- 27 Ağustos 2014
- 265
- 222
-
- Konu Sahibi derya_usma
Yaralandınız canınız canıyor o yüzden böyle konuşuyorsunuz.Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorum
Boyu devrilsin o kocanın Özür dilerim kendimi tutamadim daha ağzıma neler geliyor da boşa şunu yaaaFacebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis
Bunun kötü düşünce ile alakası yok ki eşinden soğudun zaman öyle olabiliyorSen beğen diye yazmıyorum zatenherkesin kendi görüşü. hamile diye düşüncenin kötülüğünü savunacak değilim.
yine her zamanki med. seviyorum yorumlarını. ve tabii katılıyorum.Kepazeler..O yazışmaları ve resimleri kaydedip saklayın..Dava açıp süründürün sonra.
Ayrıca "bebeğinden nasıl soğuyorsun, sen nasıl anne olacaksın" diyenler sizleri inanın anlayamıyorum..Kadın hamile, zaten hormonları yüzünden duygusal ve hassas, bir de kocası olacak pisliğin rezilliğini öğrenmiş..Nasıl bir psikolojide olmasını bekliyorsunuz? Biraz daha anlayış ve empati. Şu an sağlıklı düşünmesini ve konuşmasını beklemeyin.
Karşısındaki kadar adam da .....Yuvani dagitma bence yazik olur,zaten bu paylasim siteleri cikali erkekler iyice kurdurdu gerçi dogalarinda var kudurganlik ne yaparsin..belliki karsidakide afedersinde .... ne olduğu belli iste anladiniz Allah boylelerinden korusun mutlu yuvalari..tabi senin kararin senin hayatin ölc tart düşün kararini ver canim
Eger bosanirsam ozgurlesmis olur yapmak istediklerini daha rahat yapar ya bu durumu duzelticez yada bu hayat ikimize cehennem olacak
Ben butun ailemi hayatimi birakip da onunla evlendim simdi benim hayatimi mahvetmis biri olarak ozgurce cikip gitmesine izin vermem
ailen hicbir zaman seni birakmaz, onlar ilk sinir aninda soylenmis ifadeler. esinizle guzelce konusun derim. cunku bir kez affederseniz boyle devam eder. Allah yardimciniz olsun. bir avukatla gorusun derim, ayrica aileler bilsin. yazismalar saklayinEger bosanirsam ozgurlesmis olur yapmak istediklerini daha rahat yapar ya bu durumu duzelticez yada bu hayat ikimize cehennem olacak
Ben butun ailemi hayatimi birakip da onunla evlendim simdi benim hayatimi mahvetmis biri olarak ozgurce cikip gitmesine izin vermem
Bilmiyorum hamile olmasam tek basima cikar giderim kendi basimin caresine bakarim simdi bebek olunca iki kisi cikip gidemem esime karsi bisey hissetmiyorum cok yaralandim ama ondan olan cocuga da doya doya sevip sarilamiyorum
Bu düşünce ifade etmek değil patavatsızlık yapmaktır. Bilginize.illa biri haklı olmak zorunda değil. farklı düşüncelere saygı... iyi akşamlar
bebeğiniz ne yaptıda ondan soğuyabiliyosunuz. Yazık sizin gibiler anne oluyor. Allah gerçekten hakedene bebek verir inş.
Canim moralini yuksek tutmaya calis.bebeginin gunahi yok onu istememezlik etme.sabirli olmalisin.esinle konussan uzuldugunu soylesen .bu arada bebegi ikiniz de ortak kararla yapmadiniz mi? Beklenmedik zamanda mi oldu.neden sevinmiyor?Facebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis