Güzel gerçekten ama çok duygusallaşırım, gözlerim dolar diye bekliyordum öyle olmadı :)çok güzel ya ne güzel bi duygudur o öyle
canım kalp atışı duyulmadımı?Slm kizlar bende bugun katildim araniza. 6.3 haftalil hamileyim cok sukur keseyi gorduk 16.8 mm di
darısı bana canım saat 3 te randevu kalp atışı diye diye kalpten gidecem herhalde :)Günaydın :) bu sabahtı randevumuz, çok net olmasa da duyduk :) 6+1 bugün itibariyle :) darısı hepinizin başına hanımlar :)
canım hala inanamıyoruz bendede öyle oluyor normalde çok duygusalım ama keseyi görünce dondum kaldımGüzel gerçekten ama çok duygusallaşırım, gözlerim dolar diye bekliyordum öyle olmadı :)
Hayırlısı, büyük ihtimalle duyarsınız :) bize de doktor bugün uzun bir tahlil listesi verdi, özelde maliyetli olduğu için poliklinikte yaptırdık.pazarteside benim rendevum var. inşallah kalp atışlarını duyacagız miniğimizin. bide rutin tahlillerimiz başlıyor pazartesi
Güzel gerçekten ama çok duygusallaşırım, gözlerim dolar diye bekliyordum öyle olmadı :)
bende tahlilleri devlette yaptıracagım. sizin listede neler varHayırlısı, büyük ihtimalle duyarsınız :) bize de doktor bugün uzun bir tahlil listesi verdi, özelde maliyetli olduğu için poliklinikte yaptırdık.
benim başladı canım buzdolabını açmak istemiyorum mutfağa girmek istemiyorum dün canım çok çorba istedi geldim yaptım yemeden uyudum uyandım uyandığımda kokusu midemi bulandırdı yiyemedim evde duramadım. özellikle sabahları hiç bişi yememek istiyorum leblebi filan atıyorum sizler ne durumdasınızkızlarr günaydın mide bulantısı başlayan var mıı
Bende duymadim canim.o yuzden sanki yalan gibi geliyo:) ben şuan kalp atışını duymadığım için bişey anlamadım daha duysam farklı olacak galiba
benimde olmaya başladı dün karnımda kasıklarımda ağrı bugunde belimde biraz var umarım kötü bir şey yok çok rahatsız edici olmayınca doktora gitmedim arada batma şeklinde olluyorArkadaslar bn 6+6günluk hamileyim bel ve kasik agrim ck oluyr sizdede varmi ck korkuyrm
yok canım hatta bende yaşamayacağım sanıp sevinmiştim yaşamayanlarda oluyormus tabiki benimde 3-4 gündür var seninde başlayabilir ama inşallah başlamaz zor çünküKizlar birsey sorucam.ben gebeligimin 6.haftasindayim ama mide bulantim hic yok denecek kadar az.kasiklarimda sık olmasada agri ve kramp oluyo.illa mide bulantisi olacak diye birsey varmi sizce?
Kizlar birsey sorucam.ben gebeligimin 6.haftasindayim ama mide bulantim hic yok denecek kadar az.kasiklarimda sık olmasada agri ve kramp oluyo.illa mide bulantisi olacak diye birsey varmi sizce?
Tamam canim ne bileyim aklima takildi sagol yanitladigin icin.insallahbaslamaz diyeyim o zamanyok canım hatta bende yaşamayacağım sanıp sevinmiştim yaşamayanlarda oluyormus tabiki benimde 3-4 gündür var seninde başlayabilir ama inşallah başlamaz zor çünkü
Tabi canim herkesin gebeligi farkli sonucta ama iste sende anlarsin yanitini bilirsin aslinda ama ikna olmazsinbir turlu.gebelik boyle surecek isimiz zor vallabenim arkadaşımın 3 ve 4 . ayda bulantısı olmuş
biri 5. aya kadar rahat geçirmiş sonra bayılmalar olmuş herkesin bünyesi farklı o yüzden illa mide bulantısı olacak diye bişey yok bence. benim de koku hassasiyetim zaten vardı ama grip olduğm halde yine var :) o arttı mide bulantım çok yok ama ağrılarım çok
bulantın bi yana doktor diyo her gün yumurta ye yoğurt ye yiyemiyorsun çocuk gelişir hiçbir şey yemeyenlerde bile gelişiyo ama insan yine de kötü hissediyor besleyemiyormuş gibi yani ben öyle hissediyorumTamam canim ne bileyim aklima takildi sagol yanitladigin icin.insallahbaslamaz diyeyim o zaman
Bunları istedi, yalnız devletin kendi paketi varmış, hepsini yapmayacak muhtemelen. Sonuçlar çıkınca eksik olanları ayrıca yaptıracağız.bende tahlilleri devlette yaptıracagım. sizin listede neler var
Tabi canim herkesin gebeligi farkli sonucta ama iste sende anlarsin yanitini bilirsin aslinda ama ikna olmazsinbir turlu.gebelik boyle surecek isimiz zor valla
çok güzel düşünmüşsün şimdi bende hemen not ettim bi köşeye güzel bir defter alıp geçirsem güzel olacak çok güzel akıl verdin
hayırlısı ile sağlıklı olarak doğsunlarda inşallah hepsini unuturuz inşallah
defter yaptım ben şu gün test yaptık şu gün kese gördük ultrason çıktısını yapıştırdım falan
çok güzel düşünmüşsün şimdi bende hemen not ettim bi köşeye güzel bir defter alıp geçirsem güzel olacak çok güzel akıl verdin