5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben de işten şimdi geldim yorgunluktan ölüyorum. Son enerjimi de öğrencilere harcadım şimdi gidip yemek olayını halletmem lazım yaşasın kolay ve basit yemekler
Bende aynı durumdayım 9 saat dersten sonra pratik ne varsa o valla yapcak bişi yok hamileliğin güzel yanı:))

geçen perşembe 477 çıkmıştı hcg. bugün baktırdım 3313 olmuş. tam olarak 2 ye katlayarak gitseydi 3800 civarı olması lazımdı. bu değer niye düşük çıkmış olabilir ya da bu aradaki fark çok mu sizce? tahlil sağlık ocağında yapıldı.
doktora salı gitcem

bir de bunca zamandır tsh normaldi hatta 6gün önceki tahlilde de 4.07 ydi. şimdi bir anda yükselmiş 5.2 olmuş. tsh için ilaç kullanan var mı

Kızlar merhaba
6.haftaya girdik bebişle.. Az önce tuvalete gittiğimde çok açık pembemsi belli belirsiz bir akıntım olduğunu gordum. Ağrı sancı yok. Hormonal değişimler bunu yapabiliyor olabilir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum ama yıne de sorayım dedim sizdeki akıntı durumları nedir?

Pembe miydi canim pembeyse dr unu ara

o kadar sıkıntı yaratmaz canım ben diyabet hastasıyım benimde aşağı yukarı öyle korkma yani

Cok heyecanlıyım yarın doktor randevum var kızlar bebegimin kalp atışını başka doktorda dinlemiştik kendi doktoruma yarın randevum imşallah sorun teşkil edecek birşey yoktur

Bende gecen doktpr da vajinal baktı buda ilk muayenede vajinal bakmıştu hatta ben iki doktora da sordum sıkıntı olmaz mı dedim o zaman hamile olanların hiç biri ilişki yaşamaamsı gerek dedi

Merhaba arkadaşlar, 2-3 gündür bel ve hafif kasık ağrısı vardı. Dün akşam lekelenmem oldu. 2 yıl önce de böyle hafif başlamıştı, sonunda düşük yapmıştım. Çok korkuyorum.

Simdi nasil oldun? Umarim yoktur tekrar?

Kizlar ben 6+2 hamileyim.benim hic akintim yok.boyle olan varmi?akinti olmamasi normalmi?

Benim de 7 hafta oldu bende de akinti yok. Cok cok az.

herkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa

Selam, arkadaslar yazmis ama belki vitamin iyi gelebilir gercekten. Doktora sorsana bi. Ben bir karisim kullaniyorum, fazla halsizlik olmadi simdiye kadar. Belki vitamindendir.

Ya ac kalinca bende de bulanti oluyor normalde yok. Onu anlayinca artik ac kalmamaya calisiyorum. Cok fena yoksa

kızlar ben normalde ter kokmam, ama son 3-4 gündür her gün duş almama ragmen hep ter kokuyorum. içinizde bunu yaşayan var mı.

Bende gecen doktpr da vajinal baktı buda ilk muayenede vajinal bakmıştu hatta ben iki doktora da sordum sıkıntı olmaz mı dedim o zaman hamile olanların hiç biri ilişki yaşamaamsı gerek dedi
gülüm hamilelerin yüzde 90 ına ilişki ilk 3 ay yasak zaten kuzum.bunu dr um söyledi bana.dr dan dr a değişiyor tabi gülüm genel anlamda söylüyorum hani kişisel algılama ama bak mesela benim ilk gebelikte dr çok sağlıklı çocuk istiyosan git ip atla top oyna dedi evet eşim bile şok oldu ikna olmuştuk biz çocuğun sağlıklı olduğuna ama malesef 3. gün kanama başladı ve ben bebeği kaybettim ve ipte atlamadım topta oynama dım tabikihani genel anlamda keseyi koruma amaçlı ilk 3 ay ilişki yasak.sende tedbirli ol gülüm dr lara yüzde yüz güvenilmiyor

doktorunun dediğini bana gecen kayınvalıdem farklı sekılde dedı. hareketlı olursan dogumun kolay olur dedı bende hamıleyım dıye yatmıyorum hareket halındeyım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…