5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar bende bugün bir sağ kasigi ma sonra da sol kasigima ara ara diken batar gibi ağrı oldu sizde oluyor mu
Bende adet sancısu oluyor bu ara sık sık. Bi de acayip akıntım var beyaz ve şeffaf bazen de çok afedersiniz yeşil sümük gibi. Dün doktordaydım bebek iyi görünüyor. Bu kadar akıntıyı anlamadım gitti

Aşırı derecede artan beyaz ve bazen de sümüğümsü akıntım var. Açıkçası şaşkınım bu aşırı artışa

o zman ben yatmıyım iş yapıyım dıye dedı o bana
Olabilir:) canım ilk üç ay aşırı hareket iyi değil. Sadece günde 20 dk yürüyüş, o da düşük tehlikesi olmayan gebelerde. Sonra diğer aylarda vücuda ve karın bölgesine baskı arttıkça bu baskıyı azaltıp organları rahatlatmak, rahmi rahatlatmak için bilinçli hareket ve yürüyüş önemli.

o kadar harekete ragmen cok şişkinliğim var karnım davul gbı oldu napcaz bu şişkinliğe

Bende cinsel yönden aşırı bi aetış var nedense doktor yasak dedi diye heralde

kızlar hcg değeri için birşey demeyecek misiniz
perşembe 477 ydi. bugün 3313 olmuş. 2 kat artışa göre 500 değer aşağıda . aile hekimi değer yüksek dedi ama ben yine de yarın jinekoloğa gidecem içime kurt düştü. bir de 1 hafta içinde tsh değerim çok artmış

doktorunun dediğini bana gecen kayınvalıdem farklı sekılde dedı. hareketlı olursan dogumun kolay olur dedı bende hamıleyım dıye yatmıyorum hareket halındeyım hep
ya bende tam tersi yata yata şiştimmeşim abilerim hepsi bir yandan abim kapıda ayakta görse fırçalıyor ne geziyon git yat diyortedbir amaçlı ama ALLAH nasip ederse 6. aydan sonra yürüyüş varya normal doğum isteyenler için ilaç

katılıyorum canım aynen öyle

Alttan muayene edip gorebilicek değil mi ? Acaba biraz daha mı beklesem? Ne yapicagimi sasirdim.. tecrübelisiniz merakla bekliyorum :)
Gittin mi doktora Bnde 25 nisanda gidicem doktorum 40 gün dolsun öyle gel dedi kalp atışlarını duyacağız Allah'ın izni ile aralık 20 si gibi doğum verıyor benimde inşh
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım 2 günde bir %60 artıs da normal kabul ediliyor.

cani
canım çok teşekkürler içim içimi yiyordu herkes 2 kat artmalı diyor öyle olmayınca sorun var diye bittim saatlerdir. çok rahatlattın. allah razı olsun
dünde yazmıştım benmi yanlış biliyorum senmi iki katı 1000 lerde çıkması gerek senin daha da yüksek çıkmış bu dahada güzel neden hala sorun varmış gibi düşünüyorsun anlamadım

konuma cvp verip benim için dua ettiğiniz için sağolun arkadaşlar inş tamamlanır Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere kolay doğum nasip eder inş Rabbim hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…