5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Vinim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
331
458
45
Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
Sayfa hamişlerimizin bilgileri;
Elisanın-annesi:yaş 27, ilk hamilelik, Kocaeli
Duygucan:yaş 32,ikinci hamilelik,Antalya
Karaböcek:34,ikinci hamilelik,İstanbul
Rubii:30,ilk hamilelik,İzmir
Durulavinya:26,ilk hamilelik,Bilecik
Canchu:26,ilk hamilelik,.......
Bebekaycalı:32,ilk hamilelik,Adana
Uhibbuki:24,ilk hamilelik,İzmit
Bu-cat:29,ilk hamilelik,İstanbul
Pdr12345:24,ilk hamilelik,Konya
Base2012:33,ikinci hamilelik,Ankara
Ozlemdeniz:21,ilk hamilelik,Çanakkale
Vinim:37,ilk hamilelik ,Kayseri

Son düzenleme:
Canım.beni yeni öğrendim.hamile olduğumu kaç haftalık bilmiyorum en son 26 şubatta hasta oldum 26/martta olmam gerekiyordu ama 10/ gün geçti kan tahlili sonucumu aldım beta 9131 çıktı swnce kaç haftalık olur ve sonuç yüksek mi

Bugün öğrendim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah. 9.12.2016 olarak gösteriyor tahmini doğum tarihim. 4+4 olarak gözüküyor telefonumdaki uygulamada. Ama henüz gitmedim doktora. TSH hormonu düşük olup propcyil kullanan var mı?

canım ikiz olmasın bu benim de 26 şubattı 10. günü 4bin küsürdü çıktı dr um keseyide gördü şimdilik sıkıntı yok dedi seninki baya yüksek geldi bana inş ikizdir.kadındoğumcuna görün hemen

bende ilk öğrendiğimde 104 tü canım şu an görülmez ancak dr un rahimde kalınlaşma olup olmadığını görür şu an için

bende ilk öğrendiğimde 104 tü canım şu an görülmez ancak dr un rahimde kalınlaşma olup olmadığını görür şu an için
Alttan muayene edip gorebilicek değil mi ? Acaba biraz daha mı beklesem? Ne yapicagimi sasirdim.. tecrübelisiniz merakla bekliyorum :)

Ya ikiz olmasın yaa benim.bunyem kaldıramaz ikizi

Valla bence en az 5 haftalık ve değerin çok yüksek ikiz bile olabilir gözün aydınSağlıkla kucağına al inşallah

Çok erken Can'ım 2000 leri geçmeden kese görünmüyor diye biliyorum gözün aydın

Bu arada ne Zaman duyarız acaba kalp atışını yarın doktora gidicem 3 gün önce 1387 hcg ikiye katladıysa görürüz diye düşünüyorum içinizde kesesini gören var mı hcg kaçken gördünüz keseyi?

Yarına randevu aldım.canım.ama.saat 3 e aldım.sorun olur u

Adet tarihlerimiz aynı :) adetim 3 gün geçti kan verdim sonuç 53.29 çıktı 10 gün geçtikten sonra verdim 500 lerde bi sonuç aldım su en 3 haftalik HAMILEYIM

Alttan muayene edip gorebilicek değil mi ? Acaba biraz daha mı beklesem? Ne yapicagimi sasirdim.. tecrübelisiniz merakla bekliyorum :)
gülüm alttan baktırma zaten bak benim dr ilişki bile yasakladı kese sıcak daha dedi.sen dr a git mutlaka ama kese şuan için görünmez 1500 ve yukarısı olunca kese görülürmüş

Ya ikiz olmasın yaa benim.bunyem kaldıramaz ikizi
bana değer baya yüksek geldi gülüm benimki senin kinin yarısı kadar kan değeri tamam kişiden kişiye değişiyormuş ama yinede dr unla görüş,hem niye kız ikiz daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…