5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim

derya_usma

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
64
8
31
5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim hamile oldugum icin cok sik iliskiye giremiyorum ama sirf bu yuzden beni aldatabilecegi hic aklima gelmedi son zamanlarda hic konusmuyodu ben konusmaya calistigimda da kavga cikarip bagiriyodu hamile oldugumu ogrendigimizden beri hic heyecanlanip heveslenip bisey yaptigini gormedim artik cocuga karsi da sogudum istemiyorum
Ne yapmam lazim nasil davramam lazim bilmiyorum

sen bebeğine sarıl onun bir günahı yok..tek hedefin bebeğini kucağına almak olsun.. eşin zaten bebeğini kucağına alınca değişecektir. sen sakın kendini üzme yorma olumsuz düşünme.

Facebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis

Karnindaki çocuktan soğumak nasil oluyor ya, tamam cok kotu bisey yasamissiniz ama ben karninizdaki melege cok üzüldüm,

Sorumsuz kendini bilmez firsatini bulunca karisini aldatan baba, kocasinin yedigi haltlar yuzunden cocugundan soguyan anne.....

Lutfen boyle yapmayın bebeginize tutunun yorumumu sizi kirmak icin yazmiyorum, lütfen toparlanin bir an önce, esiniz bide gitmis cinsel icerikli chat yapmis resimlesmisler cok tiksindirici bisey,

Yüzlesmeyi düşünüyor musunuz esinizle?

Hamilelik den dolayı bunlar senin kuşkuların olmasın eminmisin , emin olmadan kendini üzme onun bunun ağzına baıpta bebeğinin günahı yok o da istemezdi böyle birşeyi

Facebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis

neden erkekler eşlerinin en çok desteğe ihtiyacı olduğu zamanlarda tam tersi en çok yaralayacak şeyleri yapıyorlar anlamış değilim. genelde size karşı davranışları ve ilgisi nasıldı? önceden bu tarz şeyler yapıyor olabileceği hakkında şüphelendiginiz oldu mu?

Annesine sıkıca tutunmuş hiçbirşeyden haberi olmayan dünyaya geldiğinde de kesinlikle sevgiyi sevilmeyi hakedecek varlık senin meleğin sakın bunu ona yükleme eğer öyle birşey varrsa bile bebeğinin hiççç suçu yok .. siz istediniz o sana sıkıca tutundu ..

Bunları delil olarak kaydet, daha sonra bir avukatla konuş, hem eşine hem de karşı tarafa tazminat davası açabiliyorsunuz.
Çalışıyor musunuz? Kendi ayaklarınız üzerinde durabilir misiniz boşanırsanız?

Şu bir kaç ay cinsellik yaşayamayınca sapıtıp aldatan erkeklerden nefret ediyorum. Demek ki karısı hastalansa Allah korusun hemen gözünü dışarı çevirecek. Yazık ya napsın şimdi bu kızcağız. Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…