Evet karnımda duydu 6 hafta 6 gün oldu bugunfena yakalanmıssın :) ama duydun ya kalp atıslarını bosveeer gerısınıcok sevındım canım. kaç hafta kaç gunluksun tam olarak? bide karnından mı duydunuz
Ben yine kendi doktorumda devam edecegim ama benimki cok garantici bi doktor die perşembeye attı bekleyemedim bence sende gidebilirsin tatlım için rahat ediyorBaşka doktoru ben de düşünüyorum ya 15 gün sonra gel dedi bana keseye ve kalp atışına bakmak için sabredemiyorum. Bir de diyorum ki eğer keseyi görür de kalp atışını hemen göremezsem kafayı yerim çok kafaya takarım yersiz stres yaparım bilemedim napsam
Bence 5 hafta olmasını bekle 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır 1500 kere yükseldiğinde git keseni görürsün 4 hafta erken canım4 haftalik bi gebelik için Dr gitmek erken mi 86.39 beta hcg ve şuanda inanılmaz baş dönmesi hafif kaşık ağrısı var ya biri bana az sık versin bana ultrason la bakmaz dimi bufff
Valla tatlım içini ferah tut benimde ne mide bulanttım ne uyku halim var benimde ara sıra kasıklarımda adet sancısı gibi bi agrı var sordum 2 doktorada mide için cok şanslısın dedi sancılarda normalmişKızlar bende bi sorun mu var anlamadım ara ara kasıklarıma giren hafif Ağrı'lar dışında hamileliğe dair hiç belirtim yok midem bulanmıyor halsizlik yok ne biliyim moralim bozuluyor acaba sorun mu var diye doktor kontrolüm perşembe ama kafama takılıyor niye böyle diye okuyorum yazdıklarınızı bir çoğunuzda mide bulantısı var mesela bende niye yok ki
İyi bari ya aslında azıcık bulansa da şu içtiğim 3-5 sigarayı da bıraksam istiyorum böyle isteyince olmaz zaten:)Valla tatlım içini ferah tut benimde ne mide bulanttım ne uyku halim var benimde ara sıra kasıklarımda adet sancısı gibi bi agrı var sordum 2 doktorada mide için cok şanslısın dedi sancılarda normalmiş
Aynen ben de. Mide bulantısı bacılarında uzun sürebiliyor. Ben de mide konusunda biraz hassasım diye korkmuyor değilim valla bundanhadi canım.. mahvoluruzev işi yapamıyorum yorgunluktan yarım saatte evi süpürdüm yoruldum oturdum
Ben ilk gün sabah öğle akşam içtim sigarayı sonra sabah akşam içtim sonra tekrar azalttım sadece akşam içmeye başladım unutuyorsun aalında içmeyince sigara aklıma gelmesin die sürekli sakız ciğniyorumİyi bari ya aslında azıcık bulansa da şu içtiğim 3-5 sigarayı da bıraksam istiyorum böyle isteyince olmaz zaten:)
Teşekkürler eşimde bekleyelim dedi onada surat astım sen zaten yaptırmışsun dedi her gün kolunu delmesinler aslında ben sağlık ocağına gideyim pazartesi günü daha iyi olurBence 5 hafta olmasını bekle 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır 1500 kere yükseldiğinde git keseni görürsün 4 hafta erken canım
Gözün aydın tatlım kaç haftalıksınMerhaba kızlar! Ben de sizdenim
Dün ilk muaynemi oldum. Keseyi gördük şükürdoktorum sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi.. 25 nisan da kalp atışları için çağırdı. İlk bebeğim ve cok heyecanlıyım.:) ara ara kasıklarıma giren kısa süreli sancılar ve erken gelen uykularım hariç bir belirti bende de yok. Doktorum onumuzdeki hafta bulantılar başlayabilir diye uyardı.. Kocaman opuyorum sizleri..
Canım hayırlı olsun. Kolay atlat inşallah:) benim bulantılar 6.hafta başladı. Ve kötüyüm. Ama yapacak bişey yok bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum:)Merhaba kızlar! Ben de sizdenim
Dün ilk muaynemi oldum. Keseyi gördük şükürdoktorum sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi.. 25 nisan da kalp atışları için çağırdı. İlk bebeğim ve cok heyecanlıyım.:) ara ara kasıklarıma giren kısa süreli sancılar ve erken gelen uykularım hariç bir belirti bende de yok. Doktorum onumuzdeki hafta bulantılar başlayabilir diye uyardı.. Kocaman opuyorum sizleri..
teşekkurler benim 5+3 bugun. Yay burcuyum bebişte yay olacak anlaşılanGözün aydın tatlım kaç haftalıksın
Benim eşimde yay bebişte nasip olursa yay olacakteşekkurler benim 5+3 bugun. Yay burcuyum bebişte yay olacak anlaşılan
Test yaptın miKIZLAR bisey sorcam benim adetim 4gūn geçti dūn gece bulantıyla yattim ve gece 4te bulantiyla uyandim kalp çarpintisi vardı ve sıcak basıyordu neredeyse bayilcam gibi hissedip su içip balkona çıktım yavaşladi kalbim.sonra yattım yine aynisi oldu eşimde uyandi yanimda durdu biraz sonra yattim buseder ūşūdūm kalin giyindim yattim eşim ısıttı beni.uyuduk sabahtaterlemiştim.bu sabah hafif bulanti vardi geçti sonra.ve daha sonra yine bi kalp çarpintisi oldu sanki göğūs kafesim sıkışıyo ve Dūnden beride biraz fazla hareket edince nefesnefese kalıyorum göğūs kafesim sıkışıyo sanki
BUNA BENZER YAŞAYAN VARMİ??
Bol sıvı ve kuru kayısı yapabileceğimiz bunlar...B
ben de zorlanıyorum ya sürekli afedersin kabızım
benimki dün acilde dr um duyamadı tam 7 haftaya girdikEvet karnımda duydu 6 hafta 6 gün oldu bugun