- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 39
Bende adet sancısu oluyor bu ara sık sık. Bi de acayip akıntım var beyaz ve şeffaf bazen de çok afedersiniz yeşil sümük gibi. Dün doktordaydım bebek iyi görünüyor. Bu kadar akıntıyı anlamadım gittiKızlar bende bugün bir sağ kasigi ma sonra da sol kasigima ara ara diken batar gibi ağrı oldu sizde oluyor mu
lk üç ay değil o canım. 2. Ve 3. Trimester için geçerlidoktorunun dediğini bana gecen kayınvalıdem farklı sekılde dedı. hareketlı olursan dogumun kolay olur dedı bende hamıleyım dıye yatmıyorum hareket halındeyım hep
Aşırı derecede artan beyaz ve bazen de sümüğümsü akıntım var. Açıkçası şaşkınım bu aşırı artışaKızlar merhaba
6.haftaya girdik bebişle.. Az önce tuvalete gittiğimde çok açık pembemsi belli belirsiz bir akıntım olduğunu gordum. Ağrı sancı yok. Hormonal değişimler bunu yapabiliyor olabilir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum ama yıne de sorayım dedim sizdeki akıntı durumları nedir?
o zman ben yatmıyım iş yapıyım dıye dedı o banaİ
lk üç ay değil o canım. 2. Ve 3. Trimester için geçerli
Olabilir:) canım ilk üç ay aşırı hareket iyi değil. Sadece günde 20 dk yürüyüş, o da düşük tehlikesi olmayan gebelerde. Sonra diğer aylarda vücuda ve karın bölgesine baskı arttıkça bu baskıyı azaltıp organları rahatlatmak, rahmi rahatlatmak için bilinçli hareket ve yürüyüş önemli.o zman ben yatmıyım iş yapıyım dıye dedı o bana
o kadar harekete ragmen cok şişkinliğim var karnım davul gbı olduOlabilir:) canım ilk üç ay aşırı hareket iyi değil. Sadece günde 20 dk yürüyüş, o da düşük tehlikesi olmayan gebelerde. Sonra diğer aylarda vücuda ve karın bölgesine baskı arttıkça bu baskıyı azaltıp organları rahatlatmak, rahmi rahatlatmak için bilinçli hareket ve yürüyüş önemli.
Bol su iç canım. Ben biraz su sayesinde sindiriyorum iniyor. Yine de arada şişlik varo kadar harekete ragmen cok şişkinliğim var karnım davul gbı oldunapcaz bu şişkinliğe
içiyorum zaten normalde de gunde 3 litreye yakın su içerdim. soda içiyorum gunde bı kere ıyı gelıyo hem de bulantımı kesıyo :)Bol su iç canım. Ben biraz su sayesinde sindiriyorum iniyor. Yine de arada şişlik var
ya bende tam tersi yata yata şiştimmdoktorunun dediğini bana gecen kayınvalıdem farklı sekılde dedı. hareketlı olursan dogumun kolay olur dedı bende hamıleyım dıye yatmıyorum hareket halındeyım hep
katılıyorum canım aynen öyleOlabilir:) canım ilk üç ay aşırı hareket iyi değil. Sadece günde 20 dk yürüyüş, o da düşük tehlikesi olmayan gebelerde. Sonra diğer aylarda vücuda ve karın bölgesine baskı arttıkça bu baskıyı azaltıp organları rahatlatmak, rahmi rahatlatmak için bilinçli hareket ve yürüyüş önemli.
Gittin mi doktora Bnde 25 nisanda gidicem doktorum 40 gün dolsun öyle gel dedi kalp atışlarını duyacağız Allah'ın izni ile aralık 20 si gibi doğum verıyor benimde inşhAlttan muayene edip gorebilicek değil mi ? Acaba biraz daha mı beklesem? Ne yapicagimi sasirdim.. tecrübelisiniz merakla bekliyorum :)
Canım 2 günde bir %60 artıs da normal kabul ediliyor.kızlar hcg değeri için birşey demeyecek misiniz
perşembe 477 ydi. bugün 3313 olmuş. 2 kat artışa göre 500 değer aşağıda . aile hekimi değer yüksek dedi ama ben yine de yarın jinekoloğa gidecem içime kurt düştü. bir de 1 hafta içinde tsh değerim çok artmış
Canım 2 günde bir %60 artıs da normal kabul ediliyor.
Yok yok için rahat olsun canımcanım çok teşekkürler içim içimi yiyordu herkes 2 kat artmalı diyor öyle olmayınca sorun var diye bittim saatlerdir. çok rahatlattın. allah razı olsun
dünde yazmıştım benmi yanlış biliyorum senmi iki katı 1000 lerde çıkması gerek senin daha da yüksek çıkmış bu dahada güzel neden hala sorun varmış gibi düşünüyorsun anlamadımcanım çok teşekkürler içim içimi yiyordu herkes 2 kat artmalı diyor öyle olmayınca sorun var diye bittim saatlerdir. çok rahatlattın. allah razı olsun