5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım ilk önce sessiz bi şekilde bak kalbi nasıl atıyo diye gösterdi. Pıtır pıtırdı sonra sesi yükseltti. Eşimle gözlerimizin içine baktık çok farklı bi duyguydu )
ben yarın başka bir dr a randevu aldım özelde benim dr duyamadı sesi bakalım yarın bu dr ne dicek.çok moralsizim ama

ben yarın başka bir dr a randevu aldım özelde benim dr duyamadı sesi bakalım yarın bu dr ne dicek.çok moralsizim ama
8 haftalıkmısın canım? Canım bebiş göründümü peki? Göründüyse eğer zaten kıpır kıpır bişey görünüyo orada duyulması gerekiyo diye biliyorum. Ama canını sıkma bazen geç döllenmelerde 9. Haftada bile duyulan oluyomuş. Moralini bozma iyiyi düşün ki iyi olsun

geç döllenme olmadı canım adetimin 16. günü yumurtlama oldu.ama bu benim dr başından saldı polikliniğe gel dedi acildeydi o sıra uğraşmadı.takvimde 8 görünüyoda canım 7+2 günlük bugün çok ama çok sıkkın canım çatlamak üzereyim.hevesin heycanım gitti artık ya ilk gebelkte de kalp atışı duyulmadı aklıma geliyor hep çok üzülüyorum

Guzel seyler düşün insallah güzel olur moralini bozma
ogün acile gittiğimde dr um alamıyorum kalp atışını deyince o andan itibaren enerjim düştü keyifsizim,nasıl olacak bilmiyorum zar zor hamile kalıyorum zaten tedavilerle ne şekilde ama hamile kalıncada problem çıkıyor,çok yıprandım

Canım ultrason cihazı belki problemli veya eskidir. Bu kadar olumsuz düşünme. İlk hamilelikte kalp atışı duyulmamış ikincidede olacak diye bi kural yok. Sen bi özel doktora git ve ayrıntılarıyla öğren ve içini rahatlat canım. Geçen hafta 6+1 ken benimde duyulmadı. 10 gün sonra gittim normalde 7+4 olması gerekiyodu ama 10 gün geçmesine rağmen 7+1 günlük dedi. Ve kalp atışı duyuldu. Bunlara çok takılmamamız gerekiyo bende doktorumda aynı şeyi söyledi. Sen içini rahat tut bebişin yaşıyo ve özel bi doktora git içini rahatlat bir an önce

yarın gideceğim özel dr canım muayenesi de tuzlu ama içim rahat edicek.benim dr devletteydi gülüm makinalar eski ve 2 dk a bile ultrasonda benle uğraşmadı yani yarın ki dr a bütün kafama takılanları sorucam canım.senin dr kalp atışı için mesela makinayla falan uğraştımı bu devletteki hiç uğraşmadı yani.7+2 yarın 3 olucak eğer problem yoksa illaki duyması lazım yani duyamazsa zaten kesin sorun vardır

Can'ım kötü düşünme lütfen sen bebeğine dua ile kavuştun Rabbim dua ile verdiğini almaz inşallah iyi düşün iyi olsun kendini böyle strese sokma lütfen inan iyi olacak diye inandığın olsun

Anlıyorum seni canim ama yarın insallah buraya yazdığın güzel yazıyı okuyunca unutacaksin herşeyi.duaların seninle

Canım benim doktorumda devlette çalışıyo, kimi çok memnun kimisi memnun değil. Ama benimle iyi ilgileniyo diye düşünüyorum. 5+5 deyken kendi ultrasonunda keseyi gördü ama makine baya eski geldi bana emin olmak için ultrason bölümünde bakılacak dedi. Ultrason bölümünde 6+1 ken kese iyi çıktı yolk keseside görünmüştü oradaki doktor herhangi sorun yok bebek kendini göstermemiş takipte kalınmalı dedi ve kendi doktoruma rapor şeklinde yazdı. 10 gün sonra tekrar ultrasonda bakıldı dediğim gibi bebişide gördük kalp atışınıda duyduk. Bebiş 10mm di. Yalnız kese içinde kanama var dedi doktoruna bildiricwm dedi ve 7+4 olması gerekirken 7+1 çıktı. Çok endişelendim ilk etapta ama doktorum beni gayet iyi sakinleştirdi geç döllenme oluşundan bu şekilde dedi. Kanama içinse olabiliyo bu şekilde çok önemsencek bişi değil dedi 1 ay sonraya kontrole çağırdı. Abimle eşide sağlıkçı ameliyatlara doğumlara giriyolar hatta yengemi abim sezeryan yaptı geçen sene onlarda da bu şekilde kanama vs olmuş. Çok rahatlattılar beni önemseme kafana takma ama dinlen dediler. Ama eşimde özele gidelim baktıralım diyo bende kararsız kaldım bakalım napıcaz? Ama zaman en iyisi. Kanama falan gelmediyse sorun olmaz inşallah bebiş naz yapıodur senin

Can'ım kötü düşünme lütfen sen bebeğine dua ile kavuştun Rabbim dua ile verdiğini almaz inşallah iyi düşün iyi olsun kendini böyle strese sokma lütfen inan iyi olacak diye inandığın olsun
sürekli kapalı kalmakta çok etkiliyor beni gülüm ya dr da gerekli açıklamayı yapmayınca daraldıkça daralıyorum

bende önce Allah sonra bu devletteki dr sayesinde oldu dr umun söyleiklerini birebir yaptım dünya kadar kilo verdim falan filan ama bu adamdan en başından yakındığım tek konu çok fazla açıklama yapmıyor hele gebelikte hiç yapmıyor ilgileniyor ama karşısına alıp böyleyken böyle demiyor acile gittiğim gün lekelenme yüzünden niye geldin ilaç verdim zaten diyo çok geniş ve rahat biri.bir özele git canım bende düşündüm baya ara ara gidicem özele yoka bu dr la 9 ay geçmez yani.ben adama şu soruyu sormak istedim ama başından saldı soramadım bile dicektim kalp atışı duyulmuyor ama en azından kese gelişimi normal mi sağlıklı bir gebelik mi ama ağzıma tıkayarak konuştu hep zaten sonra dışarı çıkardılar

Merhaba canım hoşgeldin... Evet benim de sol tarafımda çok ağrı ve batma oldu,dokunduğumda da elime şişlik geldi ve çok korktum... Ertesi gün Dr a gittim hemen ve bunun normal bişey olduğunu öğrendim... Panik yapmanı gerektirecek birşey değil. Benim de uzun uğraşlar sonucu ilk gebeliğim ve her meydana gelen değişiklikte panik oluyorum... Ama Allahın izniyle burada ki herkes sağlıkla sağlıklı bebekler dünyaya getirecek ☺

bayanlar, son adet tarihimden 5 gün sonra bakılan bhcg 4690 çıktı. adetimden 5 gün önce bakılan da 52 idi. ilkinin düştüğünü doktora söyledim o da bana progestan verdi. henüz kullanmaya başlamadım. kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, sersemlik hali yapabilir dedi doktor. kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.sadece gece yatarken al dedi.

İnşallah her şey yolunda gider İyi düşünün... Ben de geçen Perşembe predictor early ile öğrendim hamile olduğumu. Son regl tarihim 15 Mart 31 günde bir adet görüyorum aslında, 15 Nisanda beta hcg 170,80 di, bugün 480,20 doktorum her şey yolunda, iki gün sonra tekrar ölçüp artışını izleyeceğiz dedi. Daha ne kadar test yapıcaz bilem var mı? İki günde bir yürek dayanmıyo heyecana Sizlerin nasıldı değerleriniz? İlk muyanenize ne zaman girdiniz? Çok heyecanlıyım

Tatlım inanki bu yazdigin beni çok rahatlattı. Çok teşekkür ederim sana. Aynısı şuan bende oluyor ve çok korkuyorum. Sence hamilemiyimdir. Senin öyle olduğunda doktor hamile olduğunu mu söyledi canım. Test yaptinmi o zaman ve nekadarlikti bebis :) bende korkuyorum kötü bise var diye inanki sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…