- 26 Haziran 2015
- 116
- 82
Arkadaşlar bu konuyu çok iyi bilmiyorum ama dün şöyle bir şey okumuştum, doktor anlatıyordu; kilolu olanlar hamilelikte çok az kilo alır, zayıf olanlar ise daha fazla diyordu. Çünkü bebek zayıf annelerde beslenmek için daha fazla şeye ihtiyaç duyuyor. Yani böyle bir şey.Valla cnm normal kiloda hatta zayıf biriysen olabilir de benim gibi kilolular bu kadar yememeli benceyoksa toplam almam gereken 6 7 kilo yu 5 ayda almış olur :)
Bendede kabızlık oluyor ve hamileliğimden öncede cok sık olurdu kuru kayısıyı su içinde 1 saat bekletiruorum 3 tane falan hem suyunu içiyorum hemde yiyorum ıslattıgım kayısıları biraz hafifliyor bu aralarda cok erik tüketmeye başladım 1 haftadır sorunum yok diyebilirimBenim gibi kabizlik yaşayan varmi?ben cok eziyet cekiyorum.bana agri veriyor.fitil kullaniyorum ama her defa olmaz diye duwunuyorum.yardimci ola bilirmisiniz benim gibi sorun yasayan arkadaslar
Sağol canım yukarda da bayağı yazdım ama tekrar yazaym.Sayfanın sağ en üstünde isminin yazıldığı yere gir ordan kişisel bilgilerime gir aşağılara in bebeğinin tahmini doğacağı tarihi giriyorsun (Google da çeşitli sitelerde doğum tarihi hesaplatabilirsin) en aşağıdan kaydet yapıyorsun hamilelik takvimin oluşuyor
Sağol canım yukarda da bayağı yazdım ama tekrar yazaym.Sayfanın sağ en üstünde isminin yazıldığı yere gir ordan kişisel bilgilerime gir aşağılara in bebeğinin tahmini doğacağı tarihi giriyorsun (Google da çeşitli sitelerde doğum tarihi hesaplatabilirsin) en aşağıdan kaydet yapıyorsun hamilelik takvimin oluşuyor
Buralarda erik daha cikmadi.kuru kayisi iyi fikir.kullanirim mutlaka.tessekur ederim canimBendede kabızlık oluyor ve hamileliğimden öncede cok sık olurdu kuru kayısıyı su içinde 1 saat bekletiruorum 3 tane falan hem suyunu içiyorum hemde yiyorum ıslattıgım kayısıları biraz hafifliyor bu aralarda cok erik tüketmeye başladım 1 haftadır sorunum yok diyebilirim
Sordum canim.ilac dedi.bir de fitil.her defa fitil de olmazkiÇok geçmiş olsun kıyamamDoktora sordun mu canım bu durumu o ne dedi?
Mutalaka bende kayisi aliyim .bu boyle olmaz.yardimin icin cok saol canimBen sabahları 4 tane kayısıyı aç karnına yiyip üzerine ılık su içiyorum. Kahvaltıyı yaklaşık 10 dakika sonra felan yapıyorum. İşe yarıyo.
ne zamandır istiyordun canım. hayırlı bebişin olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah. güzel duygular hemde çokk.merhabalar :) bende hamile olduğumu dün öğrendim haftasını bilmiyorumsadece kanda pozitif negatif baktırdım pozitif çıktı haftaya kontrole gidicem çok heycanlıyım ve çok tuhaf hissediyorum siz nasıl hissediyosunuz
mandır istiyordun canım. hayırlı bebişin olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nas
Hayırlı olsun canım :)mrb ben de dün test ile ögrendim , haftaya dr randevusu aldım deger 138 cıktı ne kadarlık bilgim yok
Bende öyle duydum 4 kilo alarak doğum yapanlar var inşallah bende oyle e olurum :)Arkadaşlar bu konuyu çok iyi bilmiyorum ama dün şöyle bir şey okumuştum, doktor anlatıyordu; kilolu olanlar hamilelikte çok az kilo alır, zayıf olanlar ise daha fazla diyordu. Çünkü bebek zayıf annelerde beslenmek için daha fazla şeye ihtiyaç duyuyor. Yani böyle bir şey.
Ben de sık aralıklarla ve sağlıklı gıdalarla beslenmeye çalışıyorum. Et, süt vb de tüketiyorum. bol su içiyorum. Şekerli ve hazır gıda kullanmıyorum. Ama miktar genelde doyana kadar oluyor
aynen canım. Ben hergün tartıya çıkıyorumbende kilolu başladım maalesef en azından ilk 3 ayı kilo almadan atlatsak fena olmaz di mi :)
hayırlı olsun canım gözün aydın..merhabalar :) bende hamile olduğumu dün öğrendim haftasını bilmiyorumsadece kanda pozitif negatif baktırdım pozitif çıktı haftaya kontrole gidicem çok heycanlıyım ve çok tuhaf hissediyorum siz nasıl hissediyosunuz
Bende de şuan hiç mide bulantısı falan yok sadece senin gibi ara ara kasıklarıma ağrı giriyor hatta geceleri soldan sağa döndüğümde bile birden sancı giriyor.Mide bulantınız filan oluyo mu bende sadece kasık ağrısı var çok ayakta kalınca ve yürüyünce özellikle..