- 22 Ocak 2015
- 64
- 8
- 31
-
- Konu Sahibi derya_usma
Cok ağır bi itham olmuş kadının hormonları dıyguları altüst olmuş ağzından çıksa da bebeği seviyor ..bebeğiniz ne yaptıda ondan soğuyabiliyosunuz. Yazık sizin gibiler anne oluyor. Allah gerçekten hakedene bebek verir inş.
Lütfen hayatınızda tutmayın bu adamı. Bırakın, cehenneme kadar yol alsın.Dun gece konusmaya calistim once inkar etti sonra ustume yurudu dover diye korktum bisey diyemedim 5 aylik hamileyim adam 5 aydir hic heveslenip cocuk hakkinda bisey demedi gel kiyafet besik bakalim diyorum simdi acelesi yok diyo dogarken olmeyecegi ne malum masraf yapmayalim diyo bi de ustune bunlar olunca tek basima hepsini kaldirmak zor geliyo beni birakin kendi cocugundan ilgisini sevgisini esirgeyen bi adam kalkip bilmem kimlerle konusuyo bunlari ona nasil anlatabilirim nasil beni dinleyecek bilmiyorum benimle oturup konusmaya usenen bi insan benim kocam
Hiçbir sey sorma anlatma bebeğin için boşver strese giriyor karnında..Dun gece konusmaya calistim once inkar etti sonra ustume yurudu dover diye korktum bisey diyemedim 5 aylik hamileyim adam 5 aydir hic heveslenip cocuk hakkinda bisey demedi gel kiyafet besik bakalim diyorum simdi acelesi yok diyo dogarken olmeyecegi ne malum masraf yapmayalim diyo bi de ustune bunlar olunca tek basima hepsini kaldirmak zor geliyo beni birakin kendi cocugundan ilgisini sevgisini esirgeyen bi adam kalkip bilmem kimlerle konusuyo bunlari ona nasil anlatabilirim nasil beni dinleyecek bilmiyorum benimle oturup konusmaya usenen bi insan benim kocam
Lakin söylemek var söylemek var.
Hiçbirimiz bebeğini sevme demedik.
Burada bulundugum surece hic oyle bir yazi gormedim ben. Uzun suredir siteye girmiyorsunuz sanirim
Dun gece konusmaya calistim once inkar etti sonra ustume yurudu dover diye korktum bisey diyemedim 5 aylik hamileyim adam 5 aydir hic heveslenip cocuk hakkinda bisey demedi gel kiyafet besik bakalim diyorum simdi acelesi yok diyo dogarken olmeyecegi ne malum masraf yapmayalim diyo bi de ustune bunlar olunca tek basima hepsini kaldirmak zor geliyo beni birakin kendi cocugundan ilgisini sevgisini esirgeyen bi adam kalkip bilmem kimlerle konusuyo bunlari ona nasil anlatabilirim nasil beni dinleyecek bilmiyorum benimle oturup konusmaya usenen bi insan benim kocam
Böyle bir adamla bebeğinizi nasıl büyüteceksiniz?
Doğduktan sonra da hareketleri böyle devam ederse iki kat daha fazla güceneceksiniz.
Lohusa sendromu gerçekten var.
Çok üzüldüm sizin için.
Allah yardımcınız olsun.
Ama lütfen bebeğinizi ve kendinizi düşünmeye çalışın.
Bu adam için kendinizi üzmemeye çalışın.
Ve o bu yaptıklarına çok pişman olacak. Göreceksiniz..
adamsa pişman olur cnmadam gibi adamda eşini zaten aldatmaz
çok zor bir durum düşmanıma verme yarabbi hamileyken en çok sevgiye ilgiye muhtaçken bir bıçak darbeside en sevdiğinden gelmesi ürkütücü
Pişman olacak adam yapmaz.
Benim kastettiğim pişmanlık kaybettikleri için duyacağı pişmanlık.
Bu yaptıklarını öderken yaşayacağı pişmanlık.
Yanına kalmayacak elbette ki..
Allah bunun hesabını iki kat daha fazla soracak..
Bebeğin hakkı da var çünkü..
çok haklısınız inşallah burnundan gelir sürüm sürüm sürünür. ben ki düşmanıma bile beddua etmem ama bu yaptığı çok acımasızca
Aman beddua etmeyin.
Bedduadan korkarım mutlaka sahibine döner diye..
Evet çok acımasızca..
Bu kadının gözünden düşen her damla yaşın hesabını verecektir mutlaka.