5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim

Dun gece konusmaya calistim once inkar etti sonra ustume yurudu dover diye korktum bisey diyemedim 5 aylik hamileyim adam 5 aydir hic heveslenip cocuk hakkinda bisey demedi gel kiyafet besik bakalim diyorum simdi acelesi yok diyo dogarken olmeyecegi ne malum masraf yapmayalim diyo bi de ustune bunlar olunca tek basima hepsini kaldirmak zor geliyo beni birakin kendi cocugundan ilgisini sevgisini esirgeyen bi adam kalkip bilmem kimlerle konusuyo bunlari ona nasil anlatabilirim nasil beni dinleyecek bilmiyorum benimle oturup konusmaya usenen bi insan benim kocam

Lütfen hayatınızda tutmayın bu adamı. Bırakın, cehenneme kadar yol alsın.
İnanın çok daha güzel bir hayatınız olur evladınızla, inanın o size ihtiyacınız olan gücü, yaşama azmini verecek.
Kendinize eziyet etmeyin. Gün gelecek bu günlerinizde çektiğiniz acı için ne aptalmışım, bu adi için canım yanmış diyeceksiniz.

Hiçbir sey sorma anlatma bebeğin için boşver strese giriyor karnında..
beşik eşya vb..için zaten erken 1ay kala çık alışverişinr mecbur alcak kalan 4ayında sakin ol ..şimdi mahkemeyle mücadele gücün yok ..işi var mı maaşı parası var mı yemem içmen iyi olmalı bebek için..erkekler bebek doğmadan pek anlamazlar bi şey..inş.yediği halttan ilerde utanır ..ama şimdi unıtmak zorundasın..

çocuğa karşı mı soğudun

ama masumun günahı nede ondan soğudun

seni boynuzlayan kocandan da soğudun mu bari

Reactions: twe
Böyle bir adamla bebeğinizi nasıl büyüteceksiniz?
Doğduktan sonra da hareketleri böyle devam ederse iki kat daha fazla güceneceksiniz.
Lohusa sendromu gerçekten var.
Çok üzüldüm sizin için.
Allah yardımcınız olsun.
Ama lütfen bebeğinizi ve kendinizi düşünmeye çalışın.
Bu adam için kendinizi üzmemeye çalışın.
Ve o bu yaptıklarına çok pişman olacak. Göreceksiniz..

Yeryüzünde hiçbir annenin bebeginden soğumaya, bebeğini reddetmeye, onu terketmeye hakkı oldugunu düşünmüyorum..
Filler tepişir çimler ezilir kocanın adiliginin faturasını günahsız bi masumun omuzlarına yıkamazsınız...
Yazık çok yazık herzaman söylüyorum Rabbim kimsenin sırtına taşıyamayacağı sıfatları yüklemesin annelik babalık gibi....

offf ya cnm ne yaptın sen burada bir sürü insan yapma etme boşanmayacaksan konuşma yazmış. ne diye konuştunki kafanda plan yapmadan. ne olacak şimdi iyimi oldu

üzüldüm Allah yardımcın olsun

adamsa pişman olur cnm adam gibi adamda eşini zaten aldatmaz

çok zor bir durum düşmanıma verme yarabbi hamileyken en çok sevgiye ilgiye muhtaçken bir bıçak darbeside en sevdiğinden gelmesi ürkütücü

Ya siz bu tip adamlarla evlenirken anlamiyor musunuz?
Bazen kadinlar cok israrci oluyor bence sorun bu.sorsak pesimden cok kostu dersiniz tabi..
adam 180 derece nasil döner sacma
evlenmedwn oncede sizi asagliyordu belli aldatmistir da.ona rağmen evlendiniz simdi agliyorsunuz...

Aslinda sen bebisinden sogumadin sadece annelik hevesin kacti...onun dogdugu gunu hayal ederken boyle bir olay sende yikima neden oldu.yasadiklarina gore hissediklerin cok cok normal...suan yapabilicegin tek sey esinle adam akillii konusman...umarim yazilanlari ve resimleri kaydetmisindir,mutlaka inkar edecektir elinde bir koz olsun.yazmisin ya ustume yurudu inkar etti diye yaninda ezilip buzulup konusmaya calisirsan uste cikmayi cok iyi basarir.karsisinda dimdik ol haltlari yiyen kendisi hesabini sert bir sekilde sor bagir cagir kir dok gerekirse ama icindeki zehri at arkadasim icinde dert ede ede anca kendini bitirirsin...bosanmayi anladigin kadariyla dusunmuyorsun bbrgi bunun icin engel goruyorsun ama bence bebek olsada onu cekmek zorunda dilsin boyle bir adamla yasayacagina annenin babanin yaninda yasa daha iyi...ailen neticede sokaga aticak diller ya...Allah yardin olsun umarim senin ici hangisi hayirli ise o olur

adamsa pişman olur cnm adam gibi adamda eşini zaten aldatmaz

çok zor bir durum düşmanıma verme yarabbi hamileyken en çok sevgiye ilgiye muhtaçken bir bıçak darbeside en sevdiğinden gelmesi ürkütücü

Pişman olacak adam yapmaz.
Benim kastettiğim pişmanlık kaybettikleri için duyacağı pişmanlık.
Bu yaptıklarını öderken yaşayacağı pişmanlık.
Yanına kalmayacak elbette ki..
Allah bunun hesabını iki kat daha fazla soracak..
Bebeğin hakkı da var çünkü..

çok haklısınız inşallah burnundan gelir sürüm sürüm sürünür. ben ki düşmanıma bile beddua etmem ama bu yaptığı çok acımasızca

çok haklısınız inşallah burnundan gelir sürüm sürüm sürünür. ben ki düşmanıma bile beddua etmem ama bu yaptığı çok acımasızca

Aman beddua etmeyin.
Bedduadan korkarım mutlaka sahibine döner diye..
Evet çok acımasızca..
Bu kadının gözünden düşen her damla yaşın hesabını verecektir mutlaka.

allah yardeımcın olsun canım..
bebeğinden soğuma bir kadının başına gelebilecek en kutsal şey annelik.

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ancak yaşayan anlar benim eşimde beni aldatmadı ama hamilelik boyunca bana okdr kötü davrandıki burnmdan geldi ve bu duygu bana hep yaşattı insan bebek olmasa bunlar olmazdı diye düşünüyo ama kucagına alınca okdr pişman oluyosun ki sizi hiç yadırgamıyorum diyorum ya yaşayan anlar sadece...size tek tavsiyem bildgnzi belli etmeyin çünkü inanın arsızlaşıyolar iyice daha cok aldatır ama bu demek değilki görmeyin takipte kalın baktınız devam ediyo ayrılın gitsn...ve inanın aldatmanın yada kötü davranmanın bebekle hiç ilgiai yok içinden gelmese yapmazlar şöyle düşünüm elinizi hasta olsa size yetemiycek durumda olsa ona kötü ilgisiz davranıp aldatırmydnz ? O melek size en güzel hediye şanssss kıymetini bilin

Aman beddua etmeyin.
Bedduadan korkarım mutlaka sahibine döner diye..
Evet çok acımasızca..
Bu kadının gözünden düşen her damla yaşın hesabını verecektir mutlaka.

Allah korusun kızzzz
aman evlerden ırak bende çok korkarım ama konu sahibinede çok üzüldüm yaaa hamilelik lohusalık çok zor yazı kıza
bende küçük yaşta evlendim . eğer tecrübesizsen dahada zor bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…