- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 36
Gazdir gaz daha bebisler 1cm bile olmadı :)
perşembe gideyim bari 15 gün bekleyemeyeceğim galibaBen yine kendi doktorumda devam edecegim ama benimki cok garantici bi doktor die perşembeye attı bekleyemedim bence sende gidebilirsin tatlım için rahat ediyor
Ya ilk bebek oldugu için cok evham yapıyoruz zaten annem cok kızıyor bu kadar üstüne düşme dieperşembe gideyim bari 15 gün bekleyemeyeceğim galiba
Sağ tarafta yazıyor canımkızlar dr um söylemedi kesenin kaç mm olduğu nerde yazıyor ultrason kağıdında acil cvp verebilirmisiniz
Bundan öncede 3 ay öncede gecikmelerim oldu 2tane biri 5. Biri 6.gūn..sonra adet oldum simdide korkudan test yapmiyorum ve adetim gelcek diye kendimi avutuyorum.T
Test yaptın mi
Kalp carpintisi soğuk soğuk terleme Bayılacak hissi oluyor hala daha var bulantı psikolojik suan acaba midem bulanık diye yaklaşıyorum herseye ama ole keskin bulantilar 2. Ayda olurmus
aynen canım çok istekli olmamız ve bu konuda tecrübesiz olmamızdan dolayı oluyor bence de.Ya ilk bebek oldugu için cok evham yapıyoruz zaten annem cok kızıyor bu kadar üstüne düşme die
sağ da hiçbişey yazmıyor gülümSağ tarafta yazıyor canım
Alla allan kağıtta hiç birşey yazmıyor musağ da hiçbişey yazmıyor gülüm
Şiş karın sendromu bende de var göbeğim cıktı inmiyor resmenBebekler daha büyümedi ama aylık regl ı de hesaplayın.. ben hastalanmadan son günlerde hep şişerdi göbeğim normalde yoktur, 2. Ve ya 3.gnünde de erirdi.. bu da var.. ve hamile kaldığımdan itibaren bende de hiç inmedi göbek. ..
bak yan yana altta şunlar yazıyor aynen yazıyorum GS-24.5 nn 7u4d 1u3d 32fps bunlar yazıyorBenim sağ
Alla allan kağıtta hiç birşey yazmıyor mu
Benim deeeeeŞiş karın sendromu bende de var göbeğim cıktı inmiyor resmen
İm aynı bende senin gibiyim bu kadar yorgunluk eğer bebek değilse dedim ikibkat yıkılacam ama geçen ay ben yikilmadiusam bişey olmaz canım hiç olmaması can sıkıcı ama sağlıklı olsun bizim olsun bence sen yinede yap hatta Karnım arıyordu dedim ben gene psikolojik kendimi geciktirici etki yaptırıyorun geçen ay gereksiz 3 gün geçikmisti bari dedim negatif görürsem adet olurum hap içerim hem vücudum rahatlar ama minnak pandam beni sarsaliyormus anne ben burdayım diyeBundan öncede 3 ay öncede gecikmelerim oldu 2tane biri 5. Biri 6.gūn..sonra adet oldum simdide korkudan test yapmiyorum ve adetim gelcek diye kendimi avutuyorum.
Bulanti midemi ūşūttūğūm içinde olabilir.soğuk terleme nasl bişey böyle sanki dūnya başima yikilcakmiş ölecekmişim hissi oluştu bende
Ana bittercik ovulasyon testinden sendemı canım gözün aydın allah kucağına almayi nasip etsinBenim deeeee
Oy maşallah yerim ben o pandayı :))C
İm aynı bende senin gibiyim bu kadar yorgunluk eğer bebek değilse dedim ikibkat yıkılacam ama geçen ay ben yikilmadiusam bişey olmaz canım hiç olmaması can sıkıcı ama sağlıklı olsun bizim olsun bence sen yinede yap hatta Karnım arıyordu dedim ben gene psikolojik kendimi geciktirici etki yaptırıyorun geçen ay gereksiz 3 gün geçikmisti bari dedim negatif görürsem adet olurum hap içerim hem vücudum rahatlar ama minnak pandam beni sarsaliyormus anne ben burdayım diye
Bunlar değil D:5 mm yazıuo bendebak yan yana altta şunlar yazıyor aynen yazıyorum GS-24.5 nn 7u4d 1u3d 32fps bunlar yazıyor
yok gülüm bende yazmıyor bu bende ki kağıttan bir halt anlamadım canım yaBunlar değil D:5 mm yazıuo bende