Kaç haftalık olumus cnmBugün gittim bende. Kan tahlili 5 nisanda 148 çıkmıştı. Bugün 8500 çıktı. Doktor çok iyi dedi. Keseyi de gördük çok şükür. İlk kızım sol rahimde büyümüştü, bu sağdaymış. Rabbimin hikmetiprogestana başladık birde. Riskli gebelik grubuna girdiğimden. İki hafta sonra progestanın iğnesini kullanmaya başlarız dedi. O haftalık oluyormuş ve tüm hafta korur dedi. Bizde durum böyle kızlar
5+2 dedi canımKaç haftalık olumus cnm
Aynen bende dusunuyorum canim yazmayi cidden cok anlamli olurZaman biraz geçsin diye cicili bicili bir günlük aldım ve bebeğimle konuşur gibi hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren olanları ve hissettiklerimi yazmaya başladım. 1 sayfa ben yazıyorum 1 sayfa eşime yazdırıyorum çok eğlenceli oluyor. Sizlere de tavsiye ederim ileride muhteşem bir hatıra olacak
Sende mihadi canım.. mahvoluruzev işi yapamıyorum yorgunluktan yarım saatte evi süpürdüm yoruldum oturdum
Can'ım sevindim. Oh rahatladın deseneAllah ım ne bahtsız bir insanım başka doktora gittim bugun şükür kalp atışını da duydum ama gittiğim doktor kendi doktorumun arkadaşı cıktı cok kötü yakalandım hiç sorun yok şükür dedi içim rahatladı
Kuzum aynı durumdayız bende de bel ve iğne gibi batan karın Ağrı'ları harici bir şey yok ve randevum da perşembe. Ama içimizi ferah tutalım. Buda normal çünküKızlar bende bi sorun mu var anlamadım ara ara kasıklarıma giren hafif Ağrı'lar dışında hamileliğe dair hiç belirtim yok midem bulanmıyor halsizlik yok ne biliyim moralim bozuluyor acaba sorun mu var diye doktor kontrolüm perşembe ama kafama takılıyor niye böyle diye okuyorum yazdıklarınızı bir çoğunuzda mide bulantısı var mesela bende niye yok ki
Canım ben hiç kullanmadım o testten. Kendim hedapladımAna bittercik ovulasyon testinden sendemı canım gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin
Bu arada çok sağol canım. Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah. Biz de sağlıkla inşallahAna bittercik ovulasyon testinden sendemı canım gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsin
Hayirli olsun canim.sag saglim kucagina alirsin Inwallahİyi akşamlar hanımlar, 4 yıldır beklediğimiz güzel haberi 7 Nisan'da aldık. Ben de Aralık annesiyim inş.
teşekkür ederim canım inşaallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versinHayirli olsun canim.sag saglim kucagina alirsin Inwallah
iyi akşamlar :) ben de haberi pazartesi günü aldım. beta hcg 60 çıktı. ikinci kontrole pazartesi gidiyorum. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz :)
iyi akşamlar :) ben de haberi pazartesi günü aldım. beta hcg 60 çıktı. ikinci kontrole pazartesi gidiyorum. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz :)
benım bıde köpeğim var annem teyzem falan yardıma da gelmıyo köpek var dıyeSende mibende de durum öyleydi evi Nasıl temizlerim 3/4 ay
Geçmiş olsun canım. Bol C vitamini almalısın. Portakal kaldıysa piyasada ye canım ve biberde aşırı var. Çilek de ye canım.Güzel hamişler umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben grup oldum başımda çok ağrıyı napicam ben bilmiyorum