5 aylik hamileyim esimin beni aldattigini ogrendim

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ancak yaşayan anlar benim eşimde beni aldatmadı ama hamilelik boyunca bana okdr kötü davrandıki burnmdan geldi ve bu duygu bana hep yaşattı insan bebek olmasa bunlar olmazdı diye düşünüyo ama kucagına alınca okdr pişman oluyosun ki sizi hiç yadırgamıyorum diyorum ya yaşayan anlar sadece...size tek tavsiyem bildgnzi belli etmeyin çünkü inanın arsızlaşıyolar iyice daha cok aldatır ama bu demek değilki görmeyin takipte kalın baktınız devam ediyo ayrılın gitsn...ve inanın aldatmanın yada kötü davranmanın bebekle hiç ilgiai yok içinden gelmese yapmazlar şöyle düşünüm elinizi hasta olsa size yetemiycek durumda olsa ona kötü ilgisiz davranıp aldatırmydnz ? O melek size en güzel hediye şanssss kıymetini bilin

geç kaldık maalesef konu sahibi anlatmış eşi inkar etmiş üstüne yürümüş konu sahibi korkup susmuş

Ben senı cok ıyı anlıyorum benzerını yasadım hamıleyken aldatılmak su hıssı verıyor: Daha erken ögrensem kosarak gıder aldırırdım anında dıyorsun..Cunkı bu bırlıkte cıkılan bır yol ve koskoca 9 ay kadın neler cekıyor ama tek sen yapmıssın gıbı bı anda tum hayallerın ustune yıkılıyor..Tabı kı sogudum der , boyle bırıyle evlıyken herseyı hıssedebılır suanda ..

Eger bosanirsam ozgurlesmis olur yapmak istediklerini daha rahat yapar ya bu durumu duzelticez yada bu hayat ikimize cehennem olacak
Ben butun ailemi hayatimi birakip da onunla evlendim simdi benim hayatimi mahvetmis biri olarak ozgurce cikip gitmesine izin vermem
Ovvv öfke, pişmanlık, hayalkırıklığı, depresyon, intikam hırsı... Ne ararsanız var şu anda sizde. Bi de üzerine hormonlar bastırıyo, duygudan duyguya savrulup duruyosunuz.

Böyle hayal etmemiştiniz, durup durup benim aileme karşı savunduğum, çocuğunu doğuracağım adam bu mu şimdi diye kendinizi yiyosunuz. Bunların hepsini anlıyorum.

Şu anda bi durup nefes almak, sakince düşünmek çok zor tabi ki ama kendi iyiliğiniz için buna mecbursunuz. Bi adım atmadan önce tane tane düşünün lütfen.

Önce ya düzelecek ya da ikimizin de hayatı cehenneme dönecek kısmının iki seçenek değil iki farklı kabus olduğunu bi fark edin. Ne çabuk vazgeçtiniz kendi mutluluğunuzdan da cehennemi kabullendiniz, saçmalamayın. O ne yapacaksa siz yanındayken yapıyo gördüğünüz gibi, siz fark ettiniz diye de durmayacak. En fazla daha iyi saklamayı ögrenir bundan sonra.

Daha 3. yılınızda, karnınız burnunuzdayken size bunu yapan bi adamla evli kalmaya devam edemezsiniz. Ama ani bi hareketle boşanıcam deyip yaptıklarını yüzüne de vuramazsınız, şartlarınız müsait değil. Yapılacaklar listeniz belli:

1.Herkes söylemiş zaten, facebook dan o yazışmaların ve fotografların kopyasını alıyorsunuz hemen.
2.Bi boşanma avukatı araştırıyorsunuz netten, prosedür ve nasıl davranmanız gerektiği hakkında bilgi alıyosunuz.
3.Altınlarınız, takılarınız kısacası ne kadar paranız ve paraya çevrilebilecek şeyiniz varsa onları çaktırmadan toparlıyosunuz.
4. Bu arada gururu bi kenara bırakıp konuyu annenize açıyosunuz, kalacak yer işinizi de sağlama alıyosunuz.

Yani önce bi kendi canınızı ve malınızı güvenceye alıyosunuz. Tüm bunları yaptıktan ve gereken ortamı hazırladıktan sonra eşiniz olacak "kavas"ın (anladınız siz onu) yüzüne vuruyorsunuz yaptıklarını.

çocuğa karşı mı soğudun:KK57:

ama masumun günahı nede ondan soğudun:KK11:

seni boynuzlayan kocandan da soğudun mu bari

Hay Allah razı olsun sizden! Kocadan vazgeçmek yok ama çocuktan vazgeçmek kolay..

Zaten o kadar sakin ki konu sahibi aldatılmış biri olarak hayretler içindeyim. Ya ilk değil bu aldatılma ya da..

Olabilir ama ben çevremde bebek isteyipte olmayanları gördüğüm için bu duruma üzüldüm ve sinirlendim aynı korkuyu yaşayan biri olarak. Siz bayanın hamilelik psikolojisini düşünebilirsiniz ama bende kendi psikolojime göre yanıt verdim.
Herkesin imtihanı başka, kendinle kıyaslayıp senin sahip olamadığın birşeye sahip diye kimseye saydıramazsın.

Y
geç kaldık maalesef konu sahibi anlatmış eşi inkar etmiş üstüne yürümüş konu sahibi korkup susmuş
yazıkkkk çok yazık ,ilahi adalet hesabını sorsun o zaman inşallah Allah bu kadıncagızla o yavrucagıza yardım etsin o insan müsvettesinide nasıl biliyosa öyle yapsn kndi yaşadklrmı hatrldmda

Allahım ne şerefsiz insanlar var ya... :110: hamileyken eş aldatmada neymiş. demekki o seni sadece cinsel anlamda istemiş. ben olsam yanında 1 dk bile durmazdım böyle adamın. sen o çocuğu baba evinde yapıp gelmedin sonuçta:KK20:

Eğer boşanacaksanız eşinizle yüzleşin ve bitirin. Ama yok boşanmam ya da boşanamam diyorsanız hiç yüzleşmeyin bildiğinizi bilmesin, bilse de affedeceğinizden iyice yüzsüzleşebilir. Ayrıca kaçarak evlenmiş olmanız anne-babanızın evladı olduğunuz gerçeğini değiştirmez, ne olursa olsun size kucak açacaklarını düşünüyorum bir anne olarak. Bebeğinin hiçbir suçu günahı yok babasının hatasını bebeği istememekle bağdaştırma. Gün gelecek eşinden boşanmış olsan bile iyiki doğurmuşum diyeceksin emin ol.

Yuvani dagitma bence yazik olur,zaten bu paylasim siteleri cikali erkekler iyice kurdurdu gerçi dogalarinda var kudurganlik ne yaparsin..belliki karsidakide afedersinde .... ne olduğu belli iste anladiniz Allah boylelerinden korusun mutlu yuvalari..tabi senin kararin senin hayatin ölc tart düşün kararini ver canim

@Tayanita
Bunu ariyordunuz galiba.

Bence siz pek sitede yazanlari okumuyor gibisiniz. Bu konunun ilk sayfalari dahil olmak uzere her boyle konuda affet mesajlari var.

Alintiladigim uye size yorum yapmak istiyorum yalniz "kudurgan" insanlarla mutlu yuva kurdugunuzu zannedip insanlara tuhaf tuhaf tavsiyeler vermemenizi istemekle yetinecegim.

biz kadınlar erkeklerden daha ğüçlü canlılarız .. bak bana göre senin için yeni bir hayat olucak bebeginin olması .o yavrucagın bi sucu günahı yok bence bebeginden kesinlikle soguma o seni hayata tutunmayı saglayacak yegane varlık olucak ..insan bir kez aldattımı bir daha yapar yapmaz diye düşünme ...ya da inanma .boşanmak seni mutlu edecek mi bunu düşün .ve o insana artık güvenmiyorsan onunla yapamaz ve o hayata devam edemezsin

Dogarken olmeyecegi ne malum diyebilen, zerre hazirlik yapmayan, heyecanlanmayan bi adami, bosamak icin, aldatilmaya gerek yok. Canim durumuna cok uzuldum ama malesef senin kocan insan bile degil. Boyle bi mahlukattan, ne kadar erken kurtulursan, o kadar iyi. Emin ol, ailen senin boylesine uzulmeni istemez. Yasadiklarini bilseler, sana coktan kucak acarlar. Lutfen, gurur yapip, kendinin de cocugunun da hayatini karatma. Ailenle konus, pismanligini dile getir ve yardimlarini iste. Ayrica bu aldatma olayinin delillerini al, bosanirken hem tazminat, hemde nafaka talep et mutlaka. Essek gibi odeyecek o paralari.

Dogarken olmeyecegi ne malum diyebilen, zerre hazirlik yapmayan, heyecanlanmayan bi adami, bosamak icin, aldatilmaya gerek yok. Canim durumuna cok uzuldum ama malesef senin kocan insan bile degil. Boyle bi mahlukattan, ne kadar erken kurtulursan, o kadar iyi. Emin ol, ailen senin boylesine uzulmeni istemez. Yasadiklarini bilseler, sana coktan kucak acarlar. Lutfen, gurur yapip, kendinin de cocugunun da hayatini karatma. Ailenle konus, pismanligini dile getir ve yardimlarini iste. Ayrica bu aldatma olayinin delillerini al, bosanirken hem tazminat, hemde nafaka talep et mutlaka. Essek gibi odeyecek o paralari.
sana kesinlikle katılıyorum yazdıkların çok dogru seyler :) bu hayatta nedense çirkef olmak gerekiyor

Bende kaçarak evlensem hamileyken baba evine dönemezdim herhalde.. :KK64: Yerinizde olsam bir süre bilmemezlikten gelirim en azından çocuk doğana kadar sonra en azından işe falan girersin o zaman bebeği annene bırakırsın çalışırken belki annenede biraz maddi destek sağlarsın. Durumunu düzeltene kadar idare edersin. Öfkeyle kalkan zararla oturur zamana bırak birşey söyleme bebiş elbet nasibiyle gelir dünyaya. Ama yazışmaların kaydını al nolur nolmaz elinde dursun

bebeğinin günahı ne??milyonlarca insan anne olmak için herşeykerini ortaya koyuyor..Allah sana bu şansı vermiş..eşininde kendi gözğnle gördünmü?otur konuş önce..doğumdan sonra herşey yoluna girer..

X