5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Gazdir gaz daha bebisler 1cm bile olmadı :)

Bebekler daha büyümedi ama aylık regl ı de hesaplayın.. ben hastalanmadan son günlerde hep şişerdi göbeğim normalde yoktur, 2. Ve ya 3.gnünde de erirdi.. bu da var.. ve hamile kaldığımdan itibaren bende de hiç inmedi göbek. ..

T

Test yaptın mi
Kalp carpintisi soğuk soğuk terleme Bayılacak hissi oluyor hala daha var bulantı psikolojik suan acaba midem bulanık diye yaklaşıyorum herseye ama ole keskin bulantilar 2. Ayda olurmus
Bundan öncede 3 ay öncede gecikmelerim oldu 2tane biri 5. Biri 6.gūn..sonra adet oldum simdide korkudan test yapmiyorum ve adetim gelcek diye kendimi avutuyorum.
Bulanti midemi ūşūttūğūm içinde olabilir.soğuk terleme nasl bişey böyle sanki dūnya başima yikilcakmiş ölecekmişim hissi oluştu bende

C
Bundan öncede 3 ay öncede gecikmelerim oldu 2tane biri 5. Biri 6.gūn..sonra adet oldum simdide korkudan test yapmiyorum ve adetim gelcek diye kendimi avutuyorum.
Bulanti midemi ūşūttūğūm içinde olabilir.soğuk terleme nasl bişey böyle sanki dūnya başima yikilcakmiş ölecekmişim hissi oluştu bende
İm aynı bende senin gibiyim bu kadar yorgunluk eğer bebek değilse dedim ikibkat yıkılacam ama geçen ay ben yikilmadiusam bişey olmaz canım hiç olmaması can sıkıcı ama sağlıklı olsun bizim olsun bence sen yinede yap hatta Karnım arıyordu dedim ben gene psikolojik kendimi geciktirici etki yaptırıyorun geçen ay gereksiz 3 gün geçikmisti bari dedim negatif görürsem adet olurum hap içerim hem vücudum rahatlar ama minnak pandam beni sarsaliyormus anne ben burdayım diye

C

İm aynı bende senin gibiyim bu kadar yorgunluk eğer bebek değilse dedim ikibkat yıkılacam ama geçen ay ben yikilmadiusam bişey olmaz canım hiç olmaması can sıkıcı ama sağlıklı olsun bizim olsun bence sen yinede yap hatta Karnım arıyordu dedim ben gene psikolojik kendimi geciktirici etki yaptırıyorun geçen ay gereksiz 3 gün geçikmisti bari dedim negatif görürsem adet olurum hap içerim hem vücudum rahatlar ama minnak pandam beni sarsaliyormus anne ben burdayım diye
Oy maşallah yerim ben o pandayı :))
Inş sağsalim kucağına alirsin allah nasip etsin.amin.
Haftasonu geldi artik pazartesi kan vercem tabii olmazsam o gūne kadar
Hayirlisi

Zaman biraz geçsin diye cicili bicili bir günlük aldım ve bebeğimle konuşur gibi hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren olanları ve hissettiklerimi yazmaya başladım. 1 sayfa ben yazıyorum 1 sayfa eşime yazdırıyorum çok eğlenceli oluyor. Sizlere de tavsiye ederim ileride muhteşem bir hatıra olacak :KK200:

X