- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 37
Geçmiş olsun canım ben de aynıyım geçen haftadan beri gece öksürmekten uyuyamadımGüzel hamişler umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben grup oldum başımda çok ağrıyı napicam ben bilmiyorum
Köpekle zor olmuyor mu oy Allah kolaylık versin Can'ım yabenım bıde köpeğim var annem teyzem falan yardıma da gelmıyo köpek var dıyebi kardeşim gelıyo sağolsun.
benım bıde köpeğim var annem teyzem falan yardıma da gelmıyo köpek var dıyebi kardeşim gelıyo sağolsun.
Sağol canim benim evde var hemen yiyeyim.Inşallah biran önce geçerGeçmiş olsun canım. Bol C vitamini almalısın. Portakal kaldıysa piyasada ye canım ve biberde aşırı var. Çilek de ye canım.
Sağol canim sana da geçmiş olsun.umarım iyilesiriz hemen.ihlamur serbest mi acabaGeçmiş olsun canım ben de aynıyım geçen haftadan beri gece öksürmekten uyuyamadım
Umarım canım benim tüp bebek olduğu için hiçbir bitki çayını önermediler kendi kendine geçmesini bekliyorumSağol canim sana da geçmiş olsun.umarım iyilesiriz hemen.ihlamur serbest mi acaba
Bence gogus hastaliklari uzmanina git...oksurmek bile dusuk tehlikesi yaratabiliyor....gecen sene ben de hamileyken cok oksuruyordum o oksurukle beraberinde kusuyordum..gece hic uyuyamiyordum...doktor allerji ilaci verdi ve hemen gecti 1 gunde...gecmis olsun...evde gecmesini bekleme benceUmarım canım benim tüp bebek olduğu için hiçbir bitki çayını önermediler kendi kendine geçmesini bekliyorum
Dur korkutma beni canım yarın hemen bi gideyim olmazsa ayy kuzuma bişey olmasın çok bekletti zati biziBence gogus hastaliklari uzmanina git...oksurmek bile dusuk tehlikesi yaratabiliyor....gecen sene ben de hamileyken cok oksuruyordum o oksurukle beraberinde kusuyordum..gece hic uyuyamiyordum...doktor allerji ilaci verdi ve hemen gecti 1 gunde...gecmis olsun...evde gecmesini bekleme bence
Aynen rahatladım cok şükürCan'ım sevindim. Oh rahatladın desene
Anladım tatlımUmarım canım benim tüp bebek olduğu için hiçbir bitki çayını önermediler kendi kendine geçmesini bekliyorum
Geçmiş olsun canım, ben de geçen hafta boğaz enfeksiyonu geçirdim. Ilık limonlu, ballı su ve kivi bol bol tüketmeni tavsiye ederim.Güzel hamişler umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben grup oldum başımda çok ağrıyı napicam ben bilmiyorum
Canim korkma ama mutlaka git ben gecen sene ne cektim Allah bilir...Allah razi olsun o doktordan hemen iyilestimDur korkutma beni canım yarın hemen bi gideyim olmazsa ayy kuzuma bişey olmasın çok bekletti zati bizi
Benim solda varda tatlım ama adet olucamdada oluyordu pek umursamamıştımHamile bayanlar oncelikle hayırlı olsun ve bebislerimiz sağ salim kucağınıza alinsizlere bi sorum olacak. Hamile olduğunuz ilk haftalar kasiginizin solunda yada sağında hafif şişlik ve batma var mıydı. Cevap verirseniz çok sevinirim
Hafif şişlik de var mıydı peki canım soldaBenim solda varda tatlım ama adet olucamdada oluyordu pek umursamamıştım
Teşekkürler canim mutlaka yapicamGeçmiş olsun canım, ben de geçen hafta boğaz enfeksiyonu geçirdim. Ilık limonlu, ballı su ve kivi bol bol tüketmeni tavsiye ederim.
Sağımda çok hafif bi şişlik vardı 4. Haftamda. Bi gün oldu geçtiHamile bayanlar oncelikle hayırlı olsun ve bebislerimiz sağ salim kucağınıza alinsizlere bi sorum olacak. Hamile olduğunuz ilk haftalar kasiginizin solunda yada sağında hafif şişlik ve batma var mıydı. Cevap verirseniz çok sevinirim
Vardı tatlım hem şişti hemde adet sancısı gibi batma oluyorduHafif şişlik de var mıydı peki canım solda
Canım ben şişliği hatırlamıyorum ama sağ kasığıma çok sancı giriyodu. Adet olucakmış gibi ama bel ağrımda çoktuHafif şişlik de var mıydı peki canım solda