- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
Aynen canim saga sola donerken yatak da ozellikleKızlar bende bugün bir sağ kasigi ma sonra da sol kasigima ara ara diken batar gibi ağrı oldu sizde oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim saga sola donerken yatak da ozellikleKızlar bende bugün bir sağ kasigi ma sonra da sol kasigima ara ara diken batar gibi ağrı oldu sizde oluyor mu
ilk bebeğinin kalbi durdu şimdi birşey olunca korkuyorum hep ☺Aynen canim saga sola donerken yatak da ozellikle
Bende aynı durumdayım 9 saat dersten sonra pratik ne varsa o valla yapcak bişi yok hamileliğin güzel yanı:))Ben de işten şimdi geldim yorgunluktan ölüyorum. Son enerjimi de öğrencilere harcadım şimdi gidip yemek olayını halletmem lazım yaşasın kolay ve basit yemekler
Benim
ilk bebeğinin kalbi durdu şimdi birşey olunca korkuyorum hep ☺
Pembe miydi canim pembeyse dr unu araKızlar merhaba
6.haftaya girdik bebişle.. Az önce tuvalete gittiğimde çok açık pembemsi belli belirsiz bir akıntım olduğunu gordum. Ağrı sancı yok. Hormonal değişimler bunu yapabiliyor olabilir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum ama yıne de sorayım dedim sizdeki akıntı durumları nedir?
Yani pembemsiydi ve çok çok azdı onun için panik yapmak istemedim ama yapmalı mıydım?Pembe miydi canim pembeyse dr unu ara
o kadar sıkıntı yaratmaz canım ben diyabet hastasıyım benimde aşağı yukarı öyle korkma yaniya kızlar açlık şekerinden anlayan varmı yada yaptıran ya bana biri yardımcı olabilir mi
dünden beri ölçüyorum 97 çıktı bugün 91 çıktı bi sitede görüm 90nin altında olması gerekiyormuş açlık sınrı
Takip etmelisin artarsa bekleme araYani pembemsiydi ve çok çok azdı onun için panik yapmak istemedim ama yapmalı mıydım?
Artarsa tabi ki ararım teşekkür ederim..Takip etmelisin artarsa bekleme ara
Rica ederim canim bendede azcik olmustu ama tam cozememistim o bakimdan sende takip et bende devam etmemistiArtarsa tabi ki ararım teşekkür ederim..
vajinal baktırma canım drlar bakmak istese bile sen izin verme.ben geçen lekelenme yaşamama rağmen dr um vajinal bakmak istemiyorum kese sıcak daha dedi.birkaç gün daha bekle gerekirse ama vajinal baktırma bence
Merhaba arkadaşlar, 2-3 gündür bel ve hafif kasık ağrısı vardı. Dün akşam lekelenmem oldu. 2 yıl önce de böyle hafif başlamıştı, sonunda düşük yapmıştım. Çok korkuyorum.
Kizlar ben 6+2 hamileyim.benim hic akintim yok.boyle olan varmi?akinti olmamasi normalmi?
herkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa
Benim 5+4 sanki yavaştan halsizlik ve mide bulantıları başladı. Mide bulan tim aşırı degil ama ac kaldigimda kötü oluyorum. Sizde de oluyomu kızlar. Doktorum bi ilaç vermişti bulantı için olursa iç dedi. Ama daha bu kadar azken içmek istemiyorum
kese sıcak demek hani kendine yer ediniyor yerleşiyor demek miş gülüm 9 aylık yataağını yapıyor yani gülümMerhaba,
Kese sicak ne demek? Biliyor musun?
gülüm hamilelerin yüzde 90 ına ilişki ilk 3 ay yasak zaten kuzum.bunu dr um söyledi bana.dr dan dr a değişiyor tabi gülüm genel anlamda söylüyorum hani kişisel algılama ama bak mesela benim ilk gebelikte dr çok sağlıklı çocuk istiyosan git ip atla top oyna dedi evet eşim bile şok oldu ikna olmuştuk biz çocuğun sağlıklı olduğuna ama malesef 3. gün kanama başladı ve ben bebeği kaybettim ve ipte atlamadım topta oynama dım tabikihani genel anlamda keseyi koruma amaçlı ilk 3 ay ilişki yasak.sende tedbirli ol gülüm dr lara yüzde yüz güvenilmiyorBende gecen doktpr da vajinal baktı buda ilk muayenede vajinal bakmıştu hatta ben iki doktora da sordum sıkıntı olmaz mı dedim o zaman hamile olanların hiç biri ilişki yaşamaamsı gerek dedi
doktorunun dediğini bana gecen kayınvalıdem farklı sekılde dedı. hareketlı olursan dogumun kolay olur dedı bende hamıleyım dıye yatmıyorum hareket halındeyım hepgülüm hamilelerin yüzde 90 ına ilişki ilk 3 ay yasak zaten kuzum.bunu dr um söyledi bana.dr dan dr a değişiyor tabi gülüm genel anlamda söylüyorum hani kişisel algılama ama bak mesela benim ilk gebelikte dr çok sağlıklı çocuk istiyosan git ip atla top oyna dedi evet eşim bile şok oldu ikna olmuştuk biz çocuğun sağlıklı olduğuna ama malesef 3. gün kanama başladı ve ben bebeği kaybettim ve ipte atlamadım topta oynama dım tabikihani genel anlamda keseyi koruma amaçlı ilk 3 ay ilişki yasak.sende tedbirli ol gülüm dr lara yüzde yüz güvenilmiyor