peyniri Akşam beyaz et, 5-6 elma dilim fırın patates, salata, 2 top kahveli dondurma**, kahve
Sabah Haşlanmış yumurta, salatalık, kırmızı biber, badem, 1 dilim tereyağlı ekmek Öğle 1 paket protein bar* (büyükçe bişeydi, yapay tatlandırıcılı, bir daha almayı düşünmüyorum) Ara 1 ananas dilimi, 1 avuç ceviz Akşam kremalı bezelye çorbası, salata
Bugünkü menüm : Sabah yulaf lapası yaptım muzlu Öğlen et sote ve salata Ara türk kahvesi,ceviz fındık Akşam taze bezelyeli salata ve ayran Spor: sadece yüryüş :6900 adım su 3 lt bol yeşil çay MehfamEl_Em
Sabah 3 Hindi füme 2 dilim ekmek Ara Sekersiz turk kahvesi Oğle Et sote, karişik yesillik Yarım kase çorba Ara Şeftali Aksam Zeytin yağlı enginar,yoğurt 3 litre su,henuz yuruyüş yapamadım.
Merhaba bugünkü menüm: Sabah kuru üzümlü tarçınlı yulaf lapası Ara kahve 2 ceviz Öğlen hindi sote,salata Ara kakaolu kahve, 2 kayısı Akşam soda limon yoğurt Bol yeşil çay,2 lt su Spor 4200 adım yürüyüş,15 dk leslie 4200 nasılsa listeye girmez diye yazdım gitti
slm herkese kahvalti 8 de tavada bir yumurta, bir dilim ekmek, kahve öglen 13 de peynirli, hindi fümeli sandvic aksam 18 de bir kase mercimek corbasi, yarim muz, az kuruyemis