- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Olsun tatlım işlerini sabah ayarlamaya çalışırsan okuldan gelince yine ilgilenirsin kuzucuğunla. Sabah yaparsın yemeğini ya da hazırlar atarsın dolaba akşama sadece pişirmek kalır aynı bakıcıyla devam etmek önemli bence en azından alıştılar artık. Biz de şarkılarla öğreniyoruz ingilizce şimdilik bir de kitaplarımız var. Bazen kelimeleri ingilizce çıkartıyor şaşırıyorum. Kelebeğimin Pratik zekası var maşallah benim bile aklıma gelmeyen çok şaşırtıcı şeyler yapıyor. Geçen gün kitap okurken kardan adam çıktı karşımıza anlattım nasıl olduğunu bir anda ayaklandı oyuncaklarının arasından kardan adam karakteri olanı buldu getirdi bana. Sanki sen daha anlat ben biliyorum zaten dermiş gibi önüme koydu oyuncağı
Aynen canım artık sabahtan yapacağım işlerimi geldiğimde de sadece kızımla vakit geçireceğim..kelebeğin şanslı İngilizceyi senden öğrenerek büyüyecek :) aaaa o bizde de var...kızımda geçen gün arabada bir müzik duydu dondo diye bağırıyor dondurma reklamında aynı müzik çalıyormuş onun bağlantısını kurmuş hemen..günde yarım saat izlemez tv ama dondurmayı öğrendi ne yazık ki onunla ilgili herşeyi aklında tutuyor :)