ya ben öyle yapıyodum ama çocuk grip oldu tıkandı dün de kombiyi çok açtım gerçi dün hiç uyuyamadı tıkanıklıktan, soğuk diye mi acaba ya kafam karıştı bugün nasıl yapsamİsveçte hasta cocukları bilerek soğukta uyutuyorlarmış mikrop sıcakta daha rahat ürüyormuş diye..ben tabi cok kıyamam yavrulara bir türk annesi olarak ama hafif serin odada huzurlu uyuduğuna şahit oldum o yüzden artık evi hamam gibi sıcak yapmıyorum zaten sıcak huzursuz ediyo hasta değilken de
Burnuna izotonik veya serum fizyolojik sıkın burun aspiratörüyle iyice çekin.yoksa balgam olarak kalır gece de böyle uyuyamaz ağlasa zırlasa da sesi de kısılsa burnunu iyice çekin rahatlatın mis gibi uyusun gün de 3 kere tamamen çekinbu ay yaptıracaktım ama eşim içeriğini fln araştıralım dedi bi bakıcam da muhtemelen yaptırırız çünkü interntte kızı menenjit olan birisinin yazdığını okudum ağladım kız bilinci kaybolmuş beyin zarına kadar mikrop ilerlemiş şimdi ilik nakli bekliyolar yazınca bile tüylerim diken diken oldu
benimki de dün grip olduben gece üşüttürdüm galiba üstünü çok açıyo . gece hiç uyuyamadı sürekli burnu tıkalı ve ağladı inşallah bugun biraz daha iyi olur
dün aspiratör yapmaya çalıştım kriz geçirdi resmen ağlamaktan yaptırmıyor. küçükken yapabiliyodum bugün yine denerim başucuna soğan koydum o biraz açtı ama 2 den sonra gene tıkandı uyandı zor uyuttumBurnuna izotonik veya serum fizyolojik sıkın burun aspiratörüyle iyice çekin.yoksa balgam olarak kalır gece de böyle uyuyamaz ağlasa zırlasa da sesi de kısılsa burnunu iyice çekin rahatlatın mis gibi uyusun gün de 3 kere tamamen çekin
Meryem'im de öyle ağlamaktan sesi kısıldıdün aspiratör yapmaya çalıştım kriz geçirdi resmen ağlamaktan yaptırmıyor. küçükken yapabiliyodum bugün yine denerim başucuna soğan koydum o biraz açtı ama 2 den sonra gene tıkandı uyandı zor uyuttum
Kaç aylıktı bebeğin benim kızım tam 10 aylık maşallah aşırı hareketli ona rağmen tutuyorum başka yapacak birşey tok çünkü o sümükler çıkmadıkça nefes alamayacaklar.Soğanı bende günlerce koydum ama ancak burnunu temizlersen etki ediyordün aspiratör yapmaya çalıştım kriz geçirdi resmen ağlamaktan yaptırmıyor. küçükken yapabiliyodum bugün yine denerim başucuna soğan koydum o biraz açtı ama 2 den sonra gene tıkandı uyandı zor uyuttum
deneyeyim bugün dün gece ikimize de çok zor geçti nefes alamadıkça aglıyo yavrum sinirlendikçe ağlayıp daha fazla burnu doluyo onlar da genzine kaçıp öksürttü onu tam bi döngüye girdikMeryem'im de öyle ağlamaktan sesi kısıldıama yapmak zorundayız ,enjektörü bebeğin kafasını öne doğru tutup şiddetlice sık diğer burundan çıkacak sümükler diğerine de aynı şeyi uygula hemen ardından aspiratörle iyice çek istediği kadar ağlasın korkma ellerini kollarını sıkıştır yapacak birşey Yok bende yapmıyordum gece nefessizlikten uyuyamıyordu ağlıyordu şimdi maşallah mışıl mışıl uyuyor sayemde
Kuzum valla ben kombiyi kıstım odanın sıcaklığı 18-20 arası gidip geliyo burnu biraz daha açık diğer türlü iyice tıkanıyoe bizde de öyledir ya dışarıda açılır evde tıkanır o hesap yani cok soğuk değil ama ılık olsa daha rahat eder gibi tüh kuzularım yaaa cok zor oluyo bebişlere Allah şifa versinya ben öyle yapıyodum ama çocuk grip oldu tıkandı dün de kombiyi çok açtım gerçi dün hiç uyuyamadı tıkanıklıktan, soğuk diye mi acaba ya kafam karıştı bugün nasıl yapsam
Aynen bizimde öyle oluyo ağladıkça daha cok doluyo burnu ben artık almıyorum aspriratörle çığlıklar kopuyo yoksadeneyeyim bugün dün gece ikimize de çok zor geçti nefes alamadıkça aglıyo yavrum sinirlendikçe ağlayıp daha fazla burnu doluyo onlar da genzine kaçıp öksürttü onu tam bi döngüye girdik
öksürüyor bugün de. pazar günü de şehir dışına çıkcaz inş iyileşir ya. dr a sordum iburamin zero başlayın dedi normalde ilaç vermem ama yolculuk olacağı için vericem iyileşmesi lazım..Kuzum valla ben kombiyi kıstım odanın sıcaklığı 18-20 arası gidip geliyo burnu biraz daha açık diğer türlü iyice tıkanıyoe bizde de öyledir ya dışarıda açılır evde tıkanır o hesap yani cok soğuk değil ama ılık olsa daha rahat eder gibi tüh kuzularım yaaa cok zor oluyo bebişlere Allah şifa versin
dün oynattım onu baya bi keyfi yerindeyken sıkıştırıp yaptım tabi kıyameti kopardı ama hemen yapıp oynamaya devam ettim sonra unutunca bi daha yaptım :))) en azından geceyi biraz rahat geçirdi bugün de öksürüyomuş ya bakıcı dediAynen bizimde öyle oluyo ağladıkça daha cok doluyo burnu ben artık almıyorum aspriratörle çığlıklar kopuyo yoksa
Tuh ya ayni bizimde oksuruyo bol su icirmeye calis annesi bizimde hala genzi dolu hala burnu akiyo bi hafta oldudün oynattım onu baya bi keyfi yerindeyken sıkıştırıp yaptım tabi kıyameti kopardı ama hemen yapıp oynamaya devam ettim sonra unutunca bi daha yaptım :))) en azından geceyi biraz rahat geçirdi bugün de öksürüyomuş ya bakıcı dedi
içmiyor ki yoğurt çok sever onu bile reddetti bol mama veriyorum napim. bu arada doktora sordum iburamin zero başlayın dediTuh ya ayni bizimde oksuruyo bol su icirmeye calis annesi bizimde hala genzi dolu hala burnu akiyo bi hafta olduiştahıda yok yemiyo bişey
Iyi mi biraz daha kuzun? Bizde burun tikanikligi gecti ama hala burnunda mukus var baya :/ faydasi oldu mu iburaminin?içmiyor ki yoğurt çok sever onu bile reddetti bol mama veriyorum napim. bu arada doktora sordum iburamin zero başlayın dedi
canım iyileşmiş gibiydi geçen hafta şiehirdışına çıktık güzeldi sonra dönüşte kusma ishal le birlikte yine hasta oldu. salgın varmış önce kusma sonra ishal e dönüyormuş. şu anda iyi ama burnu yine tıkandı.Iyi mi biraz daha kuzun? Bizde burun tikanikligi gecti ama hala burnunda mukus var baya :/ faydasi oldu mu iburaminin?
Yaaaa ay tüh yaaaa kıyamam kuzum benim tüh tüh Allah şifa versin biran önce kalksın inşallah tüh canım aksilik işte bağışıklık düştü demekkicanım iyileşmiş gibiydi geçen hafta şiehirdışına çıktık güzeldi sonra dönüşte kusma ishal le birlikte yine hasta oldu. salgın varmış önce kusma sonra ishal e dönüyormuş. şu anda iyi ama burnu yine tıkandı.iştahı da yine gitti geçen hafta çok iyiydi aslında
aynen şimdi 1 hafta evden çıkarmıcam biraz kendine gelsin eskisi gibi olsun da seninki nasıl? bizimki zıpır yerinde durmuyo geçen hafta arkdaşımın aynı yaşta oğlu var onun yemeklerini bile yedi sürekli çocuğun üstüne atlıyor o da bir sakin hiç kıpırdamıyor yerinden çok komikti izlemesi:))Yaaaa ay tüh yaaaa kıyamam kuzum benim tüh tüh Allah şifa versin biran önce kalksın inşallah tüh canım aksilik işte bağışıklık düştü demekki
Aynen cikarma tatlim :) oyyy yerim sapsikler yaa :) benimde yaramazlasti iyice heryeri herseyi merak ediyor iyilesti cok sukur ama yerinde durmuyor uykusu cok kalitesiz hep uyanip geri daliyor onu anlamis degilim kuzumaynen şimdi 1 hafta evden çıkarmıcam biraz kendine gelsin eskisi gibi olsun da seninki nasıl? bizimki zıpır yerinde durmuyo geçen hafta arkdaşımın aynı yaşta oğlu var onun yemeklerini bile yedi sürekli çocuğun üstüne atlıyor o da bir sakin hiç kıpırdamıyor yerinden çok komikti izlemesi:))
diş çıkarıyordur belki. benimkinin 3. sü patladı sular seller götürüyor her yeri sürekli önlük değiştiriyoruz 4. de geliyor heraldeAynen cikarma tatlim :) oyyy yerim sapsikler yaa :) benimde yaramazlasti iyice heryeri herseyi merak ediyor iyilesti cok sukur ama yerinde durmuyor uykusu cok kalitesiz hep uyanip geri daliyor onu anlamis degilim kuzum
Olabilir surekli huylari degisiyor valla :)diş çıkarıyordur belki. benimkinin 3. sü patladı sular seller götürüyor her yeri sürekli önlük değiştiriyoruz 4. de geliyor heralde