günaydıınn hamıle gıbı değil de ağır hasta gibiyimGünaydın kizlarrrrrHerkes Nasil? ??
Kıyamam bende ara ara öyleyim... geçici bu hisler canim... sakın üzülme ben arada eşime ben böyle kalacakmisim gibi hissediyorum diyordum ama bugün iyiyim mesalagünaydıınn hamıle gıbı değil de ağır hasta gibiyim
Hanımlar nasılsınız? Ben de sata göre 6 haftalığım yarın dra gidicem... Geçen cuma göremedik hiç bişi bu cuma keseyide bebeğide görme ihtimalim var mı sizcetek keseyi görmekte bişey ama bi kaç hafta sabretmek ölüm
Annelik sabrı daha şimdiden öğretiyor yaKeseyi görürsün 6. Haftaysa ben 5. Hafta da gördüm
ben eşime de sinir oluyorumKıyamam bende ara ara öyleyim... geçici bu hisler canim... sakın üzülme ben arada eşime ben böyle kalacakmisim gibi hissediyorum diyordum ama bugün iyiyim mesala
Kızlar yaa bende de hiiiç bi belirti yok hafiften halsizim ama çokta değil... Belirtisiz mi geçiricem acabaaben eşime de sinir oluyorumsabahları bıraz gec kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya ona triplere gırıyo gec kalıyomus işe beyfendı
ay inşallah öyle rahat gecırırsın :) ama gec de başlıcak olabılırKızlar yaa bende de hiiiç bi belirti yok hafiften halsizim ama çokta değil... Belirtisiz mi geçiricem acabaa
Ben geç döllenme olabilirimm yaa çünkü değerlerim iki kat arttı hep evet ama öğrendiğimde baya düşüktüay inşallah öyle rahat gecırırsın :) ama gec de başlıcak olabılır
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah...KIZLAR MERHABA BENDE DÜN ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞU TAM 4 HAFTALIK ARALIK ANNESİYİM BENDE HAYIRLISI İLE RABBİM HEPİMİZİNB EVLADINI SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
doktorun söyler canım
Ben geç döllenme olabilirimm yaa çünkü değerlerim iki kat arttı hep evet ama öğrendiğimde baya düşüktü
Cefasız sefa nerdeeeeeİşyerinde uyku hallerimden kafayı yiyeceğim. Kalkıp dolanıyorum az düzeliyorum. Bu günler güzel yavrularımızı kucağımıza aldığımızda geceeck inşallah.
TEŞEKKÜR EDERİM SALI ÇAĞIRDI DOKTOR BAKALIM DÜN HAFİF BELLİ OLUYOR KESEN DEDİ SALI NETLEŞİR DEDİ DEGERİMDE282.990 İYİMİ SİZCE ??Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah...
En kısa zamanda keseyide bebişide görürsün inşallah...
Hoşgeldin aramıza
Gayet iyi canım ben 6. Haftamdayım daha yeni görücem yarın keseyi inşallah.acele etme sabır işi bu vallahi sabır taşına döndümTEŞEKKÜR EDERİM SALI ÇAĞIRDI DOKTOR BAKALIM DÜN HAFİF BELLİ OLUYOR KESEN DEDİ SALI NETLEŞİR DEDİ DEGERİMDE282.990 İYİMİ SİZCE ??
RABBİM HERKESE TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAHGayet iyi canım ben 6. Haftamdayım daha yeni görücem yarın keseyi inşallah.acele etme sabır işi bu vallahi sabır taşına döndüm
Ben de de çok var sarı akıntıbendede sarı akıntı oluyor yarın doktora gidince soracam inşallah
Benim de kalkmıyor mahvoldum bir haftadır. Sanmıyorum bi çözümü olduğunu sonuçta ilaç alamıyoruz. Bi de zaten bahar ayıKızlar günaydınn siz bu halszliğe çözüm bulabildinz mi kafamı zor tutuyorum iş yerinde