Eger bosanirsam ozgurlesmis olur yapmak istediklerini daha rahat yapar ya bu durumu duzelticez yada bu hayat ikimize cehennem olacak
Ben butun ailemi hayatimi birakip da onunla evlendim simdi benim hayatimi mahvetmis biri olarak ozgurce cikip gitmesine izin vermem
Ovvv öfke, pişmanlık, hayalkırıklığı, depresyon, intikam hırsı... Ne ararsanız var şu anda sizde. Bi de üzerine hormonlar bastırıyo, duygudan duyguya savrulup duruyosunuz.
Böyle hayal etmemiştiniz, durup durup benim aileme karşı savunduğum, çocuğunu doğuracağım adam bu mu şimdi diye kendinizi yiyosunuz. Bunların hepsini anlıyorum.
Şu anda bi durup nefes almak, sakince düşünmek çok zor tabi ki ama kendi iyiliğiniz için buna mecbursunuz. Bi adım atmadan önce tane tane düşünün lütfen.
Önce ya düzelecek ya da ikimizin de hayatı cehenneme dönecek kısmının iki seçenek değil iki farklı kabus olduğunu bi fark edin. Ne çabuk vazgeçtiniz kendi mutluluğunuzdan da cehennemi kabullendiniz, saçmalamayın. O ne yapacaksa siz yanındayken yapıyo gördüğünüz gibi, siz fark ettiniz diye de durmayacak. En fazla daha iyi saklamayı ögrenir bundan sonra.
Daha 3. yılınızda, karnınız burnunuzdayken size bunu yapan bi adamla evli kalmaya devam edemezsiniz. Ama ani bi hareketle boşanıcam deyip yaptıklarını yüzüne de vuramazsınız, şartlarınız müsait değil. Yapılacaklar listeniz belli:
1.Herkes söylemiş zaten, facebook dan o yazışmaların ve fotografların kopyasını alıyorsunuz hemen.
2.Bi boşanma avukatı araştırıyorsunuz netten, prosedür ve nasıl davranmanız gerektiği hakkında bilgi alıyosunuz.
3.Altınlarınız, takılarınız kısacası ne kadar paranız ve paraya çevrilebilecek şeyiniz varsa onları çaktırmadan toparlıyosunuz.
4. Bu arada gururu bi kenara bırakıp konuyu annenize açıyosunuz, kalacak yer işinizi de sağlama alıyosunuz.
Yani önce bi kendi canınızı ve malınızı güvenceye alıyosunuz. Tüm bunları yaptıktan ve gereken ortamı hazırladıktan sonra eşiniz olacak "kavas"ın (anladınız siz onu) yüzüne vuruyorsunuz yaptıklarını.