5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla cnm normal kiloda hatta zayıf biriysen olabilir de benim gibi kilolular bu kadar yememeli bence :KK70: yoksa toplam almam gereken 6 7 kilo yu 5 ayda almış olur :)
Bende mide bulantisindan tam uygulayamiyorum zaten :) bakalim sonunda kaç kilo alicaz ne yapicaz :KK66:

Görüştüm Can'ım telefonda yorumladı.kan pıhtılaşman yok dedi hatta yanlış yorumlayıp moralini bozmana gerek yok diye de kızdı bende utandım açıkcası işine karışır gibi oldum.birde Bebek aspirini içmeliyim diye sordum.gerekenleri verdim zaten ihtiyacın yok böyle birşeye dede.sadece guatrlarım az çalışıyormuş bebeğe yeterli değilmiş,onun için ilaç verdi.sabahları aç karnına kullan Dedi ve birşey daha eksikmiş bol su içmelisin dedi.böyle yani yani Canım bugünde bitti kaldı 13 gün ☺️
çok şükür bişi olmasında. 13 gün doktor mu dedi yoksa sen mi karar aldın :) ben 10 gün sora gidicem inşallah duyarım bakalım randevu ayarlıcam inşallah

in
geçmiş olsun, şuan seninle aynıyız tarih açısından, bende 4-5 gündür şiddetli karın ağrısı var hatta gece ve sabaha karşı şiddetleniyor.banada doktorum bişey olmaz normal dedi. içimizi rahat tutmaya çalışıp, dua edip beklemekten başka çaremiz yok sanırım.
inşallah bişi olmaz ama hala ağrım var maalesef karın ağrısı özellikle bakalım gaz yapacak yiyeceklerden uzak kalıyorum. bu arada kalp atışını duyarsan haber ver :)

İnşallah apandist felan olmaz, rahatlarsın. Belki hamileliğin ağrıları vuruyordur. Benim de bazen oluyor miğdeme doğru ağrılar. Bir şekilde iyi olacaksınız, üzülme.
çok saol inşallah düzelirim bebeğime zararı olmasında ağrıya dayanırım. inşallah seninde düzelir.

çok şükür bişi olmasında. 13 gün doktor mu dedi yoksa sen mi karar aldın :) ben 10 gün sora gidicem inşallah duyarım bakalım randevu ayarlıcam inşallah
İnşallah Can'ım.progestan bitince gel dedi,yani 13 gün kaldı☺️Sabırla bekliyoruz zaten inşallah hayırlısıyla 8.haftamız da bitmiş olacak o Zaman kalp atışını duyabiliriz inşallah☺️

Günaydın Hayırlı Cumalar güzel anneler. Nasıl geçiyor hamileliginiz.Yeme düzeni o lusturdunuz mu?Ben biraz kilolu başladım bu güzel yolculuğa.Örnek yeme listesi oluş turan var mı?Bir arkadaşım 7 kilo ile hami leligini tamamladı.Bebek 4 kilo doğdu has taneden döndüğünde nerdeyse tüm kilosu gitmişti.Acaba neler yemeliyiz kızlar bizler de fit güzel hamileler olmalıyız.Ben pilates yapan biri olarak 1 aydır ara verdim.Dokto rum bakalım spor yapmama izin verecek mi?Kilo konusu beni korkutuyor valla.lnşal lah hepimiz fazla kilo almadan normal do gum yaparız bebislerimizi kucagımıza alırız.☺
canım ben de kilolu başladım maalesef 79 kiloyum. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben. Evde koşu bandımız var ama şuan lekelenmem olduğu için ayakta durmam bile yasak. ielride inşaallah spor yapabilirsem yürümeyi düşünüyorum düzenli.
Şimdi oldu sanirim
teşekkürler canım sağolasın

Canım merhaba.Senin de bebisin hayırlı olsun.Gebelik takvimini nasıl olusturaca gım.
Sağol canım yukarda da bayağı yazdım ama tekrar yazaym.Sayfanın sağ en üstünde isminin yazıldığı yere gir ordan kişisel bilgilerime gir aşağılara in bebeğinin tahmini doğacağı tarihi giriyorsun (Google da çeşitli sitelerde doğum tarihi hesaplatabilirsin) en aşağıdan kaydet yapıyorsun hamilelik takvimin oluşuyor

Benim gibi kabizlik yaşayan varmi?ben cok eziyet cekiyorum.bana agri veriyor.fitil kullaniyorum ama her defa olmaz diye duwunuyorum.yardimci ola bilirmisiniz benim gibi sorun yasayan arkadaslar

Benim gibi kabizlik yaşayan varmi?ben cok eziyet cekiyorum.bana agri veriyor.fitil kullaniyorum ama her defa olmaz diye duwunuyorum.yardimci ola bilirmisiniz benim gibi sorun yasayan arkadaslar
canım bana da çok oluyor o olduğu zamanlarda yemeklerde sadece çorba içiyorum sıkma portakal suyu da iyi geliyor öğün aralarında

Kayisi yesen uzerinede bol su insallah faydasi olur

canım ben de kilolu başladım maalesef 79 kiloyum. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben. Evde koşu bandımız var ama şuan lekelenmem olduğu için ayakta durmam bile yasak. ielride inşaallah spor yapabilirsem yürümeyi düşünüyorum düzenli.

teşekkürler canım sağolasın

bende kilolu başladım maalesef en azından ilk 3 ayı kilo almadan atlatsak fena olmaz di mi :)

Ben sabahları 4 tane kayısıyı aç karnına yiyip üzerine ılık su içiyorum. Kahvaltıyı yaklaşık 10 dakika sonra felan yapıyorum. İşe yarıyo.

X