5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayırlısı, büyük ihtimalle duyarsınız :) bize de doktor bugün uzun bir tahlil listesi verdi, özelde maliyetli olduğu için poliklinikte yaptırdık.
bende tahlilleri devlette yaptıracagım. sizin listede neler var

kızlarr günaydın mide bulantısı başlayan var mıı :KK43:
benim başladı canım buzdolabını açmak istemiyorum mutfağa girmek istemiyorum dün canım çok çorba istedi geldim yaptım yemeden uyudum uyandım uyandığımda kokusu midemi bulandırdı yiyemedim evde duramadım. özellikle sabahları hiç bişi yememek istiyorum leblebi filan atıyorum sizler ne durumdasınız

Arkadaslar bn 6+6günluk hamileyim bel ve kasik agrim ck oluyr sizdede varmi ck korkuyrm
benimde olmaya başladı dün karnımda kasıklarımda ağrı bugunde belimde biraz var umarım kötü bir şey yok çok rahatsız edici olmayınca doktora gitmedim arada batma şeklinde olluyor

Kizlar birsey sorucam.ben gebeligimin 6.haftasindayim ama mide bulantim hic yok denecek kadar az.kasiklarimda sık olmasada agri ve kramp oluyo.illa mide bulantisi olacak diye birsey varmi sizce?

Kizlar birsey sorucam.ben gebeligimin 6.haftasindayim ama mide bulantim hic yok denecek kadar az.kasiklarimda sık olmasada agri ve kramp oluyo.illa mide bulantisi olacak diye birsey varmi sizce?
yok canım hatta bende yaşamayacağım sanıp sevinmiştim yaşamayanlarda oluyormus tabiki benimde 3-4 gündür var seninde başlayabilir ama inşallah başlamaz zor çünkü

benim arkadaşımın 3 ve 4 . ayda bulantısı olmuş
biri 5. aya kadar rahat geçirmiş sonra bayılmalar olmuş herkesin bünyesi farklı o yüzden illa mide bulantısı olacak diye bişey yok bence. benim de koku hassasiyetim zaten vardı ama grip olduğm halde yine var :) o arttı mide bulantım çok yok ama ağrılarım çok

benim arkadaşımın 3 ve 4 . ayda bulantısı olmuş
biri 5. aya kadar rahat geçirmiş sonra bayılmalar olmuş herkesin bünyesi farklı o yüzden illa mide bulantısı olacak diye bişey yok bence. benim de koku hassasiyetim zaten vardı ama grip olduğm halde yine var :) o arttı mide bulantım çok yok ama ağrılarım çok
Tabi canim herkesin gebeligi farkli sonucta ama iste sende anlarsin yanitini bilirsin aslinda ama ikna olmazsinbir turlu.gebelik boyle surecek isimiz zor valla:KK47:

Tamam canim ne bileyim aklima takildi sagol yanitladigin icin.insallahbaslamaz diyeyim o zaman
bulantın bi yana doktor diyo her gün yumurta ye yoğurt ye yiyemiyorsun çocuk gelişir hiçbir şey yemeyenlerde bile gelişiyo ama insan yine de kötü hissediyor besleyemiyormuş gibi yani ben öyle hissediyorum

bende tahlilleri devlette yaptıracagım. sizin listede neler var
Bunları istedi, yalnız devletin kendi paketi varmış, hepsini yapmayacak muhtemelen. Sonuçlar çıkınca eksik olanları ayrıca yaptıracağız.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 48
:KK200:
Tabi canim herkesin gebeligi farkli sonucta ama iste sende anlarsin yanitini bilirsin aslinda ama ikna olmazsinbir turlu.gebelik boyle surecek isimiz zor valla:KK47:

hayırlısı ile sağlıklı olarak doğsunlarda inşallah hepsini unuturuz inşallah
defter yaptım ben şu gün test yaptık şu gün kese gördük ultrason çıktısını yapıştırdım falan :anneadayı:

:KK200:

hayırlısı ile sağlıklı olarak doğsunlarda inşallah hepsini unuturuz inşallah
defter yaptım ben şu gün test yaptık şu gün kese gördük ultrason çıktısını yapıştırdım falan :anneadayı:
çok güzel düşünmüşsün şimdi bende hemen not ettim bi köşeye güzel bir defter alıp geçirsem güzel olacak çok güzel akıl verdin

X