5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim

boyle adamlara okuz dicem okuzlere hakaret yeminle.ya bu kadin senin cocugunu tasiyor tut uckurunu uc bes ay olmezsin s....z.bebekten sogumak kismina gelince bende hamileyken oyle bisey yasamistim ama sogumuyosun o bi anlik duygu yogunlugu burdaki sert cikan hatunlara soyluyorum.esine bisey soyleme sonra yuzsuzluge vurmasin isi.bebegini al kucagina ayaklaranin uzerimde duuncada esinin yuzune carp herseyi sen beni salakmi saniyosun diye evden onu postala sen gitme o gitsin bosa kocani

Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorum
Yaralandınız canınız canıyor o yüzden böyle konuşuyorsunuz.
Yoksa af edersiniz tecavüze uğrayıp hamile kalan anneler bile bebeklerinden soğumuyorlar.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
eger ileride barisma niyetindeysen yani affederim ne yapayim vs dusuncesindeysen bilemiyorum
ama ailenin seni geri cevireceginide sanmiyorum, tek celsede bosan rezil rusva et onu ailesine cevresine ve cik git hayatindan, boyle bir erkekle omur gecirmemelisin

kim ne derse desin Meryem Üzerli'yi daha ilk hamile kaldığı andan beri hep destekledim.Kadın hamile kaldı,sevgilisi bebeği istemedi o kadar baskı yaptı bebeği aldır,ayrılırım senden diye yapmadığını bırakmadı sadece oda değil birçok kişi aldırması yönünde bebeği baskı yaptı.O ne yaptı kızını doğurdu hemde o herife inat.Terketti Can ateş bu kadını.Ama o hiçbir zaman bebeğinden soğumadı aksine bebeğine daha sıkı sarıldı.Ne demek istediğimi umarım anlamışsındır..

Bu konuda haklisim cnm bisey diyemiyorum erklrrin iki beyni varmis bi kafasinda bide orasiyla dusunirlermis dogalarinda var galiba bu duskunluk ama suan esini elinde tutmalisin gidick yerim yok diyosun bebegin doguck kim bakick eger ailen affedebilick bi yapidaysalar sole onlara bnm babam mesela kacarak evlenirsen asla affetmm diyodu biliyorum d affetmezdi

Facebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis
Boyu devrilsin o kocanın Özür dilerim kendimi tutamadim daha ağzıma neler geliyor da boşa şunu yaaa

Sen beğen diye yazmıyorum zaten herkesin kendi görüşü. hamile diye düşüncenin kötülüğünü savunacak değilim.
Bunun kötü düşünce ile alakası yok ki eşinden soğudun zaman öyle olabiliyor
Doğum sonrası falan seviyorsun çocuğunu ama bir de öyle bir his oluşuyor

yine her zamanki med. seviyorum yorumlarını. ve tabii katılıyorum.

Yuvani dagitma bence yazik olur,zaten bu paylasim siteleri cikali erkekler iyice kurdurdu gerçi dogalarinda var kudurganlik ne yaparsin..belliki karsidakide afedersinde .... ne olduğu belli iste anladiniz Allah boylelerinden korusun mutlu yuvalari..tabi senin kararin senin hayatin ölc tart düşün kararini ver canim

Karşısındaki kadar adam da .....

Eger bosanirsam ozgurlesmis olur yapmak istediklerini daha rahat yapar ya bu durumu duzelticez yada bu hayat ikimize cehennem olacak
Ben butun ailemi hayatimi birakip da onunla evlendim simdi benim hayatimi mahvetmis biri olarak ozgurce cikip gitmesine izin vermem

ya sanıyomusunuz ki boşanır boşanmaz bütün kadınlar ona bakacak biriyle evlenip mutlu mesut yaşayacak. size koca olamamış biri başkasına nasıl olsun. ya benim ya kara toprağın mantıklarını bırakın. o hayat size cehennem olmayacak sadece unutmayın

ailen hicbir zaman seni birakmaz, onlar ilk sinir aninda soylenmis ifadeler. esinizle guzelce konusun derim. cunku bir kez affederseniz boyle devam eder. Allah yardimciniz olsun. bir avukatla gorusun derim, ayrica aileler bilsin. yazismalar saklayin

Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorum

yasadiklarin hic kolay seyler degil..hamilenin duasi kabul olurmus,bol bol dua et,o kocan olcak adamin Allah burnunu surtsun,basini duvardan duvara vursun insallah ben ne yapmisim boyle diye..
evladini sevme konusuna gelince..inan cok seviceksin onu..suanda kendi derdine dustugun icin belki gozun yavrunu gormuyor ama inan cok seviceksin.

Öncellikle kesinlikle bir yardim alman gerekiyor cunki su durumda saglikli dusunmen imkansiz.. Kacarak bir evlilik yapmissin ailenede anlatamazsin alacagin tepkiler seni dahada cok yaralayacaktir.. Sin zaten ailenlede aran yok nasil olsa sahipsiz diyip hamiledir nereye gidicek dusuncesiyle dahada rahat davranmis.. Yaziklar olsun ona!! Bakin bu sekilde yaşamak cok zordur ama Boşanmakta herseyin cözumu degildir! Belliki aranizda iletisim bozukluluguda var.. Size tavsiyem saglikli dusunmeye zorlayin kendinizi ve bir psikologtan yardim alin daha sonrada esinizle iletisime gecin tabi bunlari yazmak soylemek belki bizler icin cok kolay olabilir ayni durumda olsak biz bunlarin nekadarini yapabiliriz bilmiyorum cunki insan o durumda hicte saglikli dusunemiyor..

Hamileliğinin 6.ayında hemde evlilik yıldönümünde aldatıldığını öğrenmiş biri olarak seni en iyi ben anlarım sanırım.O an bende ona olan nefretimle senide çocuğunuda istemiyorum diye ağlıyordum,kesinlikle boşanma kararı aldım sonra stresten bebeğiminde etkilendiğini görünce ona dayanamadım mantıklı düşünmeye başlayınca bebeğim için boşanmayı erteledim,eşim bu sırada elinden geleni yaptı beni hiç bırakmadı,oğlum doğdu bu kez de minicik bana muhtaç bi melek vardı karşımda ona süt vermem için yalvarır gibi ağlaması,bu seferde sütüm kesilmesin diye bu konuyu rafa kaldırdım tabi eşimin çabası ve başka bi şüpheli hareketini görmemem de etkili oldu bu konuyu buraya kadar ertelememde ve şuan oğlum 14 aylık,ona her baktığımda onu istemediğimi söylediğim için utanıyor ağlıyorum o kadar masum o kadar güzel bişey kii vicdan azabı çekiyorum,o günden beri eşimin hiç yanlışını görmedim oğluna bana çok düşkün çok iyi evinden işe işten eve,hafta sonları ne istersem yapar ama ne var biliyomusun bi an bile unutulmuyor acısı geçmiyor ve olan sana oluyor ona her baktığımda nasıl yaptı diye çok acı çekiyorum ve boşanmak kaçınılmaz,sana tavsiyem mesleğin yoksa kursa git sertifikalar edin ayakların üzerinde dur ona bağlı olma ne olursa olsun dünyanın en iyi adamıda olsa aldatma girdiyse o evliliğe olmuyor yürümüyor sen yıpranırsın.

Facebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis
Canim moralini yuksek tutmaya calis.bebeginin gunahi yok onu istememezlik etme.sabirli olmalisin.esinle konussan uzuldugunu soylesen .bu arada bebegi ikiniz de ortak kararla yapmadiniz mi? Beklenmedik zamanda mi oldu.neden sevinmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…