5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla cnm normal kiloda hatta zayıf biriysen olabilir de benim gibi kilolular bu kadar yememeli bence yoksa toplam almam gereken 6 7 kilo yu 5 ayda almış olur :)
Bende mide bulantisindan tam uygulayamiyorum zaten :) bakalim sonunda kaç kilo alicaz ne yapicaz

çok şükür bişi olmasında. 13 gün doktor mu dedi yoksa sen mi karar aldın :) ben 10 gün sora gidicem inşallah duyarım bakalım randevu ayarlıcam inşallah

in
inşallah bişi olmaz ama hala ağrım var maalesef karın ağrısı özellikle bakalım gaz yapacak yiyeceklerden uzak kalıyorum. bu arada kalp atışını duyarsan haber ver :)

İnşallah apandist felan olmaz, rahatlarsın. Belki hamileliğin ağrıları vuruyordur. Benim de bazen oluyor miğdeme doğru ağrılar. Bir şekilde iyi olacaksınız, üzülme.
çok saol inşallah düzelirim bebeğime zararı olmasında ağrıya dayanırım. inşallah seninde düzelir.

çok şükür bişi olmasında. 13 gün doktor mu dedi yoksa sen mi karar aldın :) ben 10 gün sora gidicem inşallah duyarım bakalım randevu ayarlıcam inşallah
İnşallah Can'ım.progestan bitince gel dedi,yani 13 gün kaldıSabırla bekliyoruz zaten inşallah hayırlısıyla 8.haftamız da bitmiş olacak o Zaman kalp atışını duyabiliriz inşallah

canım ben de kilolu başladım maalesef 79 kiloyum. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben. Evde koşu bandımız var ama şuan lekelenmem olduğu için ayakta durmam bile yasak. ielride inşaallah spor yapabilirsem yürümeyi düşünüyorum düzenli.
Şimdi oldu sanirim
teşekkürler canım sağolasın

Canım merhaba.Senin de bebisin hayırlı olsun.Gebelik takvimini nasıl olusturaca gım.
Sağol canım yukarda da bayağı yazdım ama tekrar yazaym.Sayfanın sağ en üstünde isminin yazıldığı yere gir ordan kişisel bilgilerime gir aşağılara in bebeğinin tahmini doğacağı tarihi giriyorsun (Google da çeşitli sitelerde doğum tarihi hesaplatabilirsin) en aşağıdan kaydet yapıyorsun hamilelik takvimin oluşuyor

Benim gibi kabizlik yaşayan varmi?ben cok eziyet cekiyorum.bana agri veriyor.fitil kullaniyorum ama her defa olmaz diye duwunuyorum.yardimci ola bilirmisiniz benim gibi sorun yasayan arkadaslar

Benim gibi kabizlik yaşayan varmi?ben cok eziyet cekiyorum.bana agri veriyor.fitil kullaniyorum ama her defa olmaz diye duwunuyorum.yardimci ola bilirmisiniz benim gibi sorun yasayan arkadaslar
canım bana da çok oluyor o olduğu zamanlarda yemeklerde sadece çorba içiyorum sıkma portakal suyu da iyi geliyor öğün aralarında

Kayisi yesen uzerinede bol su insallah faydasi olur

bende kilolu başladım maalesef en azından ilk 3 ayı kilo almadan atlatsak fena olmaz di mi :)

Ben sabahları 4 tane kayısıyı aç karnına yiyip üzerine ılık su içiyorum. Kahvaltıyı yaklaşık 10 dakika sonra felan yapıyorum. İşe yarıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…