canım ikiz olmasın bu benim de 26 şubattı 10. günü 4bin küsürdü çıktı dr um keseyide gördü şimdilik sıkıntı yok dedi seninki baya yüksek geldi bana inş ikizdir.kadındoğumcuna görün hemenCanım.beni yeni öğrendim.hamile olduğumu kaç haftalık bilmiyorum en son 26 şubatta hasta oldum 26/martta olmam gerekiyordu ama 10/ gün geçti kan tahlili sonucumu aldım beta 9131 çıktı swnce kaç haftalık olur ve sonuç yüksek mi
bende ilk öğrendiğimde 104 tü canım şu an görülmez ancak dr un rahimde kalınlaşma olup olmadığını görür şu an içinMerhaba arkadaşlar bende bugün hamile oldugumu ogrenenlerdenim kan tahlili yaptırdım bugün beta 105 çıktı daha çok yeni bir gebelik benimde yarın randevum var bende merak ediyorum kese gozukur mu ultrasonda çok mu erken acaba ?
Alttan muayene edip gorebilicek değil mi ? Acaba biraz daha mı beklesem? Ne yapicagimi sasirdim.. tecrübelisiniz merakla bekliyorum :)bende ilk öğrendiğimde 104 tü canım şu an görülmez ancak dr un rahimde kalınlaşma olup olmadığını görür şu an için
Ya ikiz olmasın yaa benim.bunyem kaldıramaz ikizicanım ikiz olmasın bu benim de 26 şubattı 10. günü 4bin küsürdü çıktı dr um keseyide gördü şimdilik sıkıntı yok dedi seninki baya yüksek geldi bana inş ikizdir.kadındoğumcuna görün hemen
Valla bence en az 5 haftalık ve değerin çok yüksek ikiz bile olabilir gözün aydınSağlıkla kucağına al inşallahCanım.beni yeni öğrendim.hamile olduğumu kaç haftalık bilmiyorum en son 26 şubatta hasta oldum 26/martta olmam gerekiyordu ama 10/ gün geçti kan tahlili sonucumu aldım beta 9131 çıktı swnce kaç haftalık olur ve sonuç yüksek mi
Çok erken Can'ım 2000 leri geçmeden kese görünmüyor diye biliyorum gözün aydınMerhaba arkadaşlar bende bugün hamile oldugumu ogrenenlerdenim kan tahlili yaptırdım bugün beta 105 çıktı daha çok yeni bir gebelik benimde yarın randevum var bende merak ediyorum kese gozukur mu ultrasonda çok mu erken acaba ?
Öyle deme Can'ım ya sağlıklı olsun Rabbim sabrını verirYa ikiz olmasın yaa benim.bunyem kaldıramaz ikizi
Tebrik ederim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahbende 26 şubat son adet tarihim kızlar.
Yarına randevu aldım.canım.ama.saat 3 e aldım.sorun olur ucanım ikiz olmasın bu benim de 26 şubattı 10. günü 4bin küsürdü çıktı dr um keseyide gördü şimdilik sıkıntı yok dedi seninki baya yüksek geldi bana inş ikizdir.kadındoğumcuna görün hemen
Sorun olmaz merak etme hadi bakalım bizede haber ver yarınSonuçları benimde yarın randevum var 1 de ikimiz içinde hayırlısı olsunYarına randevu aldım.canım.ama.saat 3 e aldım.sorun olur u
Adet tarihlerimiz aynı :) adetim 3 gün geçti kan verdim sonuç 53.29 çıktı 10 gün geçtikten sonra verdim 500 lerde bi sonuç aldım su en 3 haftalik HAMILEYIMCanım.beni yeni öğrendim.hamile olduğumu kaç haftalık bilmiyorum en son 26 şubatta hasta oldum 26/martta olmam gerekiyordu ama 10/ gün geçti kan tahlili sonucumu aldım beta 9131 çıktı swnce kaç haftalık olur ve sonuç yüksek mi
gülüm alttan baktırma zaten bak benim dr ilişki bile yasakladı kese sıcak daha dedi.sen dr a git mutlaka ama kese şuan için görünmez 1500 ve yukarısı olunca kese görülürmüşAlttan muayene edip gorebilicek değil mi ? Acaba biraz daha mı beklesem? Ne yapicagimi sasirdim.. tecrübelisiniz merakla bekliyorum :)
bana değer baya yüksek geldi gülüm benimki senin kinin yarısı kadar kan değeri tamam kişiden kişiye değişiyormuş ama yinede dr unla görüş,hem niye kız ikiz daha iyiYa ikiz olmasın yaa benim.bunyem kaldıramaz ikizi