Ya benim 6 haftalikken ustten kalbini duyamadi garanti olsun vajinal bakalim dedi gumbur gumbur duyduk kalbiniAlttan muane sakıncalımıdır?
Benim doktorum alttan baktı. Neden diye sorduğumda çok küçük olduğu için üstten ayrıntılı goremeyiz o yüzden riske atamam dedi. Bende netten araştırdım sakıncalı mi diye. Olumsuz bi yazı görmedim açıkçasıAlttan muane sakıncalımıdır?
hamilesin canım gözün aydın maşallah bebişeArkadaşlar 22 şubatta 7 haftalık bebeğim düştü bunu bügün yaptım hamilemiyim.
bende aldım inanılmaz rahat kotlarım zaten sıkıyordu ama bunlar dünden beri ağrım azaldı resmenBende herşeyi yiyorum maalesef:)ben aldım hamiş pantolonu çok rahatlar bence sende al zaten pantolonlar genelde 5 ay kadar giyilebilir ilk aldığın herkese tavsiye ederim durmayın alın şişkinliğiniz varsa çok rahat oluyor
canım benim dr bana decavit verdi yorgunluğu aldı en azından birde folidoce 400mcg vermiş decavit demir ,ilacı hamilelik sonuna kadar kullanacaksın dedi sonra ben sağlık ocağına gittim bunlara para verme gel bittikçe biz sana verelim dediherkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa
Benimkini de aynı şey götürüyor:)bende öyleyim sadece folık asit içiyorum hiçbısey yapamıyorum halsızlıkten evi b.k götürüyo :)
benimde 16 mart 17 mart arası noldu canım beraber takip edelim çok iyi olu birini bulmakbenim gibi son adet tarihi 16 mart olan varmı kızlar?
Başladım 3 gündür içiyorum dha öce gittiğim doktr gebelik düşünrsen uc ay onceen basla demişti zaten hamileymişim :) öğrendikten snra aldım hangi marka kullanmak gerekiyor isim verebiliyomuyuz ?Teşekkürler cnm inşallah sağlıkla dogururuz hepimiz sorunsuz bi sekilde. Ben koruyorum koruyorum işlemden denedim yaptiramadim ztn o yüzden geç gidicem kalp atisi için senin bir an önce folik asit e başlaman lazım onu hallet sonra bi şikayetin yoksa bu kac hafta sonragit dr a bekleyebilirsen tabi :)
ben yaptım bıseyler valla yoruldum ama bıraz dınlenıp dısarı cıkcam :)Benimkini de aynı şey götürüyor:)
Yok cnm isim veremem benim dr değişik bi ilaç verdi ben öncesinde kullanmamistim ama sen baslamissin iyiymiş :)Başladım 3 gündür içiyorum dha öce gittiğim doktr gebelik düşünrsen uc ay onceen basla demişti zaten hamileymişim :) öğrendikten snra aldım hangi marka kullanmak gerekiyor isim verebiliyomuyuz ?
İşten şimdi geldim. Devirdim totoyu yatıyorum:) yemek bile yapmayı düşünmüyorum:)))ben yaptım bıseyler valla yoruldum ama bıraz dınlenıp dısarı cıkcam :)
bende bitek makarna yapcamİşten şimdi geldim. Devirdim totoyu yatıyorum:) yemek bile yapmayı düşünmüyorum:)))
allahtan yemek yapıyorum ama yiyemiyorumbende bitek makarna yapcam
bende yapıyorum ama yapasım yokallahtan yemek yapıyorum ama yiyemiyorum
Geceer gecer oyle cabuk geciyor ki inanamiyosunZaman geçmek bilmiyor yaa