- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- Konu Sahibi derya_usma
Neyse benim yoğurdum ekşi olsun, iyi bir akşam dilerim.
illa biri haklı olmak zorunda değil. farklı düşüncelere saygı... iyi akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse benim yoğurdum ekşi olsun, iyi bir akşam dilerim.
Sen de haklisin ben de bugun bu durumu ogrenmeden once senin gibi dusunuyordum insan basina gelmeyince tam olarak anlayamiyoOlabilir ama ben çevremde bebek isteyipte olmayanları gördüğüm için bu duruma üzüldüm ve sinirlendim aynı korkuyu yaşayan biri olarak. Siz bayanın hamilelik psikolojisini düşünebilirsiniz ama bende kendi psikolojime göre yanıt verdim.
Burada bulundugum surece hic oyle bir yazi gormedim ben. Uzun suredir siteye girmiyorsunuz sanirimYaşınız genç. Taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız. Bebeği doğurun, çok sevin.
Eşinizle yüzleşin ve boşanın.
Ailenizin yanına dönün. Bebek büyüyünce bir işe girin çalışın.
Hayat güzel.
Ayrıca... hayret. "Affet, erkektir yapar" diyen mal teyzeler doluşmamış buraya.
Sen de haklisin ben de bugun bu durumu ogrenmeden once senin gibi dusunuyordum insan basina gelmeyince tam olarak anlayamiyo
Sen de haklisin ben de bugun bu durumu ogrenmeden once senin gibi dusunuyordum insan basina gelmeyince tam olarak anlayamiyo
Aman be kadın iyi ki bir bebekten soğudum dedi tüm konunun içinden birtek niye buna odaklanılıyor ki? Sanki aldırıcam istemiyorum bu bebeğimi dedi? Yaşadığı üzüntü yüzünden mecaz anlamda söylüyor işte..Bazen üzüntülü anımızda demiyormuyuz soğudum bu hayattan diye,gidip intihar mı ediyoruz bunu dedik diye..Yardım alsın diye konu açmış 1 kelimeye takılıp topa tutuyorsunuz kadını ayıptır yapmayın ya..Bekara karı boşamak kolay oturduğunuz yerden konuşmayın millet konu açmaya korkuyor yada derdine derman ararken konusunu kapattırıyor çenenizden,bdv bölümü sözde ne bdvsi milletin ağzına s.çma bölümü anasını satayım!
Facebookta yazismalarini fotograflarini gordum konusmalari cinsel icerikliydi kiz kendi fotograflarini cekip gondermis esim de kendi fotograflarini cekip gondermis
Su an bundan sonra ne yapmam lazim diye dusunuyorum bundan sonra ne olacak... Tabi ki uzuluyorum cok kirildim sabahtan beri agliyorum evde tek basimayim tanidigim kimseye anlatamiyorum kalan tum hayatimi tek basima surdurucem gibi hissediyorumBugün mü öğrendiniz? Yani eşi tarafından aldatıldığını yeni öğrenmiş biri olarak çok sakin geldiniz bana.. yazılarınızda büyük bir hayal kırıklığı yahut üzüntü emaresi göremedim..
Neyse Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Eşinizle konuştunuz mu? Bildiğinizi kesinlikle bilmeli..
Su an bundan sonra ne yapmam lazim diye dusunuyorum bundan sonra ne olacak... Tabi ki uzuluyorum cok kirildim sabahtan beri agliyorum evde tek basimayim tanidigim kimseye anlatamiyorum kalan tum hayatimi tek basima surdurucem gibi hissediyorum
Uzuldum cnm esimede diyorum affedemiyecegim tek sey aldatilmak herhalde diye boyle bisey yaparsan affeder mi diye hic dusunme bn yokum o zmn diyorum zor durum rabbim hicbi kadina sevdigi adamdan bu aciyi yasatmasin hamilelikte niye kestin iliskiyi dr mu yasakladi bnde yeni dogum yaptm ilk uc ay dusuk tehlikm vardi gectikten sonra dokuz ay dewam ettim kesmedim hic hem normal dogumada yardimci oluyomus[/QUOTE
Cok sik yapamiyorum canim cok yaniyo iki haftada bir felan anca oluyo
Bilgisayar teknisyeniyim ama saha kadin olarak saha tecrubem olmadigi icin is bulamiyorum yeni mezun erkek eleman aliyorlar ise kadinlari pek gormuyorlar sektorde yada satista kadinlara yer veriyorlarAyrılırsanız kendi ayaklarınızın üzerinde durabilir misiniz? Mesleğiniz war mi?
Benim burda gözlemlediğim şu; Bazı tipler can sıkıntısından oturuyor bilgisayar başına acaba kime sarsam diye düşünüyor..Bir konu açılıyor hemen içinden bir odak noktası bulunuyor ve saldırıya geçiliyor..Bu nedir böyle ya insanlar buraya dert anlatmak için giriyor,yemedikleri laf kalmıyor..Bazı konu sahipleri tepkiyi hakediyor tamam bende veriyorum tepkimi yeri gelince..Ama ben bu konuda tepki verilcek birşey göremedim ya..Kadın bir laf söylemiş mecaz anlamda,anne olmayı haketmiyormuşta Allah böylelerine çocuk veriyormuşta yahu siz kimsiniz Allah sizemi sorcaktı kime çocuk vereceğini..İnsanların eşliğini,anneliğini,kardeşliğini sorgulamak bize düşmez..Tepki verilecek şey var verilmeyecek şey var..Eşine kızan,kayınvalidesine sinirlenen ağzını açamayanlar geliyor burda sinirini insanlardan çıkartıyor..Bu siteyi çok seviyorum gerçekten aklı başında,düzgün yorum yapan,yardımsever çok insan var burda ama bazı tipler var gerçekten sinirlerimi çok bozuyor..Hırs çıkartmak,dalga geçmek,kavga etmek yada beğeni almak için yorum yapıyorlar..Kimse kimsenin sinirini çekmek zorunda değil burda...Aynen bende ona çok sinir oldum. Tamam fikrini söyle ama dozunu kaçırmadan. Kadında ne annelik bırakmışlar ne bir şey..
Her zaman boyle mi olacak peki? Hamile olmayabilirdim kaza gecirip felc kalabilirdim beni birakip cinselligini daha rahat yasayabilecegi birine mi gidecekti ...Hmm bende hicbi degisiklik olmamisti demkki kisiden kisiye degisiyo o zmn iliski olmadan esini mutlu etmeye calissan belki o zmn ilgisi sana yogunlasir