Konunun altına okudum diye yazdım Can'ım Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah yarın benim de kalp atışı için randevum var sende bana dua et Allah razı olsunkonuma cvp verip benim için dua ettiğiniz için sağolun arkadaşlar inş tamamlanır Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere kolay doğum nasip eder inş Rabbim hakkınızı helal edin
Rabbim minicik olan evladının kalp atışlarını güçlü kılar inş kalp atışını duyar sevinirsiniz canı Rabbim utandırmasın inş amin hepiniz de sağlıcakla hayırlarla kucaklarınıza alırsınız inş evlatlarınızı evin neşesi olacak onlarKonunun altına okudum diye yazdım Can'ım Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah yarın benim de kalp atışı için randevum var sende bana dua et Allah razı olsun
Amin canım inşallah.. Biz dün kalp atışı frekansı gördük sesi de mayıs başında duyacaz. Dualarım sizinleForumda ki arkadaşlarım öncelikle konuya katıldığınız ve burdan konuşmalarınız için çok teşekkür ederim iyi ki açmışım bu konuyu da bir sürü insan tanıdım hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız yarın benim gibi kalp atışı için kontrolü olanlar vardı ben çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz bizler için yarın sorunsuz bebeklerimizin kalp atışını duymamız için dua edin arkadaşlar kimin randevusu varsa onun için şimdiden teşekkürler
HZ. ALLAH hayırlısıyla sağlıcakla kalp atışını duymanızı nasip etsin bebeklerinizin canım inş güzel haberlerle çıkarsınız doktorun odasından sevinçle gün gelir inş ben de yazarım kalp atışını dinlemeye gideceğiz diye sizler adına sevinçli kendim adına da heyecanla beklemedeyimForumda ki arkadaşlarım öncelikle konuya katıldığınız ve burdan konuşmalarınız için çok teşekkür ederim iyi ki açmışım bu konuyu da bir sürü insan tanıdım hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız yarın benim gibi kalp atışı için kontrolü olanlar vardı ben çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz bizler için yarın sorunsuz bebeklerimizin kalp atışını duymamız için dua edin arkadaşlar kimin randevusu varsa onun için şimdiden teşekkürler
Can'ım inşallah Rabbim sana da tez Zaman'da verir sabırlı ol isyan etme o herşeyin en güzelini en iyisini bilir tevekkül et ve Allah'ıma bırak Hakkı'nda hayırlı Zaman ne Zaman da o Zaman nasip eder inşallahRabbim minicik olan evladının kalp atışlarını güçlü kılar inş kalp atışını duyar sevinirsiniz canı Rabbim utandırmasın inş amin hepiniz de sağlıcakla hayırlarla kucaklarınıza alırsınız inş evlatlarınızı evin neşesi olacak onlar
Canım konunun güncelliği açısından 7 haftalık diye değiştir bence başlığı :) büyüyoruz hep beraber:)Can'ım inşallah Rabbim sana da tez Zaman'da verir sabırlı ol isyan etme o herşeyin en güzelini en iyisini bilir tevekkül et ve Allah'ıma bırak Hakkı'nda hayırlı Zaman ne Zaman da o Zaman nasip eder inşallah
Nasıl değişeceğimi bilsem yapıcımda onu bilmiyorum işte :)Canım konunun güncelliği açısından 7 haftalık diye değiştir bence başlığı :) büyüyoruz hep beraber:)
Okudum tatlılhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...slarimdan-1er-ayetelkursi-ve-1-fatiha.823728/
benim için bir ayetelkürsi bir fatiha okursanız çok sevinirim bu konumu ta bir sene önce açmıştım ama bir türlü tamamlanmadı dualarım ...
Allah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere yanında benim gibi isteyenlere de bana da hakkınızı helal edin
4 haftalık dedi doktor. O yüzden görünmüyormuş karından ama sat'agöre 6+3 işte onu anlayamıyorumKişiden kişiye fark mi edio acaba benim 5+1 ken Ultrason la kese göründü
benimde 16 mart 17 mart arası noldu canım beraber takip edelim çok iyi olu birini bulmak
Canım konunun güncelliği açısından 7 haftalık diye değiştir bence başlığı :) büyüyoruz hep beraber:)
geçen perşembe 477 çıkmıştı hcg. bugün baktırdım 3313 olmuş. tam olarak 2 ye katlayarak gitseydi 3800 civarı olması lazımdı. bu değer niye düşük çıkmış olabilir ya da bu aradaki fark çok mu sizce? tahlil sağlık ocağında yapıldı.
doktora salı gitcem
bir de bunca zamandır tsh normaldi hatta 6gün önceki tahlilde de 4.07 ydi. şimdi bir anda yükselmiş 5.2 olmuş. tsh için ilaç kullanan var mı
Bu başlık açıldığında biz 5 haftalıktık, şimdi 7 olduk diye dedim. Siz bir hafta falan sonra oldunuz sanırım.canım aralık annesi olarak biz daha 6 haftaya yeni girdik bence başlık 2016-aralık anneleri yazılsa daha güzel olmazmı ?
Bu başlık açıldığında biz 5 haftalıktık, şimdi 7 olduk diye dedim. Siz bir hafta falan sonra oldunuz sanırım.