5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Görüştün mu nasıl oldun korkma allahın izniyle hiçbisi olmaz. Doktor gelmeni istedimi tekrardan

Birde bebeğimin kesesi 8mm :) eşim gördü ilk acildeki ultrason görüntüsünü diyor ki vav harfi gibi kıvrık duruyordu :)

Kızlar merhaba.Bende aranıza yeni katıl dım.Çok şükür ikinci bebişime hamile ol duğumu öğrendim.Pazartesi günü ilk ran devum var.Insan ikincide olsa çok heyecan lanıyor.Doktor sizlerden hangi tahlilleri is tedi.

Görüştün mu nasıl oldun korkma allahın izniyle hiçbisi olmaz. Doktor gelmeni istedimi tekrardan
Görüştüm Can'ım telefonda yorumladı.kan pıhtılaşman yok dedi hatta yanlış yorumlayıp moralini bozmana gerek yok diye de kızdı bende utandım açıkcası işine karışır gibi oldum.birde Bebek aspirini içmeliyim diye sordum.gerekenleri verdim zaten ihtiyacın yok böyle birşeye dede.sadece guatrlarım az çalışıyormuş bebeğe yeterli değilmiş,onun için ilaç verdi.sabahları aç karnına kullan Dedi ve birşey daha eksikmiş bol su içmelisin dedi.böyle yani yani Canım bugünde bitti kaldı 13 gün

Hoşgeldin canım.sağsalim alırsın inşallah kucağına.benim 5 hafta 6 günlükken tam kan tahlili ve idrar tahlili istedi.inşallah sende en kısa zamanda gebelik takvimi oluşturursun

geçmiş olsun, şuan seninle aynıyız tarih açısından, bende 4-5 gündür şiddetli karın ağrısı var hatta gece ve sabaha karşı şiddetleniyor.banada doktorum bişey olmaz normal dedi. içimizi rahat tutmaya çalışıp, dua edip beklemekten başka çaremiz yok sanırım.

Protestan kullanıyorum vajinal alıyorum ve çok tahriş etti yanma ve acı var,bırakmak veya krem kullanmak istemiyorum,hamilelikte kullanacağım doğal tedavi bilen varmı lütfen,çok fenalardayim

Kızlar köyü renkli akıntı oluyor mu sizdede hani çok az sümuk sü ama koyu renkli
canım bende de en başından beri var lekelenme ama benimki sonra kırmızıya döndü bu yüzden doktorum progestan verdi ve bol bol istirahat etmem gerektiğini söyledi. Sen de doktoruna danış istersen

İnşallah apandist felan olmaz, rahatlarsın. Belki hamileliğin ağrıları vuruyordur. Benim de bazen oluyor miğdeme doğru ağrılar. Bir şekilde iyi olacaksınız, üzülme.

merhaba benimde karın ve kasık ağrım ve hatta bazen kramp giriyor doktorum bunların normal olduğunu söylüyor içini ferah tut canım dua etmek onlara kavuşmak için yapabileceğimiz en güzel şey

Arkadaslar bn 6+6günluk hamileyim bel ve kasik agrim ck oluyr sizdede varmi ck korkuyrm

Arkadaslar bn 6+6günluk hamileyim bel ve kasik agrim ck oluyr sizdede varmi ck korkuyrm

hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde hep kasık ağrım var arada kramp giriyor bugün eğilemiyorum çok fazla canım acıyor doktorum bunların normal olduğunu söyledi

Gunaydin kizlar.dun gittim doktora bende.kese gorundu fakat daha bebegi goremedik.hafta olarak erkenmis.cok endiseli ve telasliyim hepimiz icin hayirlisi olsun

Günaydın güzel anneler. Hayırlı cumalar. Bizde 3 gün önce gittik ve keseyi gördük bizimkide hafta olarak erkenmiş. 1- 2 haftaya da bebeğin kalp atışlarını duyarız dedi doktorumuz. Miniğimizin varlığını duymak için o kadar sabırsızlanıyoruz ki.

pazarteside benim rendevum var. inşallah kalp atışlarını duyacagız miniğimizin. bide rutin tahlillerimiz başlıyor pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…