5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben yine kendi doktorumda devam edecegim ama benimki cok garantici bi doktor die perşembeye attı bekleyemedim bence sende gidebilirsin tatlım için rahat ediyor

4 haftalik bi gebelik için Dr gitmek erken mi 86.39 beta hcg ve şuanda inanılmaz baş dönmesi hafif kaşık ağrısı var ya biri bana az sık versin bana ultrason la bakmaz dimi bufff

4 haftalik bi gebelik için Dr gitmek erken mi 86.39 beta hcg ve şuanda inanılmaz baş dönmesi hafif kaşık ağrısı var ya biri bana az sık versin bana ultrason la bakmaz dimi bufff
Bence 5 hafta olmasını bekle 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır 1500 kere yükseldiğinde git keseni görürsün 4 hafta erken canım

Valla tatlım içini ferah tut benimde ne mide bulanttım ne uyku halim var benimde ara sıra kasıklarımda adet sancısı gibi bi agrı var sordum 2 doktorada mide için cok şanslısın dedi sancılarda normalmiş

Valla tatlım içini ferah tut benimde ne mide bulanttım ne uyku halim var benimde ara sıra kasıklarımda adet sancısı gibi bi agrı var sordum 2 doktorada mide için cok şanslısın dedi sancılarda normalmiş
İyi bari ya aslında azıcık bulansa da şu içtiğim 3-5 sigarayı da bıraksam istiyorum böyle isteyince olmaz zaten:)

İyi bari ya aslında azıcık bulansa da şu içtiğim 3-5 sigarayı da bıraksam istiyorum böyle isteyince olmaz zaten:)
Ben ilk gün sabah öğle akşam içtim sigarayı sonra sabah akşam içtim sonra tekrar azalttım sadece akşam içmeye başladım unutuyorsun aalında içmeyince sigara aklıma gelmesin die sürekli sakız ciğniyorum

Bence 5 hafta olmasını bekle 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır 1500 kere yükseldiğinde git keseni görürsün 4 hafta erken canım
Teşekkürler eşimde bekleyelim dedi onada surat astım sen zaten yaptırmışsun dedi her gün kolunu delmesinler aslında ben sağlık ocağına gideyim pazartesi günü daha iyi olur

Merhaba kızlar! Ben de sizdenim
Dün ilk muaynemi oldum. Keseyi gördük şükürdoktorum sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi.. 25 nisan da kalp atışları için çağırdı. İlk bebeğim ve cok heyecanlıyım.:) ara ara kasıklarıma giren kısa süreli sancılar ve erken gelen uykularım hariç bir belirti bende de yok. Doktorum onumuzdeki hafta bulantılar başlayabilir diye uyardı.. Kocaman opuyorum sizleri..

Gözün aydın tatlım kaç haftalıksın

Canım hayırlı olsun. Kolay atlat inşallah:) benim bulantılar 6.hafta başladı. Ve kötüyüm. Ama yapacak bişey yok bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum:)

KIZLAR bisey sorcam benim adetim 4gūn geçti dūn gece bulantıyla yattim ve gece 4te bulantiyla uyandim kalp çarpintisi vardı ve sıcak basıyordu neredeyse bayilcam gibi hissedip su içip balkona çıktım yavaşladi kalbim.sonra yattım yine aynisi oldu eşimde uyandi yanimda durdu biraz sonra yattim buseder ūşūdūm kalin giyindim yattim eşim ısıttı beni.uyuduk sabahtaterlemiştim.bu sabah hafif bulanti vardi geçti sonra.ve daha sonra yine bi kalp çarpintisi oldu sanki göğūs kafesim sıkışıyo ve Dūnden beride biraz fazla hareket edince nefesnefese kalıyorum göğūs kafesim sıkışıyo sanki
BUNA BENZER YAŞAYAN VARMİ??

T
Test yaptın mi
Kalp carpintisi soğuk soğuk terleme Bayılacak hissi oluyor hala daha var bulantı psikolojik suan acaba midem bulanık diye yaklaşıyorum herseye ama ole keskin bulantilar 2. Ayda olurmus

Merhaba kizlar
.. Nasılsıniz? Ben mide bulantilari ndan halsizlik ten önümü göremiyorum çoğu zaman.... umarım hayırlısı ile geçer bu gunler

kızlar dr um söylemedi kesenin kaç mm olduğu nerde yazıyor ultrason kağıdında acil cvp verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…