5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hanımlar nasılsınız? Ben de sata göre 6 haftalığım yarın dra gidicem... Geçen cuma göremedik hiç bişi bu cuma keseyide bebeğide görme ihtimalim var mı sizce tek keseyi görmekte bişey ama bi kaç hafta sabretmek ölüm

Kıyamam bende ara ara öyleyim... geçici bu hisler canim... sakın üzülme ben arada eşime ben böyle kalacakmisim gibi hissediyorum diyordum ama bugün iyiyim mesala
ben eşime de sinir oluyorum sabahları bıraz gec kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya ona triplere gırıyo gec kalıyomus işe beyfendı

KIZLAR MERHABA BENDE DÜN ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞU TAM 4 HAFTALIK ARALIK ANNESİYİM BENDE HAYIRLISI İLE RABBİM HEPİMİZİNB EVLADINI SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah...
En kısa zamanda keseyide bebişide görürsün inşallah...
Hoşgeldin aramıza

İşyerinde uyku hallerimden kafayı yiyeceğim. Kalkıp dolanıyorum az düzeliyorum. Bu günler güzel yavrularımızı kucağımıza aldığımızda geceeck inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah...
En kısa zamanda keseyide bebişide görürsün inşallah...
Hoşgeldin aramıza
TEŞEKKÜR EDERİM SALI ÇAĞIRDI DOKTOR BAKALIM DÜN HAFİF BELLİ OLUYOR KESEN DEDİ SALI NETLEŞİR DEDİ DEGERİMDE282.990 İYİMİ SİZCE ??

TEŞEKKÜR EDERİM SALI ÇAĞIRDI DOKTOR BAKALIM DÜN HAFİF BELLİ OLUYOR KESEN DEDİ SALI NETLEŞİR DEDİ DEGERİMDE282.990 İYİMİ SİZCE ??
Gayet iyi canım ben 6. Haftamdayım daha yeni görücem yarın keseyi inşallah.acele etme sabır işi bu vallahi sabır taşına döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…