5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla cnm normal kiloda hatta zayıf biriysen olabilir de benim gibi kilolular bu kadar yememeli bence yoksa toplam almam gereken 6 7 kilo yu 5 ayda almış olur :)
Arkadaşlar bu konuyu çok iyi bilmiyorum ama dün şöyle bir şey okumuştum, doktor anlatıyordu; kilolu olanlar hamilelikte çok az kilo alır, zayıf olanlar ise daha fazla diyordu. Çünkü bebek zayıf annelerde beslenmek için daha fazla şeye ihtiyaç duyuyor. Yani böyle bir şey.
Ben de sık aralıklarla ve sağlıklı gıdalarla beslenmeye çalışıyorum. Et, süt vb de tüketiyorum. bol su içiyorum. Şekerli ve hazır gıda kullanmıyorum. Ama miktar genelde doyana kadar oluyor

Benim gibi kabizlik yaşayan varmi?ben cok eziyet cekiyorum.bana agri veriyor.fitil kullaniyorum ama her defa olmaz diye duwunuyorum.yardimci ola bilirmisiniz benim gibi sorun yasayan arkadaslar
Bendede kabızlık oluyor ve hamileliğimden öncede cok sık olurdu kuru kayısıyı su içinde 1 saat bekletiruorum 3 tane falan hem suyunu içiyorum hemde yiyorum ıslattıgım kayısıları biraz hafifliyor bu aralarda cok erik tüketmeye başladım 1 haftadır sorunum yok diyebilirim

Buralarda erik daha cikmadi.kuru kayisi iyi fikir.kullanirim mutlaka.tessekur ederim canim

ne zamandır istiyordun canım. hayırlı bebişin olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah. güzel duygular hemde çokk.

mandır istiyordun canım. hayırlı bebişin olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nas

amiiinnn 4-5 ay filan oldu isteyidok hatta artık olmuyo filan demeye başlamıştık umudu kestik kii .. :) biraz sabırsızım galiba seninde hayırlı olsun canımm :)

çok sağol canım inşallah :) stres yaptıysanız demekki umudu kesince oluvermiş çok şükür diyelim.

Bende öyle duydum 4 kilo alarak doğum yapanlar var inşallah bende oyle e olurum :)

bende kilolu başladım maalesef en azından ilk 3 ayı kilo almadan atlatsak fena olmaz di mi :)
aynen canım. Ben hergün tartıya çıkıyorum
hayırlı olsun canım gözün aydın.. benim bebiş 5 haftalık ben 2 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu. ilk hafta heyecanla geçiyor sonra biraz tedirginlik ve artı heyecan

Mide bulantınız filan oluyo mu bende sadece kasık ağrısı var çok ayakta kalınca ve yürüyünce özellikle..

selam kızlar aranıza yeni katıldım ben de hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim Aralık annesiyim İNŞAALLAH ALLAH bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder İNŞAALLAH.

Mide bulantınız filan oluyo mu bende sadece kasık ağrısı var çok ayakta kalınca ve yürüyünce özellikle..
Bende de şuan hiç mide bulantısı falan yok sadece senin gibi ara ara kasıklarıma ağrı giriyor hatta geceleri soldan sağa döndüğümde bile birden sancı giriyor.

Kızlar benim Dr 8 haftaya girince çağırdı ama daha hic kan tahlili almadı. Bu devlette ki Dr işte 3 hafta sonra gel dedı ama 1 haftası geçti neredeyse bu özelde ki istedi kan tahlili bugün sağlık ocağında yaptırdım. Bu devlette ki neden istemedi acaba ya özel çok nadir giderim SGK olmadığı için çok pahalı ücreti.bu 3 hafta sonrada 2 li test yapick heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…