5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Tabi canim herkesin gebeligi farkli sonucta ama iste sende anlarsin yanitini bilirsin aslinda ama ikna olmazsinbir turlu.gebelik boyle surecek isimiz zor valla
canım benim bi gün oluyor bi gün olmuyor özellikle yemek saatimi geçirdiğimde baş dönmesi mide bulantısı 4-5 saat kendime gelemiyorum

Günaydın Hayırlı Cumalar güzel anneler. Nasıl geçiyor hamileliginiz.Yeme düzeni o lusturdunuz mu?Ben biraz kilolu başladım bu güzel yolculuğa.Örnek yeme listesi oluş turan var mı?Bir arkadaşım 7 kilo ile hami leligini tamamladı.Bebek 4 kilo doğdu has taneden döndüğünde nerdeyse tüm kilosu gitmişti.Acaba neler yemeliyiz kızlar bizler de fit güzel hamileler olmalıyız.Ben pilates yapan biri olarak 1 aydır ara verdim.Dokto rum bakalım spor yapmama izin verecek mi?Kilo konusu beni korkutuyor valla.lnşal lah hepimiz fazla kilo almadan normal do gum yaparız bebislerimizi kucagımıza alırız.☺

Hoşgeldin canım.sağsalim alırsın inşallah kucağına.benim 5 hafta 6 günlükken tam kan tahlili ve idrar tahlili istedi.inşallah sende en kısa zamanda gebelik takvimi oluşturursun
Canım merhaba.Senin de bebisin hayırlı olsun.Gebelik takvimini nasıl olusturaca gım.

Sabahlari bende bikac saat bisey yiyemiyorum, su bile icmek istemiyorum. Oglene dogru bi iki yudumla yemeye basliyorum yavas yavas.

Defter olayını bende yapıyorum ama defterin yanı sıra küçük renkli zarflarda aldım onların içinede küçük notlar yacagım. notları doğum gününde defteri düğününde hediye edeceğim :)

Günaydın..Ben baya kilolu yum :) beslenme krndimce oluşturdum. . 2 aylık oldum almadimda vermedimde dr en fazla 6 7 kilo alman lazım dedi o yüzden ilk 3 4 ay almamaya çalışıyorum ... arada cnm istediği şeyleri yiyorum tabi ... şeker pirinç ekmek yok makarna bazen bulgur pilavı bazen onlarda 4 5 kaşık günde 3 ceviz yogurt yada ayran muhakkak sut icemiyorum. Et sebze tavuk balik salata yiyorum günde 2ltsu iciyorum .. bakalim nolacak .ayrica serbest yediğim şeyler için de kalori sayıyorum ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…