5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

benım bıde köpeğim var annem teyzem falan yardıma da gelmıyo köpek var dıye :KK43: bi kardeşim gelıyo sağolsun.

Benim de köpeğim var hem de büyük boylardan. neyseki eşim herşeye yardım ediyor. aile büyükleri köpekten kurtulun demeğe başladı ama 8 yıldır bebekliğinden beri bizimle köpeğimiz hiç vermeye niyetimiz yok.

Umarım canım benim tüp bebek olduğu için hiçbir bitki çayını önermediler kendi kendine geçmesini bekliyorum
Bence gogus hastaliklari uzmanina git...oksurmek bile dusuk tehlikesi yaratabiliyor....gecen sene ben de hamileyken cok oksuruyordum o oksurukle beraberinde kusuyordum..gece hic uyuyamiyordum...doktor allerji ilaci verdi ve hemen gecti 1 gunde...gecmis olsun...evde gecmesini bekleme bence

Bence gogus hastaliklari uzmanina git...oksurmek bile dusuk tehlikesi yaratabiliyor....gecen sene ben de hamileyken cok oksuruyordum o oksurukle beraberinde kusuyordum..gece hic uyuyamiyordum...doktor allerji ilaci verdi ve hemen gecti 1 gunde...gecmis olsun...evde gecmesini bekleme bence
Dur korkutma beni canım yarın hemen bi gideyim olmazsa ayy kuzuma bişey olmasın çok bekletti zati bizi :KK43:

Güzel hamişler umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben grup oldum başımda çok ağrıyı napicam ben bilmiyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım, ben de geçen hafta boğaz enfeksiyonu geçirdim. Ilık limonlu, ballı su ve kivi bol bol tüketmeni tavsiye ederim.

Hamile bayanlar oncelikle hayırlı olsun ve bebislerimiz sağ salim kucağınıza alin:KK68: sizlere bi sorum olacak. Hamile olduğunuz ilk haftalar kasiginizin solunda yada sağında hafif şişlik ve batma var mıydı. Cevap verirseniz çok sevinirim :KK22:

Hamile bayanlar oncelikle hayırlı olsun ve bebislerimiz sağ salim kucağınıza alin:KK68: sizlere bi sorum olacak. Hamile olduğunuz ilk haftalar kasiginizin solunda yada sağında hafif şişlik ve batma var mıydı. Cevap verirseniz çok sevinirim :KK22:
Benim solda varda tatlım ama adet olucamdada oluyordu pek umursamamıştım

Sağımda çok hafif bi şişlik vardı 4. Haftamda. Bi gün oldu geçti

kızlar kalp atışını dr lar sesli mi dinletiyor size

X