5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

konuma cvp verip benim için dua ettiğiniz için sağolun arkadaşlar inş tamamlanır Rabbim hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin sizlere kolay doğum nasip eder inş Rabbim hakkınızı helal edin
Konunun altına okudum diye yazdım Can'ım Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah yarın benim de kalp atışı için randevum var sende bana dua et Allah razı olsun

Forumda ki arkadaşlarım öncelikle konuya katıldığınız ve burdan konuşmalarınız için çok teşekkür ederim iyi ki açmışım bu konuyu da bir sürü insan tanıdım hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız yarın benim gibi kalp atışı için kontrolü olanlar vardı ben çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz bizler için yarın sorunsuz bebeklerimizin kalp atışını duymamız için dua edin arkadaşlar kimin randevusu varsa onun için şimdiden teşekkürler

Konunun altına okudum diye yazdım Can'ım Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir inşallah yarın benim de kalp atışı için randevum var sende bana dua et Allah razı olsun
Rabbim minicik olan evladının kalp atışlarını güçlü kılar inş kalp atışını duyar sevinirsiniz canı Rabbim utandırmasın inş amin hepiniz de sağlıcakla hayırlarla kucaklarınıza alırsınız inş evlatlarınızı evin neşesi olacak onlar

Forumda ki arkadaşlarım öncelikle konuya katıldığınız ve burdan konuşmalarınız için çok teşekkür ederim iyi ki açmışım bu konuyu da bir sürü insan tanıdım hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız yarın benim gibi kalp atışı için kontrolü olanlar vardı ben çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz bizler için yarın sorunsuz bebeklerimizin kalp atışını duymamız için dua edin arkadaşlar kimin randevusu varsa onun için şimdiden teşekkürler
Amin canım inşallah.. Biz dün kalp atışı frekansı gördük sesi de mayıs başında duyacaz. Dualarım sizinle

HZ. ALLAH hayırlısıyla sağlıcakla kalp atışını duymanızı nasip etsin bebeklerinizin canım inş güzel haberlerle çıkarsınız doktorun odasından sevinçle gün gelir inş ben de yazarım kalp atışını dinlemeye gideceğiz diye sizler adına sevinçli kendim adına da heyecanla beklemedeyim :KK66:
ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH AMİN

Rabbim minicik olan evladının kalp atışlarını güçlü kılar inş kalp atışını duyar sevinirsiniz canı Rabbim utandırmasın inş amin hepiniz de sağlıcakla hayırlarla kucaklarınıza alırsınız inş evlatlarınızı evin neşesi olacak onlar
Can'ım inşallah Rabbim sana da tez Zaman'da verir sabırlı ol isyan etme o herşeyin en güzelini en iyisini bilir tevekkül et ve Allah'ıma bırak Hakkı'nda hayırlı Zaman ne Zaman da o Zaman nasip eder inşallah

Can'ım inşallah Rabbim sana da tez Zaman'da verir sabırlı ol isyan etme o herşeyin en güzelini en iyisini bilir tevekkül et ve Allah'ıma bırak Hakkı'nda hayırlı Zaman ne Zaman da o Zaman nasip eder inşallah
Canım konunun güncelliği açısından 7 haftalık diye değiştir bence başlığı :) büyüyoruz hep beraber:)

Merhaba tatlı hamiş arkadaşlarım :anneadayı:
Dün doktor kontrolüm vardı kese karından ultrason ile yine görünmedi bu kez doktorum kanda bhcg baktırmamı istedi gerekirse alttan bakacağım dedi. Kanda değerim 2013 çıktı. Bu kez alttan ultrason ile bebeğim göründü çok şükür :KK200:
Doktor 4 haftalık dedi ama benim hesaplamama göre SAT 6 Mart ve buna göre 6+3 olmam gerekiyor. Acaba geç döllenme mi? O an bebeği görme heyecanıyla bunu sormayı unuttum

geçen perşembe 477 çıkmıştı hcg. bugün baktırdım 3313 olmuş. tam olarak 2 ye katlayarak gitseydi 3800 civarı olması lazımdı. bu değer niye düşük çıkmış olabilir ya da bu aradaki fark çok mu sizce? tahlil sağlık ocağında yapıldı.
doktora salı gitcem

bir de bunca zamandır tsh normaldi hatta 6gün önceki tahlilde de 4.07 ydi. şimdi bir anda yükselmiş 5.2 olmuş. tsh için ilaç kullanan var mı

canım benim haşimato tiroidim var 5 senedir ilaç kullanıyorum. değerlerim şükürler olsun hep normal devam ediyorum. ilaç yanısıra bolbol dereotu yiyorum. tiroid hormanlarına cok etkili. Doktorunla görüşüp yemeni tavsiye ederim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız İnşşallah.

evet biz aralık anneleriyiz anneler şimdi size sorun hafif kasık ağrım var ama ağrı bacağımın iç kısmına doğru ilerliyor bide sarı akıntı var panik yapayımmı

X